Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)

Gândurile anterioare le regăsiţi pe Chatango, pe partea dreaptă. http://discutiispirituale.chatango.com/


joi, 25 august 2011

Din bucuriile de zi cu zi...

...Din nou vedem oameni citind pe stradă !!...
5 comentarii:

ioana m spunea...

...DIN CE IN CE MAI MULTI(OAMENI,CITIND PE STRADA,IN PARCURI....)NIMIC NU SE COMPARA CU ACEST REFUGIU IN CARE TE REGASESTI CA NICI INTR-O ALTA LUME PARALELA.LUMEA CARTILOR E...SFANTA.

Cristiana spunea...

Asa este , Ioana....
Şi eu am văzut mulţi oameni prin parcuri, la munte, in trenuri şi microbuze, citind... Acesta a fost un moment deosebit, să văd din nou, PE STRADĂ, pe cineva citind o carte în timp ce aştepta tramvaiul...
Mai mult, o prietenă (31 ani !! şi mulţi spun că tinerii nu ar fi în stare să citească o carte...) mi-a spus ceva foarte frumos: "Îmi iau cartea la mine chiar dacă nu ajung să citesc, să fie acolo, nu ştiu niciodată când mă blochez în trafic, pe drumurile mele, sau când găsesc pe undeva o piatră să mă aşez să citesc..."
Citea Rudolf Steiner...
Impresionant...

Ryanna spunea...

Cristiana,
timpul ăsta ne devorează..cel puţin pe mine,şi mă simt vinovată că trec aşa rar pe aici...sper că poate iarna,când parcă timpul se dilată o să mai avem timp să mai schimbăm ceva cuvinte..îţi doresc numai bine şi frumos ptr.viaţa ta..te îmbrăţişez cu mare drag,
ryanna!

Biancoluna spunea...

Chris,
citim :)... uite, zilele astea mi-au fost extrase cam 10 carti din biblioteca de catre persoane bucuroase ca au gasit ce cautau :)... le-am dat cu placere si cred ca si persoanele in cauza le citesc, acum, cu la fel de multa placere pe la semafoare, prin parcuri sau acasa in fotoliul propriu si personal... asa ca inca... citim :)
Te pup,
zi minunata sa ai!

Cristiana spunea...

Multumesc îngeraş !!! veşti bune de pretutindeni !!!