Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Să nu ne imaginăm că misiunea sfinţilor se termină odată cu trecerea lor dincolo de fiinţă. Munca lor merge mai departe, într-o deschidere uriaşă în volum, calitate şi profunzime...
LA MULŢI ANI TUTUROR CELOR CARE POARTĂ ÎNDRUMĂRILE DE NUME ALE SFINŢILOR PETRU ŞI PAVEL !!!

Post scriptum: "Gândurile" anterioare le regăsiţi pe partea dreaptă, în Chatango.


luni, 28 noiembrie 2011

PINK MONDAYS: 29.noiembrie.2011

Se spune că strămoşii noştri nu şi-au putut imagina unde am ajuns noi azi...
‎...azi trăim într-o vreme pe care strămoşii noştri şi-o imaginau corect. Adică: şi cum ar fi trebuit să fie, şi ceea ce s-a petrecut pentru că oamenii au trebuit să-şi ştie neputinţele - în primul rând.
Cândva vom face şi ce ar fi trebuit să fie: când va veni timpul....

videoDe fapt încă de acum 1500 ani ar fi trebuit să ajungem aşa cum sunt prezentate lucrurile în acest film - dacă credem sau nu asta e totuna, şi ne vom da cândva seama de acest lucru... Dacă preoţii egipteni ar fi conştientizat răul pe care l-au răspândit cu mintea lor în lume (a se vedea lupta lui Moise pentru a-şi scăpa poporul de sub jugul lor neînvăţător), dacă imperiul roman ar fi construit fără să distrugă, dacă biserica ar fi fost constructivă şi ar fi protejat întrutotul viaţa  - ca pe artele pe care le susţinea... de acolo toate toate ar fi avut alt curs.
Dar suntem aici pentru a trăi ŞI un astfel de curs, pentru a ne da seama şi ce nu putem - şi ce putem face în condiţiile în care cândva nu am putut să ne desfăşurăm puterile ...
Vă îmbrăţişez cu mult drag şi vă doresc o săptămână frumoasă, bogată în realizări!!!

Niciun comentariu: