Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)vineri, 30 decembrie 2011

CU OCAZIA BILANŢULUI PE CARE AR TREBUI SĂ ÎL FACEM LA FINAL DE AN...

...citesc prin multe locuri sfaturi ale unor luptători aprigi împotriva: egoului, minţii înguste, mizeriei sufleteşti... împotriva unei liste întregi de negativităţi... care mai de care mai de care...

Am trecut şi eu prin "de toate" în ultimii doi ani... Am învăţat multe şi m-am echilibrat din multe puncte de vedere... Cel puţin în ultimul an mi-am dat seama de multe aspecte ale vieţii noastre şi, spre bucuria mea, am determinat câţiva oameni să-şi pună ceva semne de întrebare cu privire la cele pe care credem că le ştim fără tăgadă...
M-am bucurat. Dacă cineva crede că dau dovadă de orgoliu... este dreptul său să creadă asta. Eu mă bucur în continuare...
...Şi cred că ne este necesar să ne punem mereu întrebări, constructiv, nu căutând mereu focalizări asupra celor care neagă atât de multe aspecte subtile ale lumii în care trăim...

Eu nu m-aş gândi la răutăţile lumii, care ar oglindi de fapt răutăţile mele personale... Ci doar la ceea ce este bun în mine, restul fiind implicit... Îmi pare doar rău să văd cum mulţi oameni persistă în greutăţi din încrâncenările proprii. Mai departe nu cred că este necesar să radiez acuze şi observaţii legate de toate cele...

Cred din tot sufletul meu că îmi sunt de mai mult folos: gândurile, vorbele şi faptele alese dintre cele pe care le-am simţit în mine însămi cele mai bune pentru a oferi exemplu de înţelegere şi de ajutor, exemplu de moralitate, calitate spirituală înaltă, echilibru şi modestie... Vreau să urmez exemplul oamenilor care în faţa răutăţii răspund cu bunătate... Care doar astfel reuşesc să mişte ceva în sufletele altora... al căror exemplu străbate peste tot... Oameni care nici nu se gândesc măcar că au "mizerie interioară" – pentru că ei oferă din curăţenia lor ceva bun şi curat, întărindu-şi astfel chiar ei partea luminoasă. Şi transformând astfel asprimile inerente în lumea în care trăim – în puterea şi voinţa de a face bine acolo unde este rău, şi chiar de a întinde mâna unui răuvoitor...
Aşa am învăţat şi îmbrăţişat cu fiecare Crăciun şi An Nou al vieţii mele...

Eu mă gândesc cum să-mi întăresc partea luminoasă, socotind că aceea va trage după ea şi estomparea asprimii celeilalte...

VĂ DORESC UN AN NOU FERICIT, PLIN CU GÂNDURI, VORBE ŞI FAPTE CURATE, LUMINOASE, FRUMOASE, ALTRUISTE, MODESTE, ECHILIBRATE... PLINE DE DRAG DE TOATE ŞI DE TOŢI !!
DOAMNE AJUTĂ !!

12 comentarii:

De vorba cu mine... spunea...

In Cartea Cartilor scrie "Sa ridice piatra cel care este fara de pata", sau "Intoarce si obrazul celalalt", sau "Cine ridica sabia, de sabie va pieri" dar si "Sa dam Cezarului ceea ce i se cuvine"! Dar s-a ajuns aici dupa "legea talionului", dinte pentru dinte si ochi pentru ochi...

Mai am de evoluat, am intrebat si pe blogul Magdei, "de cate ori intoarcem si obrazul celalalt?".

Dar acest minunat popor ne ureaza, in final de an, "cele rele sa se spele, cele bune sa se-adune"!

Gandesc la fel, imi doresc mie, in primul rand, sa fiu mai bun, mai intelegator, si asa, din pietricele de mozaic, vom alcatui o imagine a convietuirii, a acceptarii, a ajutorului reciproc!

La multi si frumosi ani, distractie placuta in noaptea dintre ani!

Cristiana spunea...

Eeee... chestia asta cu obrazul este foarte bună, dar asta nu înseamnă să nu fim conştienţi de cele din jur. Eu am văzut acest lucru în felul următor: ştiu bine că un om este bun pentru o anumită acţiune, dar are şi defectul de a da palme, din orgoliu, din frică, din alte nepriceperi. Dar timpul este un factor deosebit de important: cu timpul le învăţăm cu toţii pe toate, ceea ce înseamnă că trebuie să încurajăm părţile pozitive ale tuturor, să dăm toate şansele oricui şi să lăsăm lumea să ne modeleze.
Căci omul se modelează din JUR-ÎMPREJURUL său... Dar putem să punem şi noi o mână de ajutor, chiar dacă am primit o palmă de la el.. două, 7, 9... Am văzut clar cum un astfel de om a învăţat de la răbdarea mea, deşi nu l-am tratat cu ridicări în slăvi cum i-ar fi plăcut, ci doar rar i-am acordat ceva atenţie.. Şi nu a fost rău de loc.. Nici nu dau ocazii să mă plesnească tot timpul, nici nu-l încurajez când nu trebuie..
Toate cu măsură, la timpul optim.
În fine, multe de spus, dar asta e ideea...

Încolo.. deie Dumnezeu să fie după cum ne-ai urat!! La mulţi ani voioşi şi sănătoşi îţi doresc din toată inima!!
Tuturor !!

Nima spunea...

La multi ani ! >:D<

Cu drag.

Nima spunea...

La multi ani ! >:D<
Cu drag.

Cristiana spunea...

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE , NIMA !!
Toată dragostea şi respectul pentru tine...

PS: ...azi dimineaţă beam cafeluţa şi mă gândeam la corcoduşul din grădinuţa ta... frate bun cu un corcoduş din curtea copilăriei mele !!! Am început să simt parfumul copilăriei şi mă bucur tare mult... nu mă gândesc că îmbătrânesc, cum mi-a spus o colegă mai acum câteva săptămâni, ci mă bucur cât de plăcut poate fi !!!
Să ne fie bine, Ni, scumpa şi draga mea dragă !!!

Flipi spunea...

cred că perfecţiunea e întotdeauna la un pas în interiorul nostru şi atunci e într-un fel normal să scapi câte un mic aspect din conştienţă ca aparent fiind dual sau negativ.
dar în cântecul infinit al lumii, fie că eşti fizician, sculptor sau ajutor de bucătar eşti manifestare şi dacă reuşeşti să fii sincer bucuros pentru lucrurile pe care le primeşti atunci înseamnă că puţin trăieşti.
să trăim cu toţii măcar puţin câte puţin şi o să înţelegem că acel puţin e, la fel ca perfecţiunea, la un pas de infinit.
fără a dori, aştept noul an să deschidă măcar o diviziune în plus în conştiinţa tuturor pentru o mai bună reprezentare a adevărului.

Ryana spunea...

La multi ani , multi ani cu bine
Si in anul care vine,
Sa ai viata in lumina
Si de fericire plina.

LA MULTI ANI !

Nima spunea...

>:D<

Pace si Lumina !

Cristiana spunea...

LA MULŢI ANI DRAGII MEI!! SĂ FIŢI FERICIŢI !!!

Suflet de curva spunea...

frumos scris/zis. An nou fericit

andreiraduM spunea...

:)
La multi ani cu sanatate, fericire si implinire, Cristiana!

Eu nu voi intelege cum oamenii spirituali vad "mizerie umana" in jur!
Daca un om a trecut o anumita treapta spirituala (chiar si intelectuala) inseamna ca a aflat, printre multe altele, ca "mizeria umana" este in fapt "natura umana".
Iar morala naturii este una cat se poate de explicita:> "inghite-ti aproapele"!
Nici morala bisericii nu diferea, cu ceva timp in urma, de morala naturii.
Datorita dezvoltarii creierului, omul a reusit sa inteleaga ca poate sa traiasca in armonie si cu interiorul, si cu exteriorul, ca morala poate fi schimbata in beneficiul lui si al celor din jur, micsorand (nu eliminandu-le) prejudiciile inerente.
Pup, imbratisare maaare, rotunda!

Cristiana spunea...

...daaa... mie mi s-a atras atenţia pe facebook că nu văd "mizeria umană"... care este păcatul omenirii şi la ea trebuie să ne gândim, să ne analizăm mizeria din suflete, etc.
De aceea am scris.

Mulţumesc frumos, La mulţi ani şi ţie, AR, şi celor dragi ţie !!