Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)joi, 19 mai 2016

PE SCURT: AM O SERIE ÎNTREAGĂ DE AȘTEPTĂRI...

Dacă percepeți ceva asemănător cu cele descrise în studiile prezentate de mine pe acest blog, pe site sau pe facebook, nu trebuie în nici un caz să veniți să-mi spuneți mie asta drept laudă sau altceva - fiți încredințat că asta e treaba dvs., că eu mi-am făcut treaba și am scris oriunde pot că nu este nici psihism și nici boală, ci dezvoltări normale pentru oameni (și nu puține dintre alte viețuitoare ale Pământului). 
Este valabil PENTRU ORICINE. Vreau să se știe clar asta. Se spune - și sunt în linii mari de acord - că nu trebuie să avem așteptări: doar că eu am un anumit fel de așteptări. Am așteptări privind schimbările vremurilor, ale corporalității subtile a oamenilor, ale trăirilor umane și am așteptări de la oamenii care au trecut deja printr-o serie de astfel de schimbări, s-au echilibrat și vor ști să susțină și pe alții. SĂ SUSȚINĂ OAMENII CU DRAG, CU ÎNȚELEGERE, CHIAR DACĂ LA ÎNCEPUT VOM FI LOVIȚI ȘI NE VA DUREA... CĂCI SUNTEM OAMENI VII, FIINȚE VII, NU PIETRE AMORFE SAU NORI PE CER...
Să avem cu toții putere și demnitate să le trăim pe toate!!!

2 comentarii:

Team PDM - Marketing online spunea...


Buna ziua,

Numele meu este Adi Seles si sunt administratorul companiei ProDigitalMedia
As dori sa va propun o colaborare de lunga durata. Mi-ar placea sa postez un articol pe site-urile pe care le detineti daca este ok.

Daca sunteti de acord, spuneti-mi care sunt conditiile de luat in considerare atunci cand vine vorba de scrierea articolului. As dori sa includ si unul sau doua linkuri dofollow spre site-ul despre care scriem. http://agnimundi.ro/
Astept cu interes raspunsul Dvs.
Ma puteti contacta si pe office@prodigitalmedia.ro
Cu mult respect
Seles

Anonim spunea...

Doamna, revin sperand ca nu faceti referire la comentariile mele ca si "lovituri". Sper din tot sufletul ca nu, nu am inteles exact nici abordarea raspunsurilor dvs atunci, dar nu inteleg de ce ar fi fost lovituri. Daca ati simtit asa ceva, imi cer mii de scuze. Un singur lucru va rog, ca si concluzie a ce ma framanta pe mine acolo si ma va mai framanta: nu amagiti oamenii. Daca vreodata, veti stii ca faceti vreo afirmatie, actiune, etc, pentru care nu aveti o siguranta 100%, nu o lansati, nu amagiti oamenii. In plus, trebuie sa cautati niste dovezi, altfel este, cum sa spun, cu scuzele de rigoare, ca afirmatii sectante, adica de "religie noua", si sunt multi in lumea aceasta cu diverse astfel de declaratii. De ce sa ma vedeti in lumina neagra sau om rau pentru astfel de afirmatii, doar pentru ca nu pot sa cred? Nu este normal sa dorim niste dovezi pentru astfel de lucruri? Cum spuneti si dvs, suferim cu totii pentru astfel de chestiuni, ori ca suntem de o parte ori ca suntem de cealalta, cu atat mai mult daca e adevarat. Le considerati cuvinte dure? Nu, Doamne iarta-ma, de ce? Doar o rugaminte in imposibilitatea aprecierii a ceva incredibil pentru majoritatea. Daca insa este si exista, pentru care atunci este absolut admirabil demersul dvs cu mentiunea insa ca poate reusiti sa expuneti si ceva dovezi, persoane de contact care pot ajuta/dovedi (si nu pentru bani sau conspiratii, inteleg argumentul dvs, dar daca sunt asa multe persoane in lumea aceasta cu acest dar, e clar ca cei care ar fi vrut sa le foloseasca au ajuns de mult la ele, doar noi restul nu ajungem), permiteti-mi insa, sa am dreptul sa nu cred pana nu pot avea dovezi (cu ce ajuta pe cineva acest lucru? sa credem in Dumnezeu da, dar in lucruri intangibile/neexperimentabile, pentru ce? doar ca sa ne dea peste cap sistemul intern de intelegeri/credinte? intelegeti acum?), sa exprim acest lucru, fara sa va jignesc pe dvs in niciun fel (cum de altfel nici nu am facut-o sub nicio forma). Doamne ajuta, numai bine, pace si lumina, si va rog nu luati astfel de comentarii drept lovituri. In plus, cum spuneati si dvs, daca dvs stiti ca e adevarat, nu trebuie sa ma convingeti pe mine atata timp cat nu aveti cum, este perfect normal.
PS: sunt convins, si sper sa credeti acest lucru, ca o data ce astfel de dovezi ar aparea, EU si foarte multi, muuuult mai multi decat cei care umbla sa inabuse/speculeze/etc asa ceva, ar veni peste noapte sa va sustina si sa duca mai departe astfel de munca/adevaruri. Dar, repet, poate nu inteleg eu astfel de lucruri, si va rog mult sa ma ignorati si sa nu va lasati afectata.