Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

duminică, 22 ianuarie 2012

VIN EXTRATEREŞTRII PESTE CÂTEVA SĂPTĂMÂNI??

MOTTO: Entităţile nu mint – doar îşi adaptează explicaţiile la gradul de cunoaştere al primitorului. Asta este părerea mea... Sigur că fiecare poate să accepte sau nu acest lucru, însă personal înţeleg foarte clar această strategie.

Sigur, fiecare poate face exact aşa cum poate: unii să creadă, alţii să nu creadă...
Eu mă cam îndoiesc. Unii îi aşteptau în 2007 şi nu au venit. Dar nu din scepticismul deziluziei nu cred.
Am mai spus că evoluţiile noastre sunt ajutate în alt fel decât aşa. Aşa mi s-a spus şi am fost îndrumată să cercetez şi să înţeleg devenirile: evoluţiile şi chiar istoria pământeană. Ştiu acum, cu toată modestia, şi cu tot respectul pentru toată lumea, de ce evoluţiile curg în acest fel aici, în această zonă a universului şi mai ales faptul că energiile aduse din alte zone ale universului pot perturba serios viaţa pe Pământ: viaţa măruntă, la care noi, oamenii, nu ne gândim. Dar coordonatorii tuturor evoluţiilor planetare se gândesc permanent...
Fiecare grup de întrupaţi din această zonă a universului (alte zone nu sunt vizibile de pe Pământ) este legat de planeta sa prin stabilizările vibraţionale. Depărtarea de planetă conduce la pierderea constantă a vibraţiei, corpul nostru astral nu-şi mai găseşte puterea de a stabiliza vibraţional restul sistemului nostru corporal, iar organele corpului fizic nu-şi mai pot aproviziona fluxuri decât de vibraţie medie joasă, intrând în destructurare. Reîntoarcerea rapidă poate să salveze un sistem corporal cu un număr mediu de corpuri – şapte – şi un sistem cu maximum omenesc de 9 corpuri planetare poate să mai reziste ceva timp în plus, dar nu foarte mult.
Pe de altă parte, aş spune că deplasarea prin mediul galactic nu se face nicăieri prin nave care circulă prin spaţii, aşa cum vedem la StarTreck, ci ceva asemănător tunelelor aşanumite „subspaţiale” dar de fapt realizate prin compactizarea spaţiului cosmic. Deci alte filme prin care se spune, prin channeling, că navele ar fi pe drum, sau că în navele ET eram cândva noi, clonele ET aduse pe Pământ, în stază, sunt de domeniul unei înţelegeri limitate.
Aşadar, aşa cum în anii anteriori se spunea că navele acestei confederaţii sunt pe drum, de fapt cred că se aştepta cu blândeţe şi respect pentru noi, să se formeze un curent de opinie în favoarea înţelegerii că nu suntem singuri în univers, nici măcar în galaxia noastră...

Am analizat fiecare film pe care am avut plăcerea să îl văd şi am ajuns de fiecare dată la diverse concluzii. Am analizat fiecare informaţie care a ajuns la mine şi de fiecare dată am ajuns la concluzia că luăm din fiecare fel de informaţie doar ceea ce asociem cu lipsurile noastre, cu pericole, cu nerealizări din varii motive. Mai departe nu prea mergem – dincolo de un singur element: de regulă cel indicat de titlu.
Am analizat de dimineaţă şi acest film:

http://www.youtube.com/watch?v=5kioc3CRPTc&feature=player_embedded
(Ariel DeAngelis: „Despre dezvăluirea iminentă”)

E foarte uşor să dispreţuim sau să aruncăm la gunoi asemenea mesaje. Să dispreţuim şi mesajul, şi pe cei care rezonează cu el. să dispreţuim orice îl însoţeşte. Să admirăm pe cei care dispreţuiesc la rândul lor...
Ceea ce îmi displace mie este faptul că pe undeva încurajez pe cei care dispreţuiesc – dacă arăt că nu cred în asemenea mesaje. Dar când este citit mesajul pe care vreau să-l transmit, se dovedeşte că el are încă mult mai multe chestiuni de dispreţuit de către acei oameni... Dacă aş spune că sunt plină de compasiune la adresa lor i-aş supăra mai mult. Mie îmi pasă dacă supăr oameni, dar îi înţeleg şi las lucrurile să curgă, căci trecerea timpului le rezolvă pe toate, garantat ... Dar sunt plină de aşteptare atsfel, de înţelegere şi de respect la adresa lor. Şi fac public gândul meu, căci îl cred bun în felul său.
Nu vreau să schimb ceva anume, vreau să ofer idei, puncte de sprijin pentru corelare, conlucrare, cercetare, înţelegere.
Să luăm aşadar din acest film fiecare element în parte şi să-l analizăm, în loc să luăm doar singurul element care ne sare în ochi cel mai repede, pentru că rezonează cu cerinţele cele mai acute ale societăţii în mijlocul căreia trăim. Aici, în acest film, rezonăm cu ET care ne pot aduce conectarea tehnologică la energia universală, energie care ne-ar rezolva totul şi pe noi ne-ar sălta automat în alte sfere de trăire, din moment ce nu am mai avea nici un fel de probleme acute de rezolvat.
Să vedem care au fost liniile mele de gândire.

1. Channeling-urile americane (eu le numesc româneşte comunicări astrale) fac educaţie de înaltă factură, aş zice oarecum subliminale, făcând atingere memoriilor noastre ancestrale: din cele trăite chiar aici, pe Pământ, şi din cele cunoscute foarte bine de noi la nivele înalte de vibraţie planetară – aici sau în alte părţi ale universului, în alte universuri. Ele se folosesc de cunoaşterea poporului în mijlocul căruia se află primitorul informaţiilor, dar pe de altă parte se doreşte începerea unor studii, cercetări mult mai avansate: aşa cum şi în România, şi în alte ţări au fost realizate, fără să existe deocamdată curajul unei exprimări libere. Şi nu pentru că vreo organizaţie s-ar opune, ci pentru că noi, între noi ne negăm agresiv... să trecem peste acest aspect.
Lipsa de cultură îşi arată roadele şi oamenii nu pot rezona decât cu ceea ce ştiu. De aceea ajutătorii noştri astrali pornesc de la ceea ce ştim: zei, sfinţi şi tehnologie. Apoi vin extratereştrii şi poliţia interstelară. Nu mai avem un Dumnezeu biblic, sunt alţi zei, cei care îi cunoaştem au alte numiri ca să nu ne mai amestem cu religia iudaică, deşi mai sunt denumiri din scrieri biblice despre care nu prea ştim, dar amestecul de numiri orientale formează o detaşare, o echilibrare a celor care ne-au format rădăcinile unor păreri negative asupra universului. Dumnezeu ar fi astfel universul, ar fi energie universală inteligentă nelocată. Accentele cad astfel în altă parte.
Aş atrage atenţia asupra faptului că mult-hulita religie are rădăcini sănătoase, dar unele dezvoltări au fost deviate, împreună cu folosirile ei în interes personal şi de grup restrâns al conducătorilor. Dar şi accentul pus astfel de noile explicaţii sunt bune, după părerea mea. Nici un Creator nu se ridică de-asupra altora, din rândul Marilor Creatori ai universurilor în care ne desfăşurăm evoluţiile. Nu este un Mare Creator, ci mulţi Creatori din începuturi, alături de care multe alte generaţii de monade au cunoscut şi participat la creaţii, modelări şi remodelări ale structurilor existente. Cu toţii se află – alături de noi, cei intraţi în evoluţii ulterior – într-o continuă evoluţie, chiar dacă sensurile şi puterile fiecăruia sunt diferite. Radiaţia lor, uriaş de puternică, baleiază întreaga Creaţie, structurează – întrupată sau nu, după necesităţi – energia fundamentală în multe feluri, oferind astfel perspective de evoluţie mult mai rapidă şi cuprinzătoare monadelor care vin mereu în evoluţii, în valuri, formând sub îndrumarea Lor lumea în care trăim prin întrupare. Apoi, când gradul de conştientizare al fiecărei monade ajunge să înţeleagă viaţa de orice fel – nu numai de nivelul propriu, să o protejeze, să o ajute să progreseze, să se dezvolte, fiecare monadă ajunge să lucreze cu mare subtilitate şi profunzime alători de Cei Dintâi.
Comunicările asupra cărora ne informăm, de regulă americane, pentru noi, românii, nu discută despre ajutători astrali personali, ci numai despre entităţi şi personalităţi deja cunoscute. Este o etapă. De aici în viitor se vor forma alte linii de cunoaştere. Şi noi, românii am trecut în anii ’90 prin asemenea etape. Am ajuns astfel să ne cunoaştem ajutătorii – îngerii personali şi de grup, cum îi numim noi, să cercetăm realitatea înconjurătoare (nu numai să primim informaţii) sub atenta lor îndrumare.

2. Ni se spune oficial că nu există extratereştri cu care vreun popor să fi luat legătura, care să fi ajuns pe Pământ, deci încă am fi singuri în univers. De fapt, cei care au văzut creaturi stranii sunt rezultatele unor experimente genetice ascunse, pe care, din lipsă de cunoaştere, cei care le-au văzut le-au asimilat ET.
Învăţătura ajutătorilor noştri astrali merge însă mai departe. Există viaţă inteligentă în univers, asemenea nouă, mai avansată şi mental şi tehnologic – nu discutăm despre cei care nu sunt mai puţin avansaţi mental şi tehnologic decât noi. Ni se orientează deschiderea către a cunoaşte viaţa inteligentă, concretă, reală, în mijlocul căreia trăim, pentru ca, cu toţii să ajungem să acceptăm treptat – şi să formăm un curent de opinie – că există viaţă în univers, chiar lângă noi, chiar odată, în acelaşi timp cu noi: urmărind înaintarea noastră spirituală, ajutându-ne atunci când este cazul la modul concret, chiar dacă ei oricum ne ajută formând şi remodelând fondul universic, stelar şi planetar al vieţii noastre. Să conştientizăm că există extrem de multe entităţi astrale, dimensionale – din dimensiunile structurale paralele ale universului nostru (nu numai în această dimensiune de evoluţie a noastră).
Şi treptat să ajungem cu toţii să acceptăm că mai există încă mult mai mulţi reprezentanţi ai unei vieţi care se derulează chiar în trup uman – dar îmbogăţit vibraţional: Moşii popoarelor sau numiţii patriarhi, oameni străvechi de zile (cum sunt numiţi la noi, în popor). Ei nu şi-au terminat viaţa în trecut, a fost interesul unora să spună astfel, ci au continuat să trăiască în anumite zone retrase, protejate ale continentelor sau în insulele necunoscute. Apoi (cam după anul 500 d.Ch.) s-au retras treptat din viaţa popoarelor, rămânând mai puţini, şi ascunşi, derulând lucrări prin care întreţin viaţa tuturor spiritelor întrupate pe Pământ şi în jurul pământului: sub formă astrală şi trupească (cu corp fizic), de la viruşi până la oameni, întreaga planetă, planetele surori şi steaua care ne guvernează pe toţi.
Guvernele ştiu acest lucru, dar oricâte încercări au fost făcute, nimeni dintre guvernanţi nu au ajuns la dânşii.

3. Acum, pământeşte vorbind: ni se spune că vor fi tulburări cu ocazia venirii lor.
Dacă deja se ştie acum în lume că sateliţii au fost deja pregătiţi să răspândească filme cu accent extraterestru calat pe opiniile religioase ale fiecărui popor în parte, şi dacă se vor pune totuşi în aplicare pentru a se estompa alte lucrări ale acelor grupări planetare – vom vedea. Chiar şi deschiderea în proporţie mai mare a înţelegerilor telepatice (înţelegerea gândurilor interlocutorilor) care se poate petrece la un moment dat, poate să conducă la tulburări în masă.
Pentru orice fel de tulburări, de orice natură, ni se cere – cred eu! – să ne pregătim material, cu provizii.
Arunc la gunoi o astfel de informaţie, doar pentru că are aspect comercial?? Nu. Pentru că m-am întâlnit cu oameni care au rămas fără mâncare din cauza crizei, sau pensionari fără bani, care se împrumutau până la pensie cu 50 de lei: când i-am întrebat de ce nu au făcut ceva provizii au rămas fără grai. Da, am spus, ceva mălai, paste făinoase, orez. Dintr-o pungă de orez un om poate mânca o lună – eu am trăit asta 5 ani, şi nu din sărăcie, ci pentru că aşa am dorit. Pâine în congelator... Congelatorul este gol? De ce? Vara putem pune acolo pentru orice eventualitate ceva dovlecei (atunci sunt ieftini), putem usca răzătură de rădăcinoase, verdeaţă. Se poate mânca fără carne – eu trăiesc fără carne din 1992.
E bine să facem, să avem provizii chiar pentru atunci când au loc alte fenomene. Uitaţi, am primit un mail cu vederi din marea înzăpezire din 1954, când se aducea dinafara caselor provizii. Este foarte bine că lucrurile stau aşa, că ne ajutăm reciproc, dar noi înşine putem să fim pregătiţi. Apă în sticle... da, şi aş mai spune ceva: orezul muiat simplu în apă de pe o zi pe alta dă o energie de te scoală după scaun !!!
Avem nevoie de paranormal, dar şi de normal !! să le folosim pe toate !! avem nevoie de religie încă, de paranormal şi normalul cotidian, iar dacă le preţuim pe toate, atunci viaţa noastră va fi extrem de frumoasă – PENTRU CĂ NE-AM FĂCUT-O NOI, PE BAZA AJUTORULUI PERMANENT PE CARE ÎL AVEM DIN PARTEA DIVINITĂŢII !!!
Şi a tuturor celor care ne ajută din nevăzut, din neştiut !!

4. Cuplarea cu energia universală: eu mi-aş dori, dar şi nu!! Pentru că ştiu bine – şi spun asta ori de câte ori este nevoie – că viitorul nu este unul tehnologic, ci mental, şi mental: nu neapărat telepatic, telepatia fiind cea mai mare, cea mai minunată formă de înţelegere mentală despre care ştim azi la modul general, pe care o acceptăm azi la modul general. Dar modul de comunicare al viitorului este mult mai complex decât simplul gând. Şi nu este departe timpul acestei schimbări. Da, este o schimbare pe care o putem înţelege – dar ea se va face pe alte căi. Majoritatea noastră vom pleca de unde am venit cândva pe Pământ, iar Pământul astfel eliberat de aglomeraţia de azi. Vom mai discuta despre aceste aspecte.

5. Cât despre conectare... ajutătorii noştri ne conectează permanent... doar noi nu ştim !! A conecta este un fel de-a spune, suntem păstraţi de fapt în „canalul” destinului nostru, prin energiile care le recirculăm permanent, conform structurilor noastre corporale care selectează exact ceea ce avem nevoie, de vibraţiile de care avem nevoie din mediul planetar, pentru derularea sarcinilor noastre de destin. Sarcini care nu din răutate sau indolenţă nu ni le-am dus la bun sfârşit în trecut, ci din greutatea desfăşurării vremurilor anterioare, din ultimele milenii. Am mai discutat despre aceste lucruri, nu mai este cazul să revin.
În acest fel, ÎNĂLŢAREA CONŞTIINŢEI noastre are loc în fiecare moment. Tot aşa cum schimbările au loc permanent, fie ele şi temporale. Nu este nevoie să vină altcineva special pentru a schimba linia temporală a lumii întregi, căci fiecare vieţuitoare de pe Pământ o face, în felul ei. Vehicularea fluxurilor noi de energii, care ajung la noi prin procesele mijlocului galaxiei, ale fiecărei stele din galaxie, ale structurilor lor matriceale, ale structurilor matriceale planetare, realizează fundamentul pe baza căruia se desfăşoară în continuare viaţa noastră. Fiecare întrupat preia fluxurile astfel puse la dispoziţia noastră şi conduce mai departe, ştiind sau nu ce face, procesul de ridicare şi de susţinere a vibraţiei medii planetare.
...Despre care nu se vorbeşte, necunoaşterea lor conducând la naivitatea încredinţărilor conform cărora oameni speciali fac asta.
Ori de câte ori ne vom da seama de toate cele asupra cărora ne-am format o părere eronată sau doar deviată – este un pas înainte, este o înălţare concretă. Deziluzia că ET nu ar veni şi nu ne-ar rezolva problemele, că lucrurile nu sunt în felul în care ne-am imaginat noi, că nu suntem ajutaţi de întrupaţi asemănători nouă, dar foarte elevaţi tehnic, poate fi total înlocuită cu bucuria că am învăţat ceva din cele trăite. Că ne-am făcut iluzii – acestea chiar sunt iluzii – dar viaţa concretă pe care o desfăşurăm nu este iluzie şi astfel ne punem pe treabă, sau ne continuăm treburile şi aplicăm cele învăţate din toate cele desfăşurate. Despărţim astfel iluzia de realitate, trăirea vieţii mai departe, percepându-ne astfel, de acum încolo, transformările reale, concrete.

CĂCI SUNT TRANSFORMĂRI CLARE, REALE – dar noi aşteptăm extratereştrii să ne transforme ei...
Să ne primim în sufletul nostru ajutătorii direcţi: fie ei semeni care ne pot ajuta, fie entităţi astrale, dimensionale şi universice.
Eu fac mai degrabă un curent de opinie favorabilă în această direcţie. Cu tot respectul faţă de orice întrupaţi, în orice fel de corpuri, de orice fel de evoluţie, pe care aştept să-i cunosc după destinul meu, să-i întâlnesc, oriunde în universuri ...

27 de comentarii:

Vasile Dumitru spunea...

Interesant fel de a vorbi despre ceva: acela de a spune ca Nu crezi in acel ceva!
Daca subiectul e nul, il eviti si atat! Daca te opresti din drum inseamna ca... inseamna ca?
Am vazut la Dicovery o emisiune FE-NO-ME-NA-LA! Un domn arata un lac si spune: "aici traiesc pesti invizibili! Nu vi-i pot arata, pentru ca sunt invizibili"!
Corect, logic, rational, stiintific, empiric, oniric, sofistic si... mental!
Ma faci sa revin la "subiectul zilei": tu vrei sa atragi atentia de la viata de zi cu zi? In loc sa ma uit la Romania mea (adica la scara murdara a blocului, la trotuarul cu hartii si la vanzatorul care nu imi da corect restul) sa incep sa ma uit pe cer?
Odiseea spatiala 2001
Matrix
Sunshine
Restul e tacere.

Vasile Dumitru spunea...

Un coleg de liceu a fost ales intre cei desemnati sa urce pe Kogayon. de la o anumita etapa s-a retras, spunand:"nu mai aveam niciun control, parca si vedeam prin ochii unei alte entitati"!

Anonim spunea...

Primul lucru care apare pe monitor cand accesez pagina aceasta este:VISAND LA NEAUA CARE N-A VENIT...si-mi spun :CE FRUMOS!Dar stai asa !Uita-te pe geam si spune-mi daca mai este loc de visare?probabil ca am visat prea multi si visul a devenit realitate.O realitate cam vantoasa,cam salbatica,zic eu! Pe o vreme ca asta degeaba asteptam navele stelare!Nu vor avea conditii de aterizare!Poate mai la vara!

Ryanna Pop spunea...

Cristiana,
în măsura timpului limitat,mai trec pe aici şi îţi citesc interesantele subiecte pe care le dezvolţi cu atât de multă credinţă..credinţă în Dumnezeu şi în tot ce faci..te felicit ptr.acest aspect..referitor însă la subiectul din această pagină,dă-mi voie să aduc şi eu câteva argumente nu tocmai comode...cu privire la extratereştrii..întrucât suntem de aceeaşi generaţie[şi eu tot în anii 50 am văzut lumina ochilor],pot să-ţi spun că aşa cum a fost era lui ceausescu,spiritual eram liberi iar cultura era la îndemâna oricui prin diversele canale de difuzare,radio-tv,reviste de ştiinţă,almanahuri etc...când am intrat la liceu am avut fericirea să am un diriginte f.preocupat de acest subiect al extratereştrilor..eram în anii 70 şi încă de atunci se vorbea de apariţii misterioase de farfurii zburătoare etc..au trecut destui ani până am înţeles explicaţia ştiinţifică ale acestor apariţii şi de atunci mi-am pierdut interesul ptr.acest subiect...sigur că este posibil să existe şi alte fiinţe inteligente în univers,sigur posibil să existe şi dorinţa lor de a lua contact cu noi,dar oamenii au aselenizat pe lună,au instalat sateliţi artificiali pe mai toate planetele din univers..dacă existau acestia, crezi că şedeau până acum cu mâinile încrucişate?..mă tem că nu..posibil să fie totuşi dintr-o altă galaxie,cine ştie,viitorul va confirma..sigur planeta noastră e fragilă,sigur e posibil şi un cataclism natural de proporţii..totul e posibil poate de aceea oamenii speră şi au credinţa în ceva superior care să-i ajute şi să-i sprijine în vreun fel..de aceea cred că religia este cea care suferă modificări la acest timp..să sperăm benefice sufletului..

Ryanna Pop spunea...

cu referire la supravieţuire....nu ştiu ce venit ai,dar raportează-l te rog la cei care-l au de două trei ori mai mic decât al tău..priveşte şi la câte persoane sunt nevoiţi să-l împartă..ptr.că una e să fii singur şi să te preocupi doar de tine alta e să mai ai lângă tine 2-3 suflete cu care să-ţi împarţi venitul..trăim într-o lume civilizată..avem nevoie de curent, telefon, televizor,apă şi loc special de depozitat gunoiul,nu mai pun la socoteală căldura ptr.iarnă……dacă adunăm cheltuielile lunare un minim pe economie aproximativ se duce…dar mai te îmbolnăveşti şi ştim că sistemul la noi nu-i gratuit decât pe hârtie,mai trebuie să te îmbraci că fie de ai servici fie de stai acasă,nu-i plăcut să te afişezi în zdrenţe…
vorbeşti de provizii..hai cu stocul de apă sunt de accord,dar cu alimentele, cu scuzele de rigoare nu pot să nu scuz pe cei care nu o pot face..repet nu mă refer la persoanele singure cu un venit minim pe economie deşi şi acolo e de discutat…ci la venitul minim ce trebuie împărţit la 2,3,sau chiar 4 persoane..păi îţi mai permiţi la acest venit să mai ţii frigider în priză?..şi dacă da,caz în care ţi se strică frigiderul,adio altul,că trebuie să dai jumate din venitul tău pe reparat sau două trei luni de bani pe altul nou..bun să presupunem că totuşi se face cum zici tu ..punem pâine în frigider[şi eu apelez la acest truc dintotdeauna ptr.că deşi nu cumpăr multă pâine rămâne şi ca să nu se strice o bag la frigider]zarzavaturi în congelator..şi eu am pus..murături şi altele..dar deşi nu sunt la limita subzistenţei şi nu am fost vreodată,să ştii că am ratat sezoane întregi în care să fac provizii de iarnă datorită unor situaţii de sănătate imprevizibile ce mi-au înghiţit banii astfel amânând ptr.anul următor preparatele..deci despre ce vorbim…în anii 54,oamenii nu erau împovăraţi de taxe şi impozite,oamenii nu aveau nici frigidere nici lumină în mare majoritate,dar trăind la case îşi umpleau podul cu făină şi mălai..şi cât le ajungeau..nimeni nu ştie..în ziua de azi oamenii aşteaptă de la stat să li se dea,ptr,că statul e cel care gestionează avutul naţional..o calamitate naturală nu vine peste noi lunar ci nici măcar anual,nu mai vorbim că sunt zone largi unde natura stă liniştită,dar statul încasează bani mulţi pe spinarea noastră şi ar fi cazul să aibă grije de câteva sute de mii de oameni chiar un million din cei nenorocoşi ,ptr.că până una alta statul e cel care se foloseşte de munca noastră..scuză-mă dar m-am săturat de incompetenţa celor ce au pe mână soarta noastră şi care vor să implementeze ideea că oamenii au doar obligaţii iar statul drepturi..

Cristiana spunea...

(1) Îmi pare rău că am publicat comentariile voastre aşa de târziu - dar Blogger nu mi-a trimis mail pentru moderarea lor. Voi deschide prin tabloul de bord ca să văd comentariile. Le moderez pentru că au fost oameni în trecut care au au comentat foarte urât şi între timp s-au echilibrat - fiecare dintre noi are momentele sale de revoltă, este perfect de înţeles, şi nu vreau să rămână (cum s-a mai întâmplat) aici cearta comentatorilor şi apoi să ne fie ruşine să mai corespondăm...
Aşadar...
Aş vrea să spun ceva, pentru cei care mă cunosc de puţin timp... Cărora le spun bun venit şi le explic ori de câte ori pot, cu răbdare, despre cele pe care le scriu aici.
Pe de o parte, acesta este un blog ezoteric. Pot să fac orice fel de discuţii, dar discuţii social-politice vom face pe alte forumuri, bloguri, siteuri. Dar, Ryanna, îţi voi răspunde chiar aici, separat.
Pe de altă parte, da! pot să scriu numai despre partea nevăzută a lumii, pe care eu o văd - nu numai văzută, ci percepută şi în multe alte moduri - despre structurile lumii, despre trecutul străvechi al omenirii, aşa cum am început să fac şi voi face în continuare: şi aici, şi pe site. DAR ... dar dacă nu raportăm ceea ce scriem la prezentul în care mulţi dintre noi se zbat şi disperă, neîncurajaţi de nimeni, sau învăţaţi doar să dispreţuiască, în loc să preţuim cu toţii cele care vin din lumea în care trăim... DEGEABA SCRIEM...
Fiecare eveniment, lucru, fenomen are o parte plăcută şi una neplăcută, una utilă acum - alta care a fost utilă, dar căreia acum doar parţial i-a rămas utilitatea, chiar şi numai pentru a înţelege de ce nu mai trebuie să folosim ... Sigur că discut acum foarte pe scurt, discuţiile pot fi interminabile !!!
Aşadar am intrat - şi rămân pe analize ale evenimentelor curente ale lumii în care trăim tocmai pentru ca să adaptez mereu, pe cât posibil sigur - cele scrise privind partea de structură, câmpuri, energetică planetar-stelară şi corporală, călătorii astrale, alte călătorii spirituale, confuzii privind multe elemente ale lumii noastre încă nepercepute în profunzimea şi bogăţia ei...

Cristiana spunea...

(2) Am trecut, şi trec pe lângă blogurile care dispreţuiesc ce întâlnesc a fi incompatibil cu părerea deţinătorului, însă nu comentez acolo. Dar am luat hotărârea să arăt punctul meu de vedere privind PREŢUIREA, bobul de preţuire, de valoare actuală - cât a rămas, cât este, cât poate fi - din ceea ce alţii desfiinţează prompt, total, agresiv, făcând din dispreţul prezentat cult, rafinat şi plin de umor - o artă a manipulării semenilor în direcţia încredinţărilor proprii.
E omenesc... Îi înţeleg, fără să îi încurajez.
Am ales echilibrul. Să prezint cu respect, frumos, părerea mea privind toate cele pozitive şi negative din punctul meu de vedere. Unde negativ şi pozitiv sunt pentru mine două părţi inseparabile pe Pământ privind necesitatea înaintărilor noastre spirituale. Să spun în plus, direct: asta cred - asta nu cred. Dacă omul vrea să creadă ceea ce eu nu cred - este libertatea fiecăruia dintre noi să o facă cum ştie, cum poate.
Dar nu putem să rămânem deoparte, într-un turn de fildeş al neimplicării. Ne rupem delume... Faptul că am rămas deoparte o perioadă de timp mi-a atras părerea lumii că sunt ruptă de ea, că trăiesc într-un "univers" aparte... al meu, ireal şi incomplet. Când am început să le analizez, punct cu punct, oamenii mi-au spus că ar fi absolut necesar să explic astfel de puncte de vedere...
Am considerat a fi foarte adevărat. Şi... AM ÎNTRERUPT DIN CÂND ÎN CÂND STUDIILE ŞI PREZENTĂRILE MELE PENTRU A ARĂTA ACESTE PUNCTE ŞI PENTRU A MODIFICA PREZENTĂRILE CU ACTUALIZĂRILE DE RIGOARE. Asta mi s-a părut a fi foarte important. De aceea am rugat pe cei ce aşteptau partea istorică, partea de câmpuri+corpuri fluidice, de aprofundarea explicaţiilor privind creaţia materială mentală, deplasarea astrală, cauzalitatea dezvoltărilor lemuriene, atlante, toltece şi afrikane de-a lungul istoriei, pentru a discuta cele care se petrec şi/sau circulă sub formă de informaţie pe net, prin cărţi, între oameni în diverse feluri de discuţii.
Mă opresc aici. Sper că am explicat ceea ce fac aici.
Încă o dată rog înţelegere din partea celor care aşteaptă partea de istorie străveche şi fenomenologia mental-astrală, analizele spirituale ale universurilor, etc., pentru a mă ocupa şi de aceste lucruri - pe lângă cele ale vieţii mele curente, a căror greutate trebuie s-o înfrunt acum, acest an.
Vă doresc toate cele bune şi frumoase, multă înţelegere şi pe cât posibil: puţină înţelepciune...
Este adevărat... înţelepciunea este o floare rară şi albă deopotrivă... adică rar ajungem la ea, dar ea le cuprinde pe toate...

Cristiana spunea...

