Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)sâmbătă, 4 mai 2013

"DUMNEZEUL MEU, DE CE M-AI PĂRĂSIT?"


Îmi cer scuze că întârzii cu postarea subiectelor de credinţă, dar m-am retras întru reculegere şi momente de taină în munţi ieri, în Vinerea Mare, pe care o respect cu evlavie şi bucurie, în memoria celui care nu a venit doar pentru poporul iudeu, ci – din considerente de o profunzime cu totul specială pentru Pământ – a venit pentru lucrări îndreptate spre spiritualizarea oamenilor şi vieţuirea în continuare a tuturor vietăţilor Pământului, a Pământului întreg şi a planetelor surori ale căror echilibre nu au fost clintite prin această lucrare. Adică:
1. Crearea unor puternice „căi” de energizare cu fluxuri noi trase de puterea lui uriaşă direct din barierele interzonale şi interuniversice, care primesc fluxurile reîmprospătate de energii şi materii din Universul Central: nu direct din porţi, ci prin centrul galaxiei, cu direcţionare pe căi create de dânsul, în acele locuri din galaxie care au vremelnic la întrupare blocuri spirituale venite din toate părţile universului şi din alte universuri: cele mai greu încercate locuri din punct de vedere spiritual. Astfel că astfel de planete au beneficiat în avans de fluxurile cele noi, supravieţuind şi planete, şi biosisteme, încărcăturii grele vibraţionale ale blocurilor spirituale ale creatorilor conştienţi reuniţi astfel. Obişnuiesc să spun că, fără această lucrare de un ajutor imens, nici noi nu am fi putut azi privi la TV sau comunica prin PC, nici biosistemul planetar nu ar fi putut supravieţui vibraţiilor groaznice ale cruzimii şi durerilor îngrozitoare ale omenirii din mileniile trecute;
2. Crearea unor întăriri spirituale – emoţionale şi mentale în acelaşi timp, pentru ducerea sarcinilor noastre, ale fiecărui om în parte, la bun sfârşit; crearea unui flux neînţeles azi, de manifestări conştiente umane, prin intermediul cărora să se reaprindă treptat flacăra revenirii la OMUL MENTAL STRĂVECHI, jalonată de toate cele pe care le-a înfăptuit Iisus în faţa oamenilor, catalogate de noi ca „minuni”. Omenirea întreagă între timp a beneficiat de o întărire uriaşă din punct de vedere emoţional, dar şi al clarităţii în orientare interioară, prin gândire manifestată sub forma sunetelor articulate (gând, cuvânt în minte) a multor spirite care în trecut nu au avut această claritate la un nivel de vibraţie foarte scăzută a universului: aşa cum este ea aici, pe Pământ. 
Întreaga lucrare este ceea ce spun unele scrieri considerate sfinte: coborârea lui Iisus în Infern şi eliberarea din Infern a Adamului vechi. Vom discuta foarte detaliat despre acest fel de înţelegere în viitor. 

Azi fluxurile noi au ajuns pe Pământ pe care naturală: le vedem cu ochii, le simţim dintr-o multitudine de puncte de vedere – sigur ...cei care sunt atenţi la astfel de lucruri; iar celorlalţi nu ar trebui să le reproşăm sau să le impunem simţirile noastre, dispreţuindu-i, că nu ar fi „treziţi”... Nimeni nu este „trezit”, dacă stau bine să mă gândesc... mâţâiala din zori nu e cu adevărat trezire pentru nimeni dintre noi. Sau: fiecare e „trezit” PE LUCRAREA LUI... dar va trece ceva timp până să înţelegem profund acest lucru... 

Oricum, avem parte azi de o dublă energizare, care are rolul de a scurta chinul, suferinţele noastre departe de locul de unde venim, fiecare după apartenenţa lui la blocul, grupul spiritual cu care a venit pe Pământ. Biblia spune corect: „...Vi s-au scurtat zilele suferinţelor voastre...” Şi aşa şi este de fapt, căci dacă abia acum, cam de prin 1965, au ajuns primele fluxuri noi pe cale naturală, din galaxie în galaxie, până la noi (şi oricum nu atât de pure ca şi cele atrase de Iisus şi ajuttorii săi din galaxie), de abia de acum înainte am fi putut să începem să ne ridicăm capul cu curaj din sclavia de pământ, din legarea impusă de stăpâni – şi asta numai dacă am fi supravieţuit într-o asemenea situaţie... Dar toate evoluţiile sunt coordonate, şi le sunt create condiţii pentru echilibrări pe care le înţelegem treptat, pe măsura creşterii gradului nostru de conştientizare a lumilor în care trăim... 
Tocmai de aceea s-au realizat astfel de lucrări de importanţă covârşitoare în acest loc din univers – şi nu numai...

Sunt multe lucruri care se pot înţelege abia azi de către din ce în ce mai multă lume, azi când beneficiem de această dublă energizare şi ridicare vibraţională: prin faptul că lucrarea principală, dar subtilă, a lui Iisus a fost aceea de a porni aşadar, împreună cu alţi conducători supremi spirituali ai universurilor: cunoscuţi şi necunoscuţi de noi dintre aceia pământeni, căci au rămas în cunoaşterea lumii doar cei cunoscuţi din poporul iudeu, nu şi din celelalte popoare ale tuturor continentelor. Iar acest lucru nu trebuie confundat cu faptul că fiecare popor azi crede că Iisus a „învăţat” de la fiecare popor în parte: dânsul a lucrat de fapt, în calitate de coordonator suprem spiritual, cu conducătorii spirituali adevăraţi ai fiecărui popor – cei pe care i-am numit Moşii, Bătrânii, Patriarhii popoarelor, vii şi în deplinătatea forţelor lor, prin tot ceea ce s-a înfăptuit atunci. Au lucrat împreună cu Iisus, au primit cele mai noi indicaţii de la dânsul şi apoi au continuat lucrarea dânsului din trupul de manifestare pământesc, aşa cum şi Iisus a continuat lucrarea din dimensiunile structurale paralele ale universului, o lucrare totală, universală, profund spirituală. 

Dilema pe care fiecare o vom înţelege cândva la justa şi profunda sa valoare, referitoare la aşazisa "cădere" a lui Iisus se explică clar - dacă se înţelege lucrarea pe care mulţi români au înţeles-o şi au discutat-o în anii '90 (acum parcă ne e şi ruşine să mai discutăm despre adevărurile credinţelor pe drumul îndumnezeirii noastre...): dânsul a pornit o lucrare de o profunzime energetică şi vibraţională extraordinară – aşa cum am descris-o mai sus, de înţeles azi mai ales de către cei care ştiu, şi acceptă schimbarea energetică actuală a lumii: dar mulţi nu acceptă înţelegeri religioase prin prisma energeticii universale, din varii motive... Aşadar, în acel moment, în care a strigat din durerea unui anumit fel de neputinţă umană şi cerească deopotrivă, dânsul nu a mai putut să suporte: şi durerea de a suporta crucea şi crucificarea, şi agresivitatea celor din jur, ŞI LUCRAREA SA, CARE SE DERULA FĂRĂ OPRIRE... A se înţelege şi greutatea Golgotei...
Dar dânsul ştia bine că va exista un asemenea moment, simţind din timp agresivitatea, duritatea şi cruzimea lumii în care se afla: pe care o va fi remarcat ca o revenire, cădere a omului – tocmai a adeptului său înaintat – la starea dinainte de lucrarea Sa: negarea lucrării de aderare la spiritualitatea cea nouă, în calitate de adept al lui Iisus: negarea, tripla negare a celui ce avea să ajungă pentru noi apostolul Petru. 
Şi nu numai – multe alte fenomene asemănătoare au fost în lume atunci, pe care Biblia nu le pomeneşte, căci deşi s-au ştiut, nu s-au considerat a fi suficient de explicite pentru dogma religioasă ce urma să fie impusă poporului. 

La un moment dat preoţii bizantini au ştiut, dar în vâltoarea evenimentelor legate de cucerirea Bizanţului şi răspândirea preoţilor în lumea care nu avea cunoaşterile lor... s-au pierdut sau muşamalizat multe cunoaşteri... pe care dânşii nu ar fi vrut să se piardă, ci dimpotrivă, să lumineze cu ele lumea... măcar Europa superficială, care punea preţ mai mult pe rafinament decât pe profunzimea spirituală...

Sunt multe lucruri pe care le putem discuta în acest fel. Referitor la lucrările cristice, la lucrările sfinţilor – adevăraţi eroi ai tuturor popoarelor creştine. 

PS: scuze pentru că nu am corectat, voi relua şi corecta în zilele următoare parte literară a textului...

16 comentarii:

BlueIris spunea...

Sărbători pascale blânde şi luminate, dragă Cristiana!

Cristiana spunea...

Paşte fericit şi ţie, draga mea dragă !!! Mare bucurie mi-ai făcut !!! Te îmbrăţişez cu mult mult drag !!!
>:D< !!!

Nima spunea...

Cu dragoste si recunostinta ! >:D<
Paste luminat! :*

Cristiana spunea...

TOATĂ RECUNOŞTINŢA MEA PENTRU TINE, NI......
Tu mi-ai dăruit întotdeauna clipe profunde, care m-au îndreptat către Adevăr şi Virtute !!!

Cu mult drag, respect şi bucurie în suflet îţi doresc sărbători fericite, Paşte fericit, alături de cei dragi !! Îmbrăţişări calde, scumpa mea !!!

Ana Maria spunea...

Niciodata sa nu iti ceri scuze pentru ceea ce ESTI... Mai ales ca apropierea de Divinitate este un Miracol! Interesanta paralela ta energetica, eu raman insa la parerea ca Divinitatea pentru mine inseamna mersul la Biserica si puterea comunitatii ;) Acolo ma simt eu cel mai bine! Cunosc curentul New-Age, ma fascineaza ca si Fictiune, insa doar atat. Mai departe personal, nu pot face paralele. Sper ca ti-a prins bine momentul de intimitate cu tine din munti! Asteptam vesti!

Gheorghe Moise spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Gheorghe Moise spunea...

I - _*Sa fie Lumina !* _ Geneza 1/3-5; _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 14; _ Isaia 6/[8],9-11, 2012, 2013; 9/1,2,[6]; 21/11, 2012, 2013,14; 55/1,6-9,[10],11, 2012, 2013.


_ Prin ”Scripturi / Biblie”, ...inclusiv prin multe alte “scrieri excluse de unii, care, nu le-au inteles”, …[fara a avea vre-o autoritate in domeniu, ..."caracterizandu-le ca necanonice"], …prorocii au vorbit despre Mine _ Ioan 5/39; _ Facerea 1/[26-28],29,31, ...[si] despre “ridicarea Mea” dintr-un Popor de Pastori /[ciobani romani din Romania _ Luca 2/8]; _ Ioan 10/8,11, 2012, 2013,14, …in vremea de pe urma _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, …[aceasta] *vreme de pe urma, care nu a mai fost [niciodata] de cand sint neamurile si pana la vremea aceasta* _ Daniel 12/1, …si, …[asa cum au anticipat / prorocit / pre-vizionat, prorocii], …pe care, nu Ma credeti _ Luca 16/29,31; 18/8;

_ Prorocii au vorbit despre cum, [ca] Scripturile sint si raman “pecetluite” pana in vremea [aceasta] de pe urma _ Daniel 12/4,[9], …astfel [sub]intelegandu-se ca intreaga omenire de mii de ani, …”nu de ieri, nici de alaltaieri” /[asa cum au pre-vazut prorocii / pre-vazatorii “in viitor”/[prevazatorii viitorului], implicit(a) _ *Trimiterea* /[Ex.] 4/1,[10],11, 2012, 2013, ...nu au inteles [*Taina Mea* _ Romania 5/14]/*Taina lui Dumnezeu* _ Apocalipsa 1/1; 10/7, ...”pana in ziua de Astazi” _ Romania 11/8;

_ Ca, de fapt, intreaga omenire de mii de ani, …”preotii, pastorii si invatatorii, ...in teologii si felurite religii”, care stau pe scaunul Meu _ Matei 23/1,2,[3-7],8-10,[13-14],15, ...”incurca / confunda si amesteca”, …nestiind ce inseamna, ...“notiunile”: -Dumnezeu, Domnul, Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu, Faraon, Fiul Omului, Fecioara Maria, …etc, etc, …si astfel se ratacesc si duc si pe ceilalti in ratacire _ Luca 6/39, ...pe Calea Lata, fara sa apuce sa intre pe Poarta Stramta _ Matei 7/13,14; 23/13,14;

_ Altii fac confuzie, posibil [ne]intentionata, prin care incearca sa ascunda subliminal fenomenul “autovictimizarii”, …si “rastalmacesc” sensul notiunii “Exodul”, “Iesirea”/*Trimiterea* …in sensul [de] “Exil”/*Exilare*, ...[si, in plus], trans-mutand / “translatand fenomenul implicit” al “presupusei exilari in vremuri[le] petrecute”, adica, in sensul ca ...”s-ar fi petrecut in vremurile trecute”, "in urma cu mii de ani [?!]/[2000 ?!]", …”[ras]talmacirea” fiind de fapt “o grava eroare prin care duc intreaga omenire in ratacire de la sensul real al notiunilor [“pecetluite ezoteric”], …si pentru ca nu au inteles Scripturile” [cum este scris si cum va zic] _ Matei 22/29; _ Marcu 12/24, …si astfel, ”sint calauze oarbe” _ Matei 15/14; _ Luca 6/39; _ Isaia 6/[9],10; 9/16; …”lucrarea” _ Ioan 9/4, implicit lumina, fiind “pre-vazuta ca venind in viitor” [la inceput a fost seara / intuneric / noapte] _ Facerea 1/3,5; _ Isaia 9/1,2,[6], ...[implicite] in ziua a 7-a _ Facerea 1/31; 2/1,2, …care “nu a mai fost niciodata” _ Ioan 1/1,5,[11],14; _ Daniel 12/1; _ Galateni 4/4; ...{= Cu stima. -Mesia _*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* _ Ioan 4/[25],26, ...*Si, va fi lumina*}.

