Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

joi, 24 aprilie 2014

Jurnal Spiritual: CONŞTIENŢA ŞI CONŞTIINŢA



Trăind atent, şi pe cât putem de senin fiecare clipă a vieţii noastre, ajungem să înţelegem că tot ceea ce este mai important pentru spiritul nostru creşte în fiecare moment care formează eternitatea vieţii sale. Adică, mereu mai abil şi mai subtil cresc:
- conştienţa de sine, formându-ne abilitatea de a ne muta atenţia în diverse puncte, locuri din exteriorul care ne formează experienţe de trăire din ce în ce mai bogată (din nefericire mult hulite în mod absolut inconştient azi de mulţi dintre noi) - şi din acestea către interiorul al cărui sens subtil nu-l "prindem" numai vorbind despre el sau lăudându-ne că "stăm" în el... Dar lauda şi închipuirea că am atins perfecţunea de acest fel, comparativ cu alţi semeni, este o etapă, o fază de care avem absolută nevoie: şi ajungem să ne înţelegem semenii care au ajuns să se manifeste în acest fel;

- conştiinţa necesităţii de a înlocui manifestări (adică: gânduri, vorbe, fapte, atitudini şi comportamente individuale şi de grup) mai vechi - dar bune la momentul lor sau bune încă pentru mulţi alţii, pe care învăţăm să-i tolerăm - cu altele noi, superioare. Suntem mereu învăţaţi de către ajutătorii noştri astrali, dimensionali şi coordonatori ai evoluţiei noastre să căutăm tot ceea ce este nou, superior în orice manifestare, descoperind tot ceea ce poate fi distructiv din orice punct de vedere - viaţă, creaţie, gândire - şi folosind tot ce poate fi constructiv, dezvoltator, înălţător din toate cele existente în jurul nostru şi în interiorul nostru deopotrivă.

Amândouă aceste aspecte conduc la avansul nostru spiritual, în fiecare clipă a vieţii. Pentru unii dintre noi este indiferent cum trăiesc clipa - clipă de clipă, pentru alţii nu este indiferent: suntem fiecare dintre noi în etape diferite de evoluţie, având forţe diferite şi experienţă diferită. Acceptându-ne, fiecare dintre noi învăţăm, mai devreme sau mai tâziu, să ne respectăm şi să ne ajutăm reciproc.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Appreciate it. Plenty of data.

My homepage - garcinia cambogia for weight loss