Aşadar, nu vreau să abat nimănui atenţia de la cele ce se petrec în stradă... Dar aici nu fac politică căci înţeleg - aşa cum am spus şi extind pentru oricine acest lucru, această idee - modul de manifestare a tuturor spiritelor de pe Pământ, deocamdată să ne referim la Pământ, indiferent dacă sunt umane, vegetale sau totalitatea celor animale. Respect, chiar dacă am şi eu greutăţile mele, toate greutăţile altora, bogaţi sau săraci, chiar zi de zi oameni plâng efectiv pe umărul meu. Când spun că unii nu ştiu să facă economii, să fiu bine înţeleasă, nu discut mai mult decât atât.. Să nu confundăm sărăcia cu economia.. Unii sunt săraci, alţii sunt sărăciţi de criză..
Iar eu ştiu bine asta, căci ani de zile am mâncat din greu - nu pentru siluetă! - murături cu pâine, ciorbă de cartofi şi o cafea-nechezol, lângă o ţigară Carpaţi... Ryanna, Dan ştie cât s-a chinuit să mă determine să umblu după un salariu mai bun... dar asta înseamnă să nu mai pot lucra nimic spiritual, dacă lucrez la patron de dimineaţă până seara... Eu sunt acum în aşteptare de şomaj care va fi de 550 ron şi apoi perspectivă de pensie anticipată de tot atât!! Niciodată nu am dus-o mai bine, iar mama mea este pensionată medical de 48 de ani...
Dar nici nu m-am plâns, căci mie nu mi-a stat familia cu lacrimi pe obraz, aşa este...
Dacă cineva mă învinuieşte de nesimţire... să ştie că am plâns seară de seară pentru ceea ce se petrecea în Pţa universităţii...
Cineva spunea - un tânăr fără mare situaţie materială şi el - că avem nevoie şi de oameni care să spună un cuvânt bun într-o lume grea... Când vine omul necăjit din Piaţa Univ., să aibă un cuvânt bun undeva, un cuvânt de încurajare, de învăţătură...
Zău că are dreptate..
Acum.. nu vreau să vă povestesc prin ce trec acum cu faliment al firmei pentru că politicienii au strâmbă nevoie de speculă cu cele 10 hectare ale uzinei, aflate în moţul Bucureştiului... Nu vreţi să ştiţi, vă spun eu... Trăiesc o realitate atât de dură, încât doar seninătatea spiritualităţii mă determină să fiu puternică şi să-mi susţin semenii aflaţi pe muche de prăpastie materială.. Strâng din dinţi, din fund, şi merg mai departe.. Eu nu mă plâng, dar plâng pe alţii. Nici eu nu am întotdeauna ce mânca, dar atunci fierb o mână de orez şi mănânc un iaurt cu pâine simplă şi gata!! Alţii spun copiilor "Bea mamă un pahar cu apă şi culcă-te, mâine oi face o fiertură de morcovi ş-om vedea..." (o colegă cu copil eminent la învăţătură... Nimeni nu-l vede, pentru că e îmbrăcat sărăcuţ.. în SUA ar spune lumea.. WAW!! Copil indigooo! cristal! Fiul lui Dumnezeu! etc. Ar fi sănătos spiritual să fim echilibraţi..)
V-am povestit toate acestea - acum cu suflet blând şi curat.. Vreau să revin în curând cu subiecte care ţin de cunoaşterea lumii în care trăim..
Pentru cine doreşte..

Cristiana spunea...

Aşa... să vedem chestia asta.. "Parcă vedeam prin ochii unei alte entităţi"...
Necunoaşterea ne conduce la încredinţarea că ni se dă şi nici nu am fi noi, că am fost răpiţi la Dumnezeu, etc. Totuşi sunt mulţi oameni care încep să înţeleagă faptul că percepem realitatea înconjurătoare parţial cu senzorii corpului fizic, parţial cu alte seturi de senzori - ai unor corpuri materiale, structurate complex, dar constituite din materii de vibraţii superioare materiei fizice.
Ne vom obişnui treptat cu o astfel de viziune asupra lumii. O să scriu o explicaţie referitoare la percepţii asupra cărora oamenii nu se apleacă azi suficient de mult, fericiţi că ele le conferă un titlu de glorie, un statut situat, în concepţia lor, de-asupra semenilor. Când le spun că toată lumea va avea asemenea fel de percepţii, sunt deziluzionaţi şi, ca să nu rămână cu sentimentul amar al înfrângerii pe care şi-o simt, consideră că nu e cazul să creadă ceva care le echilibrează atitudinea.
Sigur că poate nu e cazul aici, dar poate prin cele pe care le scriu voi da de gândit multpra, care să încerce să se echilibreze pe ei înşişi şi pe cei din jurul lor. Cei care au percepţii diferite înainte altora sunt ajutători care trebuie să-şi ajute semenii, nu să se considere de-asupra lor. Chiar şi cei care gândesc mai mult, sau mai analitic, sau mai profund: s-o facă pentru a ajuta, nu pentru a acuza...
Aşadar, vedem cu ochii şi cu senzorii corpurilor astral şi mental. Vom discuta pe larg despre aceste feluri de percepţii, încă şi mai larg decât în capitolele acestui blog.

Cristiana spunea...

Cât despre "Restul este tăcere" - un cuvânt în plus... Este o ocazie să mai spun ceva, este un moment de reflecţie asupra vieţii noastre, cu cele ştiute şi neştiute ale sale.

Nicăieri nu este tăcere, dragii mei... Dacă nu auzim cu urechile noastre ceva ... asta nu înseamnă că nu există sunet... dacă nu vedem lumina, nu înseamnă că este întuneric... Tăcerea este îndrumată pentru a ne obişnui să ascultăm ceva inefabil, dincolo de lumea plină de zarvă şi zavistie în care trăim...
Uneori ne trebuie pentru a înţelepţi lumea. Alteori ne trebuie un cuvânt sau o mulţime de cuvinte pentru înţelepţire...

Valuri de lumini şi sunete se revarsă de peste tot... Aşteaptă să le vedem, să le auzim... să le înţelegem mesajul...

Cristiana spunea...

Anonim... dragă anonim...
Ştii tu ce vreau să zic .....
Să fim sănătoşi, pe urmă vedem noi !!!
PS. Oricum celor care ne paşte acum şomajul, nu ne poate spune nimeni că şomajul nu va mai veni, pentru că vin ETii peste o săptămână (celelalte au trecut deja...)

Ryanna Pop spunea...

Cristiana,
sincer regret dacă notiţele mele au o tentă acidă chiar tendenţioasă..nu am vrut nici pe de parte să te jignesc..tocmai pe tine o fiinţă blândă şi atât de înţelegătoare...sigur perfect de acord,teoria pe care o dezvolţi şi o prezinţi în mod decent şi frumos este împărtăşită de mulţi oameni ai vremii..sigur ai adepţi sinceri asupra celor pe care le explici aici..eu nu am vrut să-ţi dispreţuiesc ideile,articolele ci să spun că noi oamenii în general la vremuri de răcruce ptr.omenire[şi trebuie să recunoaştem acum trecem cu toţii prin astfel de vremuri]se întoarce către univers de unde aşteaptă o salvare..începând de la zeii din antichitate,la Hristos ,până la extratereştri despre care se vorbeşte acum..îmi cer mii de scuze că am îndrăznit să fac pe deşteapta,nu e în firea mea,şi eu ca şi tine citesc o mulţime de bloguri şi evident unde nu sunt de acord nu comentez ptr.că în mod firesc nu îmi plac polemicile dar acum nu ştiu ce am avut..
cu privire la cele referitoare la aspectele financiare ale noastre..personal nu am trăit momente de limită în ce priveşte traiul de zi cu zi..dar am trecut şi eu prin multe situaţii la limita dintre viaţă şi moarte...nu am împrumutat bani decât de vreo câteva ori în viaţa mea şi mi-a fost ruşine,iar când a trebuit să-i dau nu mai aveam răbdare să vină ziua în care să-mi înapoiez datoria,şi acum încă ţin minte persoanele care m-au ajutat la vremea respectivă şi le mulţumesc în gând..de aceea m-am exprimat cu privire la acest moment gândind că indiferent de cât ar avea un om, vine un moment când are nevoie de sprijinul altcuiva...eu din tot ce am câştigat am fost nevoită de când cu criza lui Ceauşescu din 81,până în zilele acestea să ajut şi pe alţii în afară de familia mea..acum,am un soţ grav bolnav şi un băiat care se apropie de 30 de ani şi nu-şi găseşte loc de muncă..mă las pe mine şi lupt ptr.ei..ce pot să spun..probabil că am ajuns şi eu la un punct terminus de suportabilitate şi azi am dat peste această scriere şi am reacţionat fără să-mi dau seama...dar crede-mă că nu m-am gândit o clipă să fiu rea cu tine ci la faptul că am mai întâlnit fiinţe care judeacau pe cei care împrumută şi gândindu-mă la ce este în jurul meu am ripostat....promit că nu voi mai comenta nimic din ce ar putea să te supere şi-ţi doresc din suflet să îţi găseşti un loc de muncă de unde să-ţi poţi asigura un trai decent ţie şi mamei tale..
zile cu linişte şi pline de lumină să fie în calea destinului tău şi evident datorită credinţei tale aşa va fi fără îndoială..
încă odată mii de scuze cu menţiunea că regret mult cele comentate!..
o zi frumoasă!

Cristiana spunea...

Dar, Ryanna... să nu crezi că nu te înţeleg... şi că nu aş fi de acord cu tine.
Dar dincolo de toate îi înţeleg şi pe ei. Ferească Dumnezeu să avem vreodată fricile oamenilor bogaţi şi sărăcitori de semeni...
A înţelege nu înseamnă a fi de acord, ci doar a înţelege rădăcinile atitudinilor, lăcomiile şi fricile cu profunzimi pe care azi nu vrem să le cunoaştem. Nu vrem să gândim de bine pe cei ce fac rău, să ne unim forţele să facem noi bine, să gândim de bine. Radiem "întuneric" ca şi ei, fără să ne dăm seama...
Sigur că facem discuţii din când în când, nu avem timp deseori... dar aş dori să ne înţelegem, pe cât posibil, chiar dacă înclinaţiile ne sunt diferite...

Cristiana spunea...

Ryanna, stai liniştită scumpa mea! Tu ştii că eu scriu mult! Mai ales că nu am mai discutat de mult ..Nu-i nici o problemă, aşa ceva nu mă poate supăra... Mă supără faptul că Blogger nu-mi mai trimite comentariile pe mail! asta chiar nu înţeleg..
Mai era ceva de comentat.. Dar aş vrea să fac atunci când mă voi mai linişti cu serviciul o serie de articole privind ETii...
Ştiu bine... şi m-am încântat şi eu referitor la toate scrierile care au apărut de-a lungul anilor, cred că am citit cărţile lui Daniken de zeci de ori de plăcere...
Dar cu trecerea timpului am înţeles că universul e plin de civilizaţii, de viaţă, de tot ceea ce poate fi mai frumos... dar aici, în zona în care se află Pământul ETii vin în valuri - dar se întrupează în corpuri moştenite de la părinţi pământeni. Singurii ETii de aici suntem noi! Când, în 1994, i-am spus cu teamă (să nu se stropşească la mine!) unui radiestezist acest lucru, el s-a uitat supărat la mine... dar nu pe mine !! Şi a spus într-o parte: "mda...nu înţeleg de ce Dumnezeu nu vrea să venim aici, pe Pământ, cu corpurile noastre de acasă..."
Întrebarea a rămas atunci fără răspuns, dar treptat am învăţat despre călătoriile spirituale, despre faptul că aici sunt aceia pe care în aceste studii i-am numit "rezidenţi": care nu s-au mai întrupat cu corp fizic decât extrem de rar, şi nu în mijlocul nostru, al celor veniţi din mari depărtări universice sau din alte universuri, pentru că ei nu sunt obişnuiţi cu cele din depărtări şi s-ar speria.
Apoi am învăţat că aici, pentru sprijinirea evoluţiilor TUTUROR spiritelor întrupate pe planetă, alte energii şi alte materii care ar fi necesitate de străini, ar distruge repede flora şi fauna locală. Dar noi, adaptându-ne atitudinile şi comportamentul - sau neputându-ne adapta, la polul opus - învăţăm să ne adaptăm, să protejăm şi să ajutăm pe cei mai mici de aici... Învăţăm să nu-i mai dispreţuim, să nu-i mai călcăm în picioare... Ei vor fi, crescând, partenerii noştri din viitor, dar până atunci ei trebuie protejaţi, iar noi vedem acum că am uitat, din alte vechi călătorii, dar reînvăţăm...

