Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)

Gândurile anterioare le regăsiţi pe Chatango, pe partea dreaptă. http://discutiispirituale.chatango.com/


luni, 14 noiembrie 2011

PINK MONDAYS: 14.noiembrie.2011

Bună dimineaţa, prieteni dragi !!!
...Visez la un petecuţ de albastru, deşi este bine că totul este... după cum este şi nu după nemulţumirile omului... Ciorile se plimbă pe cerul cu nori - cer-umbră a penajului lor măiestrit lucrat de Întemeietorii Lumii...
...Galben-verde-cărămiziu sub cer..
Câinii-colăcei dorm în frunzişul adunat pe la colţuri...
Oameni zgribuliţi vin de la piaţă cu pungi grele în mâinile înţepenite...
Stau cu mâinile pe fălcuţe lângă un geam spălat negospodăreşte de ploile mele iubite...
Cafeaua s-a răcit... Mai am însă ceva biscuţi...
Cât timp îi ronţăi - vă dau şi vouă ceva din gândurile mele senine ....

O zi bună vă doresc şi eu, cu mult drag !!!

2 comentarii:

ioana m spunea...

Multam! Eu una chiar am nevoie de incurajari, vorba cantecului"I don't like Mondays"! I hate Mondays...Nu stiu cum sa fac sa scap de POVARA zilei de luni,chinul care incepe duminica seara la gandul ORIBILEI,CUMPLITEI ZILE DE LUNI! Tu,Cristiana o colorezi in roz.E una din dorintele vietii mele:sa ma bucur ca incepe o noua saptamana...de munca!

Cristiana spunea...

Bună dimineaţa, Ioana!! Draga mea, am scris pe la începutul acestor postări de LuniDimineaţă că în mod normal ar trebui să ne odihnim de sâmbătă până duminică şi să ne pregătim de activitate - de duminică dimineaţa sau cel târziu la prânz. Căci prelungirea pauzei de muncă - aşa zisa odihnă - este inerţială până luni... Dacă am face aşa, să intrăm în muncă de orice fel, în activitate de orice fel de duminică încă, atunci nimic nu ni s-ar pare greu. Treptat, aşa cum cresc energiile !!! Dacă omul ar învăţa să se armonizeze cu TIMPUL REAL: ceea ce înseamnă că s-ar armoniza cu ritmurile creşterilor şi descreşterilor energiilor fizice şi spirituale zilnice în cadrul a ceea ce numim săptămână... nimic nu ni s-ar mai pare greu. Dar pentru că muncim fizic mai mult sau mai puţin decât ar trebui - unii aşa... alţii aşa... şi ne-am făcut o adevărată dogmă din asta (adevăr incontestabil, indiscutabil).
Sigur că nu sunt de acord cu asta, prin prisma întregii mele activităţi (oricum eu lucrez egal şi liniştit tot timpul, fără să mă opresc, după exemplul strămoşilor noştri veritabili, tradiţionali) de aceea nu am simţit niciodată această greutate. Este într-adevăr o chestiune de iubit munca, lucrul ca atare.
Dar pentru că alţii resimt această greutate, încerc şi eu să fac omului clipele mai uşoare!!
Mulţumesc că ai observat!!
Ceea ce am discutat cu câteva familii de-a lungul ultimilor 3 ani este faptul că de duminică după prânz ei pornesc la cumpărături, îmbinând plăcutul cu utilul. Mai ales femeile spun că oricum cumpărăturile trebuiesc făcute pe îndelete, folosind mintea şi nu numai plăcerea, aşa încât cumpărăturile de duminică seara pentru săptămâna în curs sunt o activitate numai bună.
În trecut era şezătoarea, cu lucrul mâinii, cântec lin, discuţii liniştite... Azi stăm fără vlagă la TV... Internetul tot schimbă ceva prin tastatură şi conversaţie pe care unii chiar o fac interesantă !!!
Aşadar... încurajări şi din partea mea !!
Mergem înainte... ROZ !!!
Îmbrăţişări din partea mea !!!