Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

vineri, 20 august 2010

2+0+1+2... ARITMETICA PENTRU EZOTERISTI

Mulţi ne-au sucit minţile şi puţini şi-au dat seama de acest lucru.
Dar numărul celor mulţi care au sucit minţile, cu cei şi mai mulţi care au primit sucirea depăşesc numărul celor care deocamdată tac. Şi nu fac bine...
Dacă ar vorbi mai mulţi dintre cei care s-au răsucit spre înţelegerea normală a lucrurilor, alta ar fi lumea chiar în ziua de azi.
Şi aşteptăm 2012, 31.decembrie... ca şi cum în acea clipă cineva ar face ceva pentru ca sa ne „trezim” cu toţii fără a face nici un fel de efort........
Cei cărora nu li se cere să facă efort – îl fac, cei cărora li se cere se lasă comod pe spate şi îşi contempla crezutele neobligaţii. Căci încă puţini sunt cei care îşi înţeleg obligaţiile şi se scad pe ei înşişi din suma celor înaintaţi..

14 comentarii:

Ana Maria spunea...

NU stiu daca chiar asteptam 2012 pentru ca viitorul vine oricum peste noi :)... trezirea constienta cred ca are deja loc la nivel emotional, spiritual pentru multi dintre noi..
Oricum viitorul va decide ce si cum!
O zi faina,
Ana Maria

Cristiana spunea...

Asa este pentru noi, Ana Maria, dar pentru altii 2012 nu este un subiect de intelegere. Am scris o eticheta intreaga despre 2012 si mai am de gand sa scriu in continuare, doar-doar vor intelege din ce in ce mai multi oameni ca nu avem de ce sa ne temem.
Vor mai continua o vreme sa simta frica cei care nu iubesc munca, ci rezultate muncii depuse de altii. Acolo e zbaterea.
Dupa parerea mea, 2012 este o linie de demarcatie intre vremurile in care lumea nu a constientizat puterile care ni se dezvolta si vremea in care o masa din ce in ce mai mare de oameni ajung sa constientizeze. Si tocmai de aceea spun ca de asta chiar nu scapa nimeni!!
Toti vom ajunge sa simtim lumea ca pe acea sfera in care nu vor mai exista vazute si nevazute, ci "Toate sunt.".
In care nu va mai exista "Imperceptibil", ci "Perceptibilul despre care stim - doar ca deocamdata este prea departe, dar vom ajunge cu siguranta si noi acolo".
Fara tenebre, fara frici.

Anonim spunea...

Misterul numerelor a fost descifrat dar semnificaţia lor a fost utilizată, din păcate, tot pentru manipulare celor mulţi şi prea apăsaţi de cotidian ca să ridice fruntea.
Ce spui tu Cris îmi aminteşte de uimirea unui ins care a fost martorul unei premoniţii de-a mea, care s-a realizat sub ochii lui miraţi. A inceput să mă chestioneze, cum de am reuşit să anticipez evenimentul. Imi amintesc doar că i-am zis să nu se mai mire degeaba, că şi el poate, dar încă nu-şi dă seama. Şi am mai adăugat că peste max 30 ani toţi oamenii vor fi capabili de astfel de "performanţe".
Acum mă uit în jurul meu... Tot mai mulţi copii îşi manifestă darurile. Timpul nu se dezminte. Ne apropie de un eveniment pe care doar cei prea închistaţi vor refuza să-l priceapă.

Ryanna Pop spunea...

of,amin!...nu stiu ce se intimpla,ca de vreo douazeci de ori[fara exagerare]am incercat sa intru pe notitze,si nu mi-a dat voie...intre timp am si uitat ce sa comentez...deci draga mea Cristiana,referitor la 2012,este la fel ca si cu anul 2000..am trait groaza acelui amenintator sfarsit al lumii,pe vremea lui Ceausescu,soptit pe la colturi,dupa 90,cu tone de hartie si cerneala consumata...cu interpretari de ale lui nostradamus,etc...luasem la cunostinta ca asa s-ar fi intretinut si fobia sfarsitului pentru anul 1000...e bulversant...omul cauta mereu un sfarsit constient ca el are un inceput...nimeni nu poate sti si din pacate cu toata stiinta ce face progrese de la an la an,nu a descoperit adevarul asupra vietii si a mortii....ce este de inteles e ca ori cu 2012 sau cu 3mii,omenirea se poate autodistruge singura prin foamete sau prin autodeclansarea armei atomice...de aici vine pericolul cel mai mare,sau ca scenariu posibil din neatentie sa fim luati prin surprindere de vreun meteorit ce sa ne extermine planeta...ca unii fac speculatii si baga in teroare masa de oameni ce se documenteaza mai putin asta este o alta poveste...interesnt ce spui si tu si Lumi,despre evenimentul pe care din fericire voi il vedeti si-l descrieti plin de lumina,ma intreb totusi caz in care poate veni o vreme in care sa "vedm"tot,sa ne constientizam puterile si sa actionam ca atare..asta in cazul oamenilor frumosi intelepti si plini de iubire ca voi...ce se intimpla cu cei plini de tenebre in suflet,si care pot folosi acest atu in sens negativ impotriva celor buni...se va declansa iar un razboi,insa de cu totul alt gen?...eu nu as prea dori asa ceva..eu vreau pace m-am saturat de razboi,de al meu interior nu mai vorbesc...
sper sa-mi prinda notita..
sa ai un weekend plin de lumina si iubire...
te imbratisez cu tot sufletul meu,cu drag,Ryana!

Cristiana spunea...

Buna dimineata, Ryana !!
blogger nu mai "suporta" comentariile mai lungi, de aceea nici mie uneori nu imi afiseaza de loc comentariile pe blog, spunand eroare - comentarii prea lungi. De aceea fara nici o jena le impart in 2 3 si mai cate vreau. Nu ne inchide noua acum gura o masina !! De aceea s-a atasat si messenger, conferintele pe siteurile ning.
Dar e bine, la convesatii interesante, sa ramana toate sa le citeasca si altii: am vazut ninguri care fac numai conversatii si dau copy/paste salveaza si publica, poate la site cu timpul sa atasez si eu o conferinta.
Hai s-o tai aici, asta era conversatia noastra de cafea, de dimineata, pana sa intram in discutii serioase!!! Hi hi!! Caci tema cu 2000 si 2012 chiar e foarte serioasa si pentru optimisti, si pentru sceptici, si pentru speriati...

Cristiana spunea...

Am avut discutii foarte interesante in multi ani anteriori cu privire la aceasta teama a unor oameni, care apare din 500 in 500 ani, de fapt. Pe undeva mai mult sau mai putin justificata, mai ales ca totusi greutatile lumii s-au plasat totusi intre aceste cifre. Ceea ce intareste pana la urma ideea ca ne masuram prost anii. Nici chiar 1000 de ani pierduti - asa cum se speculeaza pe alocuri, dar nici nu suntem unde ar fi normal sa fim, sa stim ca suntem.
Nu este aceasta teama numai la noi, in Europa, acum speculatiile sunt mai mult sau mai putin justificate. In Dacia, pe la 500 a plecat Zalmoxis si oamenii s-au considerat ramasi ca frunzele in vant.Tocmai de aceea am fost lasati sa ne descurcam ca si cum am fi fost singuri, sa luam deciziile singuri si sa actionam in baza invataturilor primite anterior. Sa ne intarim si sa ne intarim increderea de sine.
Au ramas insa mosi in continuare, care ne ajuta fara sa stim, si se stie bine acest lucru. Doar ca unii dintre noi am auzit ca se afla in alte parti la lumii, altii ca si la noi - dar nu prea credem pana la deloc... E. Strainu a spus clar de tot ca guvernul stie bine asta, dar nimeni nu a ajuns niciodata la Mosi, la Batrani, la Nemuritori.. Istoria ii numeste solomonari si ei sunt in lumea noastra, asta este acum deja cert. Noi ne omoram intre noi dandu-ne in cap ca exista/ba n-exista, in timp ce guvernele se strofoca sa-i prinda, pe drept-carare!! Nu-si mai pun problema ca nu ar exista!!
Si rascrucile temporale exista, nu chiar fix la datele astronomice, cum a si demonstrat realitatea. Numai alinierile astea planetare cat au speriat, pana cand oamenii s-au lamurit ca vin si trec fara sa moara cineva si fara sa se rupa vreun continent pe undeva. Si e normal, caci in 2D ele sunt in acelasi plan, dar in 3D ele sunt in planuri diferite. Iar toata constructia galactica este sprijinita pe matrici puternice, care au puterea lor radianta constanta (m rog, aproape) care limiteaza alte influente. Multe de spus aici.
Ideea este ca pericole mari de acest fel nu se justifica dupa gandiri limitate. Pana ce nu vom intelege ca nu exista numai materia pamantoasa vizibila, ne vom invarti ca si catelul dupa varful cozii!!

Cristiana spunea...

Nici mie nu a vrut s ami publice comentariul, am sarit peste cal in acceptiunea masinii!! adica serverului Blogger!! Eu m-am obisnuit sa salvez comentariul pe un notepad si daca nu mi-l ia, il fragmentez.. Uuuf!! Daca ei vor sa aplicam cele mai noi tehnologii - asta este, nu te pui cu omul care nu vrea!!
Asadar...
Am avut discutii foarte interesante in multi ani anteriori cu privire la aceasta teama a unor oameni, care apare din 500 in 500 ani, de fapt. Pe undeva mai mult sau mai putin justificata, mai ales ca totusi greutatile lumii s-au plasat totusi intre aceste cifre. Ceea ce intareste pana la urma ideea ca ne masuram prost anii. Nici chiar 1000 de ani pierduti - asa cum se speculeaza pe alocuri, dar nici nu suntem unde ar fi normal sa fim, sa stim ca suntem.
Nu este aceasta teama numai la noi, in Europa, acum speculatiile sunt mai mult sau mai putin justificate. In Dacia, pe la 500 a plecat Zalmoxis si oamenii s-au considerat ramasi ca frunzele in vant.Tocmai de aceea am fost lasati sa ne descurcam ca si cum am fi fost singuri, sa luam deciziile singuri si sa actionam in baza invataturilor primite anterior. Sa ne intarim si sa ne intarim increderea de sine.
Au ramas insa mosi in continuare, care ne ajuta fara sa stim, si se stie bine acest lucru. Doar ca unii dintre noi am auzit ca se afla in alte parti la lumii, altii ca si la noi - dar nu prea credem pana la deloc... E. Strainu a spus clar de tot ca guvernul stie bine asta, dar nimeni nu a ajuns niciodata la Mosi, la Batrani, la Nemuritori.. Istoria ii numeste solomonari si ei sunt in lumea noastra, asta este acum deja cert. Noi ne omoram intre noi dandu-ne in cap ca exista/ba n-exista, in timp ce guvernele se strofoca sa-i prinda, pe drept-carare!! Nu-si mai pun problema ca nu ar exista!!

Cristiana spunea...

(3) Si rascrucile temporale exista, nu chiar fix la datele astronomice, cum a si demonstrat realitatea. Numai alinierile astea planetare cat au speriat, pana cand oamenii s-au lamurit ca vin si trec fara sa moara cineva si fara sa se rupa vreun continent pe undeva. Si e normal, caci in 2D ele sunt in acelasi plan, dar in 3D ele sunt in planuri diferite. Iar toata constructia galactica este sprijinita pe matrici puternice, care au puterea lor radianta constanta (m rog, aproape) care limiteaza alte influente. Multe de spus aici.
Ideea este ca pericole mari de acest fel nu se justifica dupa gandiri limitate. Pana ce nu vom intelege ca nu e numai materia pamantoasa vizibila, ne vom invarti ca si catelul dupa varful cozii!!

Cristiana spunea...

(4) Aici o sa fac referire si la cele scrise de BlueIris.
Da, suntem si putin documentati, si nici nu acceptam ceea ce altii accepta.
Nu vreau sa mai accentuez faptul ca oficialul este de nota 2. Dar putem sa ne mai sprijinim pe cate ceva si sa intelegem destul de multe lucruri din lumea noastra. Constienta oamenilor creste si, aici fac referire la cele scrise de tine, Blue, faptul ca intotdeauna s-au nascut oameni cu perceptii inaintate, doar ca azi parintii (adultii) sunt mai deschisi la ceea ce fac si spun copiii. Asa ajungem sa stim ca azi copiii sunt incurajati, in timp ce noi, adultii - copiii de ieri, am fost descurajati sistematic de parinti sau restul societatii pana ce am uitat chiar noi insine de tot ceea ce acum se ridica in slavi... In Romania incepand cu 1954 s-au nascut foarte multi copii...indigi, curcubeu, cristal, diamant... ma rog denumiri gasie de americani acre acum doar fac public aceste lucuri , pt ca sunt prea evidente si nu ai pot fi tinute sub control.

Cristiana spunea...

Atenta la lungimea textului am uitat sa corectez! Dar lasa ca intelegeti voi!!
Da, Ana Maria, tu ai si din punctul meu de vedere, dreptate. Viitorul da oricum peste noi. Si fiecare dintre noi il vom primi dupa cum avem de invatat.
Ry, acum scriu despre greutate, rautate - ceea ce numesti tu tenebrele sufletului uman, ca raspuns la una dintre intrebarile lui Dan. Este drept, subiectul este cam larg, dar macar cate ceva sa abordam acum si vom mai continua. Fondul nostru este inaintat spiritual, acest lucru trebuie inteles in mod echilibrat. Multi stiu si refuza sa mai faca eforturi in plus, zicand ca, cada in fondul spiritual stim, la ce ne mai trebuie sa facem efort acum? Nu e corect: stim la nivele inalte de vibratie, la cele joase - trebuie sa facem efort sa stim. Astfel de intarim pentru nivele subtile, una fara alta nu se poate pentru cei care suntem la inceputurile evolutiilor noastre. Un sceptic care cerceteaza cu emfaza este mai curand pe calea cea buna decat un lenes care stie ca stie - dar nu vrea sa faca alt efort in plus. Asa ca cei care se cred inaintati, ba chiar inaltati si asteapta sa li se stearga pantofii sau se rusineaza de ceea ce stiu, sau le efrica de cei care sunt agresivi, vor invatat lectia dupa cum le trebuie.
Toti avem de invatat. Aici, acum nu suntem decat pentru a invata sa fim ajutatori. Invatam sa invatam si sa ii invatam si pe altii. Viitorul evolutiilor este de ajutator. Cam asta facem acum, pe scurt.

Ryanna Pop spunea...

multumesc mult de raspunsul deosebit de interesant,si vreau sa-ti spun cum ca regret faptul ca prin conjunctura sortii,nu pot sa aprofundez si eu mai mult subiectul ce-l dicutam,ca nici timp nu am sa pot rasfoi acest material destul de stufos pe alte situri....mai ales ca de multe ori ma gandesc in timpul cand mama imi spunea ca eu in copilarie prevesteam tot ce urma sa se intimple rau in familie,spunand ca "vad"cu ochii mei,fapt ce asta o supara facandu-ma"cobe"..apoi mi-au disparut astfel de "vederi"...in legatura cu Batranii nemuritorii despre care vorbeste d-ul Strainu,mai mult am aflat din scrierile si afirmatiile lui Pavel Corut,insa eu nu sunt edificata complet asta pt.ca multe din previziuni si sperante pentru acest popor nimic nu s-a adeverit..eu oricum sunt confuza si evident duala in acest sens...
nu mai continui ca incep sa bat campii...te imbratisez cu sufletul,
Ryana....

Cristiana spunea...

Nu stiu de ce tu spui destul de des ca bati campii, Ryana! Vezi, ti s-a frânt de mică bucuria de a vorbi sincer şi deschis despre lucrurile care nu par "lumeşti" - la fel ca şi mie, şi altora. Doar ca eu nu am renunţat de loc la ele şi, ori de câte ori am putut mi-am intarit încrederea în cele pe care le vedeam cu ochii mei. Nu vorbeam despre ele, dar mi le adunam. Voiam sa le cred. Este drept ca am gasit deseori oameni jurul meu care mi-au povestit despre ceea ce vedeau şi simteau ei, şi ne întăream reciproc, fără să batem toba în gura mare.
O să mai scriu despre copiii încurajaţi de părinţi. Este un subiect foarte dureros pentru mulţi.
Până una-alta, te rog eu frumos de tot să renunţi la neîncrederile tale... Esti un om frumos si bun, nu-ţi fie teamă ori ruşine de ceea ce îţi aparţine. Daca sunt oameni care descurajează, ei se vor lămuri la un moment dat şi te vei pomeni că au uitat de descurajările lor: nu se vor întoarce sa te ajute să te ridici, aşa sunt mulţi oameni, de aceea e bine sa te intăreşti singură. Oricât ajutor poate găsi omul, mai mult decât întărirea proprie nu poate găsi!!
Îmbrăţişări şi din partea mea!!

Ana Maria spunea...

Doamne ajuta, asa sa fie! Viitorul fara tenebre, fara frici!

Cristiana spunea...

Pentru mine - si nu numai - chiar acesta este viitorul.
Acum.... depinde ce credem despre un astfel de viitor. Chiar scrisesem pe Ethos urmatoarele randuri:
"Dincolo de limitele intelegerii noastre actuale nu ne asteapta statul degeaba.
Asta imi este foarte clar de mult.
Si ma bucur ca incep sa inteleaga tot mai multi oameni.
Dincolo ne asteapta cunoasterea si pacea, iar pentru mine este cert ca aici invatam ce sa facem cu ele. "

Este un subiect bun de discutat!!