Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI:

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE ŞI CU MULTĂ FERICIRE !!!

Da, să îndrăznim să căutăm şi să ne păstrăm fericire în suflete !!! Fericirea poate fi ceva complicat, căci complicat e sufletul uman... Dar poate fi şi ceva simplu care să ne ducă sufletul către picul de nemărginire pe care îl putem simţi astfel !!!

DAR a o căuta şi a trăi fericirea este cel mai frumos şi omenesc lucru din această mică lume a noastră !!! Căci în fericire, tot ceea ce este mic devine uriaş, universal şi minunat prin însăşi minunea că există !!!

Mulţumesc tuturor celor care mi-au trimis urări de Anul Nou şi vă doresc din tot sufletul să aveţi un an frumos şi bun, cu împliniri ce vor încununa curajul, demnitatea, frumuseţea sufletelor voastre !!!

Vă îmbrăţişez cu tot sufletul, dragii mei !!

duminică, 20 aprilie 2014

CU ADEVĂRAT IISUS CHRISTOS A ÎNVIAT !!!
CU ADEVĂRAT IISUS CHRISTOS A ÎNVIAT !!!
Chiar dacă lucrurile în esenţa lor profundă nu stau concret chiar aşa, ideea exprimată într-un trecut în care omul de rând nu avea voie să cunoască decât strictul necesar supravieţuirii pentru slujirea stăpânilor săi, era suficientă pentru a şti că aşa ceva este posibil, chiar dacă era, şi a rămas încă un „mister” pentru majoritatea oamenilor...


CU ADEVĂRAT EL A ADUS LUMINA, LUMINA NOUĂ, CURATĂ, ALBĂ, LINĂ...
Chiar dacă nu ştim multe amănunte despre această lumină şi ceea ce ştim este faptul că ea este o reprezentare a învăţăturilor christice, din aceleaşi considerente ca şi cele expuse mai sus, faptul că au fost oameni care au ştiut şi au pus în cuvinte acest adevăr ne-a ajutat să nu uităm de atunci şi până acum... Şi, când va veni vremea, vom fi pregătiţi să înţelegem tot procesul prin care a fost posibil să fie făcut acest lucru...

Şi de peste 2000 de ani avem parte de această Lumină, clipă de clipă, chiar dacă o sărbătorim doar o dată pe an... O avem în fiecare moment, şi ea creşte necontenit, puternică, curată ea însăşi şi curăţitoare pentru noi toţi, ridicând vibraţia corpurilor noastre şi ajutându-ne în acest fel să ne diminuăm blocajele, apoi să ne aducem aminte ceea ce nu am putut să ne amintim până acum, să-i ajutăm cu iubire regăsită pe toţi cei care se ridică şi ei cu sufletul spre dumnezeire !!! 


ŞI TOŢI NE RIDICĂM, CHIAR DACĂ UNII MAI GREU, ALŢII MAI UŞOR, UNII MAI REPEDE ŞI ALŢII MAI LENT... TOŢI PRIMIM TOT CEEA CE NE TREBUIE, FĂRĂ DEOSEBIRE NICI MĂCAR ÎNTRE CEI BUNI ŞI CEI RĂI - CHIAR DACĂ ÎNCĂ MAI ADASTĂ ÎN LUME GREUL...

SĂRBĂTORI FERICITE, PLINE DE BUCURIE, LINIŞTE INTERIOARĂ ŞI VIRTUTE VĂ DORESC DIN TOT SUFLETUL MEU !!!
LA MULŢI ANI !!!

Niciun comentariu: