Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)duminică, 2 octombrie 2011

PINK MONDAYS: 3.octombrie.2011

ORICE AVEM DE FĂCUT, SĂ FACEM BINE. 
CU DĂRUIRE... 
ŞI MAI ALES... CU BUCURIE !!!
Astfel totul poate ajunge să fie un zbor frumos, plăcut celor din jurul nostru, un adevărat exemplu demn de urmat !!!Să ne dorim o săptămână în care toate cele necesare să le facem zburând de la un lucru la altul, realizând cu graţie toate cele presărate înaintea noastră !!!

8 comentarii:

karma police spunea...

wow impresionant cu adevarat...ii invit pe toti cititorii tai sa participe la PINK MONDAYS pe blogul meu...in afara de buna dispozitie clipul tau imi arata ce inseamna curajul si a fi diferit

Cristiana spunea...

De acum încolo voi pune eu însămi în text linkul! Am pus pe facebook si lumea este entuziasmată de blogul tău!!!

karma police spunea...

multumesc din suflet, l-am postat

Nima spunea...

Iubesc Omul !!!>:D<

O zi ...pink !!

Cristiana spunea...

... Şi eu !!!
Un fulg pink !! să-ţi fie ziua... toate zilele !!!
>:D< !!!

BoxVio spunea...

buna as dori si eu un schimb de link daca s poate cu http://povestirispirituale.blogspot.com/ lasa-mi un com

dana spunea...

sa invatam sa traim!

Cristiana spunea...

Aşa este Dana !!!Cu adevărat, niciodată nu e prea târziu!!