Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)

Gândurile anterioare le regăsiţi pe Chatango, pe partea dreaptă. http://discutiispirituale.chatango.com/


marți, 4 octombrie 2011

ÎNTUNERIC ŞI LUMINĂ

Nu am comentat nimic privind cele "Trei zile de întuneric", şi nu voi comenta nimic despre astfel de preziceri, căci pe de o parte nu cred în ele - cu tot respectul, iar pe de altă parte consider că întunericul este tot atât de folositor ca şi lumina.
Nu vreau să comentez prea multe din aceste puncte de vedere, însă atrag atenţia asupra încredinţării mele că nu există de fapt întuneric, am spus-o de foarte multe ori în cei 6 ani de internet, ci doar incapacitatea temporară a ochiului uman de a percepe toate felurile de radiaţie emisă de structuri sau reflectată de structuri materiale.
Se poate comenta în fel şi chip faptul că un asemenea fenomen nu ar fi valabil pentru întreaga planetă, sau pentru toate vieţuitoarele planetei, sau pentru câmpul fizic, rămânând la dispoziţia clarvăzătorilor câmpul astral-mental şi cauzal care chiar ar fi interesant de văzut cum s-ar prezenta astfel !!! Şi poate că, dacă nu acceptăm că facem evoluţii coordonate, am putea în sfârşit înţelege că asemenea evenimente ar dezvolta alte simţuri umane - care să ne convingă, sau să ne construiască începutul unor convingeri privind evoluţiile noastre.
Dar aşa ceva ar dezvolta şi celorlalte vieţuitoare planetare începuturile altor dezvoltări ale simţurilor lor, vieţuitoare pe care numai omul - şi nu Dumnezeu - le uită permanent, ca şi cum într-adevăr ele ar fi corpuri lipsite de spirite în evoluţii. Nici măcar vieţuitoarele până la mamifere, care sunt creaţii trupeşti planetare însufleţite, nu sunt nicidecum lipsite de suflet, şi poate că vom înţelege bine cândva acest lucru. Pentru toate există o grijă deosebită, chiar dacă nu şi din partea tuturor oamenilor... Aşadar, răspunzând unor discuţii mai vechi, admiţând că asemenea evenimente s-ar putea produce, eu tot o să mă uit pe fereastră, tot o să ies afară, să văd cu ochii mei ce se este acolo!! Cu tot respectul, vom vedea ce se va petrece, pentru mine viaţa este interesantă chiar şi şi atunci când mă face să plâng...

Toate cele bune, cu drag şi cu respect, tuturor!!

Niciun comentariu: