Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI: A cunoaşte asemenea lucruri, cum sunt cele scrise pe acest blog, nu este doar un exerciţiu de imaginaţie. Chiar şi numai dacă ar fi aşa – tot ar fi un lucru bun pentru noi: pentru dezvoltarea gândirii, structurarea şi ordonarea ei. Dar să înţelegem că fiecare fel de pătrundere de acest fel în cunoaşterile universale ne ajută să înţelegem mare parte din fenomenologia cu care ne confruntăm chiar azi pe planetă – care ne pregăteşte să înţelegem corect o serie întreagă de fenomene cu care ne vom confrunta într-un viitor apropiat. A şti câte ceva chiar şi numai informativ primind intuitiv totul, ne ajută să ne orientăm şi să ne adaptăm rapid în lumea noastră aflată într-o permanentă schimbare.

Şi mai ales corporalitatea noastră este acum în schimbare, dezvoltare, iar azi din ce în ce mai mulţi oameni ştiu bine asta. Cunoaşterile de acest fel nu sunt decât daruri care ne vor ajuta pe toţi, cei din prezent şi cei ai viitorului, să ne orientăm rapid în percepţiile multisenzoriale care ni se dezvoltă permanent.

duminică, 1 decembrie 2013

LA MULŢI ANI PĂMÂNTULUI ŞI POPORULUI ROMÂN...

Sunt un om care iubeşte în egală măsură cerurile şi pământurile, apele pământurilor şi apele cerurilor ca pământurile... 
Sunt un om care iubeşte oamenii, obiceiurile lor, îi respectă fără să le urmeze decât cele înălţătoare ale sufletului lor... Le respectă hotărârile, dar se depărtează de cele care nu denotă respect, moderaţie, echilibru, căci pe acestea mi le doresc şi eu, şi pe ele le urmez, ca să le întăresc în mine însămi... 
Îmi iubesc ţara, poporul, obiceiurile şi tradiţiile străvechi, iau aminte la cele noi, la cele împrumutate şi la cele ale căror esenţe sunt bune, deşi intenţiile celor care le hotărăsc sau fac nu sunt la fel şi le despletesc după puterea sufletului meu...
Îmi doresc o ţară frumoasă, curată şi bine muncită, cu oameni fericiţi în propriile lor case, pe bucata de glie care le oferă soare, umbră şi hrană cuminte şi sănătoasă. Atunci când va fi aşa, eu nu voi mai fi aici, dar voi ajuta şi eu, aşa cum bine spunea părintele Arsenie Boca: chiar mai mult şi mai bine de "dincolo" decât de aici...
CELE DORITE DE MINE PATRIEI MELE ŞI LUMII ÎNTREGI, ROMÂNILOR ŞI SEMENILOR DE PRETUTINDENI sunt spuse mai sus... 
Sau se pot citi bogat, cuminte şi frumos, printre rânduri...

Ochii mei poartă lacrimi de durere şi de speranţa înălţării spirituale, poartă luminile şi umbrele vremurilor în care trăim şi bucuria că ele ne poartă către împlinirea noastră destinică...
Sufletul meu poartă bobul de infinitate şi de momentul de eternitate care ne mână să ni le dorim pe toate în casa şi glia noastră din străbuni, să le cunoaştem iţele, să le construim puterile şi să adunăm în suflete tot ceea ce poate să ne poarte mereu mai departe !!!

LA MULŢI ANI CU SĂNĂTATE !!!
SĂ NE DEA DOMNUL TOT CE DORIM !!!
ZILE SENINE ŞI FERICITE !!!
LA MULŢI ANI SĂ NE TRĂIM !!!

12 comentarii:

Vasile Dumitru spunea...

La mulţi ani, Românco!

Lucia spunea...