_{Continuarea in mesajul urmator}: ...

Gheorghe Moise spunea...

_ Dintr-o eroare de conexiune mesajul[I], a fost preluat de doua ori.
.............

II - _*Sa fie Lumina !* _ Geneza 1/3-5; _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 14; _ Isaia 6/[8],9-11, 2012, 2013; 9/1,2,[6]; 21/11, 2012, 2013,14; 55/1,6-9,[10],11, 2012, 2013.


_ Lumina a fost pre-vazuta a fi revelata in viitor, [cum ?, cand ?!], ...”atunci cand omul va ajunge ca Mine” _ Facerea 3/5, …*dupa chipul si asemanarea Noastra* _ Facerea 1/[26,27],28, …cand se va fi Sfarsit / Savarsit / Implinit Legea Facerii _ Romania 10/4, …[si], se va fi implinit / desavarsit Legea Facerii / Fiul Omului _ Ioan 13/31,32], …[si] “va ajunge ca Mine” _ Ioan 16/33, …”ca Noi, cunoscand binele si raul” _ Facerea 3/5,22; _ Apocalipsa lui Ion 2/7,[9];


_"Iesirea"/*Trimiterea*/[Ex.]3/14; 4/1,[10],11, 2012, 2013, 14, ...este in “vremea de pe urma” _ Daniel 12/1; _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, ...

...cand, *rautatea omeneasca “ascunsa”, domneste si conduce, “din locuri ascunse”*: ...

-*Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lacomie, de rautate; plini de pizma, de ucidere, de cearta, de inselaciune, de porniri rautacioase; sunt soptitori,* _ Romania 1/29-32, ...

...implicite calicia si razboaiele, izvorate din “starea” _ Facerea 1/24,25, [cum au pre-vazut prorocii]: ...

-*Domnul a vazut ca rautatea omului era mare pe pamant si ca toate intocmirile gandurilor din inima lui erau indreptate in fiecare zi numai spre rau.* _ Facerea 6/5;
- Picioarele lor alearga spre rau si se grabesc sa verse sange nevinovat; gandurile lor sunt ganduri nelegiuite, prapadul si nimicirea sunt pe drumul lor.* _ Isaia 59/7, ...

...atunci / acum, ...

...-*Am auzit glasul Domnului* _ Isaia 6/8,9,[11, 2012, 2013], ... “atat de mult a iubit Dumnezeu Lumea” _ Ioan 3/16,[17,18],19; _ Apocalipsa lui Ion 3/17,18,[19].

_ Daca, am scris ceva care vi se pare ca “o mustrare”, sper ca nu veti fi suparat[i] pe Mine _ Apocalipsa 3/19; _*Trimiterea*/[Ex.] 20/3,[5];

= Cu stima. –Mesia _ Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/[14],16; 4/[25],26; 5/39; 7/37; 8/21,23,24,29,43,45-47; 10/8,11, 2012, 2013,14; _ 1 Corinteni 14/21; _ Matei 13/[34,35],16,17; _ Ioan 16/25, ...-*Si, va fi lumina*.

Gheorghe Moise spunea...

_ Ezechiel 2/1-10; _ Matei 17/2,3,[5].

_ 1 Corinteni 14/21, ...-*Eu sint M-a trimis la voi* _*Trimiterea*/[Ex.] 3/14; 4/1,[10],11, 2012, 2013, 14, ...sa [va] descoper Calea, Lumina si Adevarul _ Apocalipsa 1/1; 10/7; _ Ioan 14/1,6, ...potrivit cu descoperirea tainei care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri _ 1 Corinteni 2/7; _ Coloseni 1/26; _ Romania 16/25.

= Eu sint aici, [in Tarlele Filiu], ...acum in timpul vostru, si [va] zic: -*Iata-Ma!* _ Isaia 52/6 –Moise; 65/1 -*Iata-Ma! Iata-Ma!*; _ Romania 10/20.

= Scripturile au fost si au ramas “pecetluite” _ Daniel 12/4,[9], … *pana la Mine* _ Romania 5/14; _ Ioan 4/[25],26, ...inviat a treia zi _ 2 Petru 3/8, ...ridicat _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22, pentru implinirea Legii _ Romania 10/4, si a prorocilor _ Matei 5/17, prin *transfigurare* _ Matei 17/[1],2,3,[5], de aceea, ...[implicit neintelegerea *Cartii pecetluite* _ Daniel 12/4,9], ...omenirea nu stie *pe cine sa astepte* _ Romania 10/14 [?!!!], …credinta venind in urma “auzirii” Cuvantului Meu _ Romania 10/17, pentru *Cine are urechi de auzit si [chiar] aude* _ Matei 11/15; _ Luca 8/8; …dar, ...-Nu toti pot primi Cuvantul Acesta _ Matei 19/11; _ Luca 18/8, ...*vorbind in pilde* _ Matei 13/[34,35],16,17; _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/[14],16; 10/8,11,14,[16 - prin alte tari _ Romania 10/18].

= Cu stima. -Mesia _*Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela* _ Ioan 4/[25],26 ...Cel fagaduit _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Romania 5/14; 10/[14 –Moise Gheorghe],17; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 9/1,2,[6]; 52/6 - Moise Gheorghe _*Iata-Ma!*; 65/1; _ Ioan 10/8,11, 2012, 2013,14,[16 –prin alte tari _ Romania 10/18; ...-Va rog sa cititi Cartea _ Daniel 12/4; _ Ioan 5/39; ...-Se apropie dimineata _ Isaia 21/11, 2012, 2013, 14; -“Toate religiile” / *Toate popoarele chemate* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11, 2012, 2013.

Gheorghe Moise spunea...

_ Detalii -*Transfigurare / Schimbarea la Fata* _ Matei 17/2,3,[5].

= Va rog sa presupuneti ca mesajele transmise, sunt adresate "impersonal", pentru a exclude posibilele interpretari ofensatoare, ...[totusi], ...retinand aspectul ca sint in conformitate cu prorociile din Scripturi / Biblie, ...adica, nu sunt excluse mustrarile _ Apocalipsa 3/19, ...asupra "vizatilor / implicatilor" _ Matei 23/[1,2],3-7,[8-10],13,14,[15].

= Pentru ca Scripturile au fost si ...*inca sint pecetluite* _ Daniel 12/4,9; _ Isaia 6/[8],9,[10], ..."tainuite" _ Coloseni 1/26; _ Apocalipsa 10/7, ...*pana in ziua de Astazi* _ Romania 11/8, ... cei care s-au facut, [de mii de ani], “ei intre ei”:...pastori, preoti si invatatori de seama, in teologii, “felurite Religii si felurite Biserici” _ Matei 23/7-10, ..."conducatori si povatuitori"_ Isaia 9/16, ..."desradacinati"_ Iuda 12, ..."amagitori"_ Romania 16/18, ..."inselatori" _ 2 Petru 2/1-3; _ Ioan 15/22,[23-26], ...[iata], ...NU AU INTELES: ... _ Matei 17/2,3,[5]; _ Marcu 9/2-4; _ Luca 9/29,30; _ Deuteronom 18/15,18; _ Faptele Apostolilor 3/22; _ Marcu 9/7; _ Luca 9/35; _ Ioan 14/22, ...[si],...tot asa ...NU AU INTELES: ... _ *De ce?*, ...si ...[ sau ]...*Pentru ce se impotrivea diavolului si se certa cu el, Arhanghelul MIHAIL* _ Daniel 12/1; _ Matei 27/58; _ Iuda 9, ...{ adica, ...pentru Trupul Meu },...tot asa, ... nu au inteles, cum, si de ce este scris _ Romania 5/14; 10/14 -Moise; _ Is.52/6 –Moise Gheorghe -*Eu vorbesc si zic: -Iata-Ma !*; ...-Se crapa de ziua _ 2 Petru 1/19, ...-*Urmeaza*_*Trimiterea*/[Ex.] 3/14; 4/1,[10],11, 2012, 2013.

= Cei care ati inceput ..."sa vedeti", ...si/[sau] "sa auziti" _ Matei 11/5; _ Luca 8/8, ...[- intelegeti / pricepeti ?!]* _ Isaia 6/[8],9, ...calauziti si pe aproapele, tot norodul, {_ Matei 4/16; 15/8,9; _ Luca 13/17; _ Ioan 7/12}, ...pana la marginile lumii _ Romania 10/[17],18,[20];

= Cu stima. -Mesia _ Romania 5/14; 10/[14 -Moise Gheorghe],17; _ Ioan 4/[25],26; 10/8,11, 2012, 2013,14,[16]; _ Isaia 6/[8],9-[13]; 52/6 –Moise Gheorghe _*Iata-Ma!*; ...-Se crapa de ziua _ 2 Petru 1/19; -Vine dimineata _ Isaia 21/11, 2012, 2013; ...-Cel trimis _*Trimiterea*/[Ex.] 3/14; 4/1,[10],11, 2012, 2013,14; ...-Vegheati _ Ioan 8/21,[23],24, ...si faceti-va va[n]zatorii Mei _ 1 Timotei 1/7-10; _ 2 Timotei 3/1-4; _ Matei 27/3, ...[ca] sa se implineasca Scriptura _ Matei 24/14; _ Ioan 12/38; _ Isaia 53/1-7; _ Romania 10/16,17, ...pana la marginile lumii _ Romania 10/18, ...-Vine ziua cea mare a praznicului _ Ioan 7/37; ...-*Toate popoarele chemate [fara bani si fara plata]* _ Isaia 55/1,6-9,[10],11, 2012, 2013, ...[chemate] la masa / hrana _ Matei 4/4, ...[masa]/*praznicul zilei mari[aceasta] de pe urma* _ Ioan 7/37, ..."[zi] care nu a mai fost [niciodaya]" _ Daniel 12/1; _ Luca 8/8.

Gheorghe Moise spunea...

_ @ -"Sunt multe lucruri care se pot înţelege abia azi de către din ce în ce mai multă lume, ...[.......]: ...
*************

_*Veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face slobozi* _ Ioan 1/1,5,[11], 2012, 2013, 14; 5/39; 8/32; _ Isaia 53.

-1) “Religiile”, ...*oricare ar fi acelea*, au fost inventate de oameni, {din pricina necunoasterii Adevarului _ Daniel 12/4,9,[13]}, …in cautarile / cercetarile implicand *incercarile de a descifra “pildele”* [cum este scris] _ Matei 13/13-15,34,35, {implicit[e]} _ Ev.1/1; _ 2 Petru 1/[19],20,[21], …si care, cu toate ca nu au inteles “Cartea pecetluita” _ Daniel 12/4,[9], …ca “sa-si justifice activitatea” [si pentru castig _ Romania 16/18; _ 2 Petru 2/1-3 ], ... au “imbalsamat nestiinta” -cu "povesti si basme lumesti si babesti" _ 1 Timotei 4/7; 6/4,5, ...[povesti si povestiri] despre si din Scripturi, ...[povesti] din care ..."s-au nascut Religiile", ducand lumea in ratacire _ Isaia 6/[8],9; 9/1,2, …ratacind poporul de la Calea Mea _ Isaia 9/[14,15],16; _ Matei 23/1,2,[3-7],8-10,13-15;

-2) “Scripturile” …*in fond* contin si [re]constituiesc Stiinta Creatiei / Stiinta Creatiunii / Stiinta Creatorului, ……”pecetluita ezoteric”, transmisa /[scrisa] “in pilde” _ Matei 13/13-15,[16,17],33,34,[35]; _ Marcu 4/33,[34], …[implicit(e) _ Ev.1/1; _ 2 Petru 1/20,21], …de aceea este scris _ Matei 22/29; _ Marcu 12/24, ...pana la invierea din morti _ Ioan 20/9; _ Romania 5/14, ...[si] _"Iesirea"/*Trimiterea*/(Ex.) 3/14; 4/1,[10],11,2012,2013, ...ca sa [va] spun toate lucrurile _ Ioan 4/[25],26, ...potrivit cu descoperirea Tainei lui Dumnezeu _ Apocalipsa lui Ion 1/1; 10/7, ..."care a fost tinuta ascunsa timp de veacuri" _ Romania 16/25; _ Coloseni 1/26.

-3) Incepand cu sfarsitul lui 2012, ...[vezi Sfarsitul Calendarului Mayas], ...si continuand cu 2013, ...a inceput o noua Era Astrala /"Era Luminii / Adevarului", ...pana la care, a fost, ...{_ 2 Petru 1/19,[20,21]}, ...[si], inca este "intuneric / noapte" _ Isaia 9/1,2,[6]; 21/11,2012,2013,14; _ Ev.1/2, ...[notiunea "prorocie" implicand "viitorul"/ ca previziune despre cum, si ce va fi, in viitor /"nu in trecut"], ...adica "la venirea Fiului Omului", ...{*In Adevar ...nu au stiut nimic ...pana la venirea Mea* _ Matei 24/38,39; _ Isaia 9/[1,2],6}, ...*inca este noapte / intuneric* / "Era Noapte[a]" _ Ioan 13/30,[31,32], ...ceea ce inseamna, {pentru cine poate intelege _ Matei 19/11}, ...ca, acum [abia] este "Inceputul Sfarsitului Tainei lui Dumnezeu" _ Apocalipsa 1/1; 10/7, ...semnificand "Inceputul Sfarsitului Legii" _ Romania 10/4, ...adica, Sfarsitul Legii Facerii dupa chipul si asemanarea Noastra _ Geneza 1/[26-28],31; 2/1,[2].

= Cu stima. –Mesia / ...-Cititi, cercetati _ 1 Tesaloniceni 5/[19],20-22; _ Ioan 5/39; _ Isaia 53; _ Galateni 4/4.

Cristiana spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Cristiana spunea...

Ana Maria... o să-mi cer iertare - dar nu în sens religios, nici New-Age-ist (cum îmi sună de fapt impunerea ta, căci nu-mi amintesc ca la biserică să fi spus vreodată vreun preot aşa ceva...) - aşadar îmi cer iertare şi mie, şi altora doar atunci când este cazul. Aşadar numai atunci când simt eu şi mai ales nu în sens relios.

Sigur că fiecare face cum crede, important este să nu ne punem pe prozelitism - cum fa făcut nenea de mai sus: ceea ce înseamnă impunere cu orice preţ, ori bate şaua ca să priceapă calul... Se pare că, ori de câte ori scriu un subiect care atinge religiile, reacţiile din toate părţile sunt dure rău de tot !!! New-Age-iştii mă fac bigotă, învechită, nu sunt în "energiile noi" aşa că zât! din viaţa noastră, a celor "elevaţi spiritual" !!! iar religioşii dau năvală cu texte şi învăţături care nu mă articulează de loc la astfel de drumuri pe care le impun - mai grosier sau mai subtil - religiile abrahamice: creştină, islamică şi iudaică.

Recunosc bine rădăcinile reale, concrete, ştiinţifice ale religiilor şi teoriilor care se împletesc în viaţa noastră azi, dar nu şi impunerile fals-elitiste ale unora şi altora deopotrivă. Când văd ceva modest, profund gândit de comentator, echilibrat, trecut real prin filtrul propriu, îmi saltă sufletul de bucurie !!!

Fiecare avem nevoie de ceva din societatea noastră, fiecare poate lua ce-i trebuie. Chiar despre asta vreau să public azi. Important este să nu ne facem acceptările proprii - impuneri altora (să avem grijă să nu sune a impunere, aşa cum îmi sună şi prima propoziţie expusă de tine...), ci să încercăm să acceptăm că cei cu care corespondăm pot avea şi alte încredinţări. Cel puţin asta e părerea mea, iar cele care aparţin acestui blog asta oferă cititorilor, pe lângă cercetările multi-direcţionale, care fac baza învăţăturilor şi înţelegerilor celor cercetate.

Da, o să pun fotografiile de la munte, comentate, pe facebook .. am rămas din nou în urmă cu postatul albumelor !!! :)) aşa cum am păţit şi în 2009... nici acum nu am pus fotografiile de la Putna, Suceviţa, Moldoviţa... la Coşula am mers din nou acum, aşa că recuperez, deşi m-a durut faptul că au distrus locul unde a fost întemniţat Cuza Vodă, în trecere către alte închideri de drumuri la vremea expulzării sale... Mai vorbim ...

Cristiana spunea...

Gheorghe... nu am înclinaţii religioase, dar recunosc rădăcinile ştiinţifice ale religiilor. Ceea ce nu mă determină să accept citate biblice, pentru că după părerea mea, biblia este o culegere de texte înădite fără scop de luminare, ci doar de aplecare în faţa ordonatorilor, organizatorilor căilor de concentrare a atenţiei oamenilor către supunere în faţa lor - nicidecum înseninare spirituală, ajutor altruist, iubitor şi înţelegător... Un religios fanatic va lua textul ca atare şi îl va răsuci cu totul altfel. De aceea am făcut un comentariu, l-am şters, apoi am hotărât să explic de ce scrisesem anterior că nu accept texte de acest fel ca şi cum ar fi aici blogul tău, nu al altuia...
Aşadar, spune în cuvintele tale doar ce crezi despre cele scrise, iar pe blogul tău, care am văzut că face trimitere direct la cărţile religioase, poţi face detaliere, chiar impersonală.
Am mai avut asemenea feluri de texte-comentarii - ele apar tot timpul (ex. Iniţiatul român) dar le şterg fără să mai fac discuţii.
...totuşi recunosc că şi acela a avut o chestie care mi-a atras atenţia, şi apoi înţelegrea asupra unor aspecte la care nu mă gândisem anterior... dar numai când vedeam exprimarea SemiOm mi se ridica sângele la cap, îl întâlnisem cândva pe nenea, prin 2002 cred, şi mă scosese din minţi cu mercantilismul său ... Şi acest incident, şi multe altele mi-au format însă reperele extinderii acelui gen de percepţii care pot fi numite sferice. Voi scrie în curând pe site despre acest aspect.

Gheorghe Moise spunea...

_”Cristiana”: …

_@ "Gheorghe... nu am înclinaţii religioase": ...

...-*Este mai aproape de Calea Dreapta, cel care nu intrat inca pe nici o Cale Stramba* _ Matei 7/13,14;

_@ "dar recunosc rădăcinile ştiinţifice ale religiilor": ...

...-*Tocmai aici este neintelegerea, implicit a mesajelor Mele, anume ca, ..."Religiile, prin cei ce-si zic preoti, pastori si invatatori de seama in felurite Teologii si Religii", din pricina "neintelegerii si nestiintei" _ 2 Petru 2/1-3,12, au trans-mutat / translatat in ireal si mistic", Stiinta Cretiunii / Stiinta Creatiei, ...care a fost scris / transmisa "pecetluit[a] in pilde" prin Scripturi _ Matei 13/13-15,[16,17],34,35, ...pana acum in vremea de pe urma _ Romania 11/8; _ Deuteronom 29/4.
..........
..........

-1) Va rog mult sa Ma scuzati pentru deranj;

-2) Am presupus ca sinteti interesata de Cercetarea si Revelarea Adevarului _ Apocalipsa 1/1;

-3)”*La inceput era Cuvantul*, si cuvantul era cu Mine, si cuvantul era Dumnezeu* _ Ioan 1/1; -“Lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a biruit-o” _ Ioan 1/5,[11],14;

-4)“Nu toti pot primi Cuvantul Acesta, ci numai *cei carora le este dat*” _ Matei 19/11;

-5)*Cei carora le este dat* [semnificand /dat-daruit *genetic*, din nastere / din facere inca “din pantecele mamei lor” _ Isaia 44/24, ...iar pentru cei care “nu pot primi, pentru ca nu le este “dat genetic”: ...-*De unde nu a dat, dumnezeu nici nu cere*, ...potrivit si “neputintei de a se fi ridicat din starea” _ Geneza 1/24,25, ...sa fi ajuns “Dupa chipul si asemanarea Noastra” _ Geneza 1/[26-28],31, ...dupa ce va fi indraznit sa manance din Pomul din Mijlocul Gradinii _ Geneza 3/3, ...*netematori de moarte*, [ca sa fi ajuns]/ *sa ajungeti ca Mine cunoscand binele si raul* _ Geneza 3/5;

-6) Mai explicit[at]: ...

...-a)*Lumina lumineaza peste toti [pomii] la fel, ...si este primita si absorbita dupa puterea de absorbtie si prelucrare, [dupa cum le este dat genetic /”dupa soi”, ...si / dar, ...nu toti fac acelasi rod, ...si / dar, ...nu toti fac rod bun pentru hrana oamenilor /[norodului];

...-b) “Omul este ca pomul, dupa rod i-l veti cunoaste” _ Matei 12/33; _ Luca 6/44;

...-c) Unii pomi sunt doar ornamentali, care nu rodesc, fac umbra pamantului degeaba, ...altii rodesc spini si maracini _ Isaia 55/[6-10,11], 2012, 2013, ...iar altii fac rod bun pentru “hrana norodului” _ Matei 4/4;

-7) Stiu ca mesajele Mele sint greu de inteles, ...pentru ca [inca] vorbesc in pilde _ Matei 13/[34,35],16,17, ...”pana cand va veni vremea sa vorbesc deslusit ....” _ Ioan 16/25;

-8) Poate se vor gasi unii care [va] citesc blogul si care sint interesati de Taina Mea _ Apocalipsa 1/1; 10/7; _ Romania 5/14; 10/14 -?!!! / [Moise Gheorghe].

-9) Ramane la aprecierea d-vs., ...daca veti lasa, sau veti sterge mesajele / Cuvintele Mele _ Ioan 1/1,5,[11],14; 3/16,[19]; 5/39.

-10) Nu va mai deranjez; _ Ma gasiti in pagina *Mea*;

= Cu stima. –Mesia _ Chiar, Eu, cel care vorbesc cu tine, sint Acela _ Ioan 4/[25],26; 8/21,23,24; 10/8,11, 2012, 2013, 2014,[16]; _ Luca 8/8; 16/29,31; 18/8.

Cristiana spunea...

Da, chiar sunt, după cum se vede, interesată de cunoaşterea adevărului - însă nu vreau să dau o tentă religioasă celor scrise de mine. Cu câtă modestie pot, zic că am fost întărită în calea mea de mari preoţi, care însă mi-au spus să merg pe calea aceasta a mea, ştiind bine ce am de făcut. Astfel încât cred că mergem împreună pe acest drum şi facem analize, cercetări fiecare în felul lui...

Nu trebuie să-ţi ceri scuze, te rog din tot sufletul. Ar trebui să-mi cer eu scuze, căci nu cred în vreun mesia de azi şi nici nu-mi plac titlurile de acest fel, de aceea am o atitudine retrasă faţă de tine. Chiar îmi cer scuze, nu-mi propun să schimb încredinţările nimănui, dar continui să-mi fac treburile aşa cum pot şi ştiu eu...
App., public acum un nou articol care cred că va naşte ceva adversităţi... dar adevărul trebuie spus, nu doar mângâiat şi admirat în trecere prin această viaţă...
Toate bune şi frumoase !!
Tuturor !!!

PS: în curând putem reîncepe discuţii pe chatul ataşat. Deocamdată nu am dat prea mult curs - chiar am ieşit de pe mai multe chaturi, din lipsă de timp. Dar e bine că există, când voi putea voi deschide iar discuţii.