La multi ani,doamna Cristiana!
Ceea ce scrieti d-voastra aici,pe blog, e minunat si atinge Sufletele celor care va urmaresc...aduceti Lumina si calauziti multe Suflete pe drumul cel bun.
Va doresc sa aveti parte de multe realizari in viata,zile fericite si senine alaturi de cei dragi...

Cristiana spunea...

La mulţi ani, Lucia! (spune-mi simplu: Cristiana!!!) Îţi mulţumesc pentru urări şi îţi doresc şi ţie, ca şi tuturor celor care mă vizitează pe aici, să trăim în pace şi linişte sufletească în ţara noastră, alături de cei dragi !!!
Mă bucură mult cuvintele tale şi sper să pot în continuare să fac ceva bun şi frumos în această lume !!! Te îmbrăţişez cu mult drag !!!

Cristiana spunea...

La mulţi ani, Vasilică, sunt tare bucuroasă că sunt româncă !!! Şi că mă vizitează Români buni, cum eşti tu şi alţii ca tine !!! >:D< !!!

Lucia spunea...

Multumesc pentru raspuns,draga Cristiana!
Pe mine sigur m-ai ajutat cu articolele postate de tine aici...
Esti o fiinta minunata,multumesc pentru tot ceea ce faci,poate intr-o buna zi ne vom intalni,dar pana atunci si eu te imbratisez de la distanta,din Arad...:)

Bucuresti servicii spunea...

La multi ani!!

Cristiana spunea...

Lucia, îmbrăţişări încă o dată !!!
Am vrut să trăiesc în Arad cu peste 30 de ani înainte, dar nu a fost să fie !!! Nu am ajuns până acum în Arad, dar mi-am dorit toată viaţa, de când eram copil !!! Şi simt că momentul este foarte-foarte aproape, măcar să-l vizitez !!!
Toate cele bune şi frumoase !!!
Tuturor !!!

Cristiana spunea...

MUlţumesc, "Servicii" (îmi vine să râd !!! cred că, dacă mai treci pe aici, vei zâmbi şi tu !!!)
Să fim cu toţii senini, bucuroşi de viaţă !!!

Cristian Racovita spunea...

LA MULTI ANI !FRUMOSI si LUMINOSI ..

Mi-as dori sa fii un crin ,
Cu petale de lumina ,
Ce sa-ntreaca in frumusete,
Toate florile-n gradina .

MANA LUZ

Cristian Racovita spunea...

Mi-as dori sa fii un cantec ,
Fredonat pe o chitara ,
Ce sa imprastie uratul ,
Sa imblanzeasca orice fiara .
.............................

Nu -ti dori sa fii ca altii ,
Ce se vede e doar lutul ,
Una-i forma din afara ,
Alta-i forma din launtru .
............................

Apa timpului i-adanca
Multe suflete se-neaca ,
Sub a poftelor porunca .
MANA LUZ


Cristiana spunea...

Cristiane... pe dinăuntru toţi suntem aşa, dar multora le e frică să arate asta... Unii: pentru că nu-i "bărbăteşte" - altora pentru că ar vedea imediat bărbaţii "adevăraţi" că se reped asupra lor... Şi plini de frici pe interior, şi de sudori reci pe exterior, ne fanăm crinii sufletului, lăsându-i să piară... Dar... “Iti daruiesc florile de Crin.. Padurea ti-o cauti singur(a) !"
(ETHOS, blogul dnei NiMa)
...le avem, florile de crin, în noi permanent, doar nu ştim... Cei care ştiu conduc lumea, căci chiar dacă ştiu de ele, nu au învăţat nici până acum să le folosească în esenţa lor: ei, şi nu ştiu asta, au florile dinăuntru fanate chiar dacă înafară le fac să pară proaspete... "Sub a poftelor poruncă"...

Anonim spunea...

La multi ani, noua Cristiana, suflet de roman frumos si drag tare sufletului meu !Multumim din tot sufletul pentru frumusetea, blandetea si intelepciunea gandurklor tale ! Te iubesc!Lacramioara