Cristiana spunea...

Comunicările primite de la ajutătorii noştri astrali - şi ei un fel de...ETii! faţă de noi şi corpurile noastre! pornesc de la ceea ce aflăm de la semenii noştri: intuiţii de pe alte meleaguri universice acum, odată cu creşterea vibraţiei planetare, care ne ajută să ne accesăm memoriile străvechi. Ne aducem aminte de planete de acasă, din drumul nostru, de structuri ale universului şi de funcţionarea lor. Astralii noştri ajutători personali, care ne fac comunicările mentale, ne lasă pe noi să ne aducem noi aminte, dar în acelaşi timp ne învaţă că civilizaţii în Univers există, chiar dacă oficialii pământeni nu vor să ne lase să credem asta.. Religia nu ne ajută.. Atunci ne ajută ei. Dar ceea ce avem de făcut este să decelăm la început intuitiv, apoi clar, direct, amintirile din alte părţi, de realitatea de aici. Să facem eforturi de liniştire ca să ne aducem aminte. Să vedem structurile planetare care împiedică deplasarea noastră, în corpurile noastre, dincolo de fruntariile planetei. Iar aceasta - pentru a sta aici, să ne facem toate sarcinile pentru care am "bătut" un drum înfiorător de lung! Viaţa noastră pământeană este foarte frumoasă, de fapt, dar o perioadă - foarte scurtă, chiar dacă nouă ni se pare lungă - este foarte grea, pentru ca noi să ne dăm seama cum se modifică atitudinile noastre în astfel de conjuncturi grele: vibraţie scăzută, aglomeraţie mare (şi socială proprie, şi de biosistem: vegetale şi animale), influenţe foarte variate, şi variind ritmic de la o perioadă scurtă de timp la alta. Şi multe altele.
Probabil că sunt unul dintre cei mulţi care încep să-şi aducă aminte, dar de jenă nu recunosc, căci dispreţul este în floare. Râdem fără rost, necunoscând realitatea, de aceia care încep să-şi amintească. Lipsa de cultură lasă să înflorească confuziile. Acolo unde Daniken vedea ETi în costume de astronaut, eu vedeam desenul corpului eteric, pe care semenii noştri antici îl vedeau bine - îl putem vedea şi noi cu puţin efort, mai ales vara.

Cristiana spunea...

Singurii ETi - adică oameni cu aspect diferit de cel obişnuit-uman, sunt cei modificaţi genetic în secret. Şi încă din anii 1910 - 1920.. De fapt se doreşte obţinerea din naştere a unor capacităţi mentale pe care noi - restul oamenilor - suntem îndrumaţi să le urâm sau dispreţuim în cel mai bun caz. Dar modificând strcuturile mentale - se modifică TOATE structurile corporale ale omului. În anumite condiţii orice om poate face acest lucru, dar atunci când s-ar putea face, spiritul uman nici nu se gândeşte la aşa ceva, căci le are în mod normal, fără modificări majore, căci vibraţia planetară ajută la dezvoltarea armonioasă a tuturor celorlalte structuri: când omul azi modifică genetic ceva - nu lasă şi alte modificări să se petreacă, sau nu ştie să le facă şi pe altele. De aceea toate se modifică în ritm propriu, structurile între ele se trag, se anihilează, se supradezvoltă... numim aşa ceva "monştri"...
Sigur că astfel de discuţii sunt de foarte mare extindere, dar dacă voi descrie istoria veche în amănunt (oof! trebuie să mă axez doar pe ea...) vom înţelege foarte multe aspecte neînţelese azi .
Oricum toate se vor face !! se vor înţelege !!

Vasile Dumitru spunea...

Buna dimineata!
Imi pare bine ca ai revenit!
Nu, nu vreau sa spun "hai sa facem politica", dimpotriva! Atunci, in primii ani am crezut in competitia valorii, asa cum am crezut si inainte de...
Din pacate, "omul este lup pentru om"!
Iar "restul e tacere" nu se vrea o "nota de superioritate", un verdict...
Am citit si citesc SF cu lacomie, cu sete...
Fara sa deranjez Cerul as spune ca Asimov si Clarck sunt "zei" pentru mine!
Nu am nivelul necesar de intelegere pentru asemenea dezbatere, sunt convins ca exista "vieti paralele" chiar si la nivel peiorativ, "lumea bogatilor" si "lumea saracilor" desi numai peiorativ nu este...
Oricum declar cu bucurie ca articolul tau a avut doua influente asupra mea: mi-a rascolit tineretea si mi-a oferit solutia... orezului! Fara gluma!
O duminica placuta!

Cristiana spunea...

Chestia cu ET-ii a fost răscolitoare?.. În lumea ezoterismului de discută zilnic şi nu de puţine ori aduc vorba despre cât de puternic m-a influenţat E. von Daniken cu ET-ii lui văzuţi peste tot... Azi sunt departe - aşa cum scriam mai sus - de a crede aşa ceva, dar dacă încep să analizez filmele şi bazoreliefurile care sunt luate drept exemple, oamenii încep să înţeleagă că sunt confuzii la mijloc, necunoaştere, neînţelegere. Treptat voi începe analizele şi aici... ştiu că dărâm mituri, dar eu însămi îmi aduc aminte cu plăcere de acele vremuri - erau singurele exotisme din viaţa noastră!! Când am citit Experimentul Dosadi (F. Herbert) cu porţile şi călătoriile lui inter-galactice... îmi făceam o cană cu inka, mă cuibăream în fotoliu cu ochii pe o bucăţică înstelată de cer, şi mă visam printre stele..
... De fapt noi suntem ET-ii, cum spuneam... Tot ce-i probabil pentru majoritatea dintre noi să ne plimbăm printre stelele lor după terminarea acestei vieţi, alţii vor avea sarcina de a remodela planeta, scena vieţii noastre de azi, şi pe urmă vor pleca şi ei "acasă"... Vom trăi cu toţii oricum propriul nostru SF...
Pentru că orice SF este amintire din trecutul şi viitorul nostru deopotrivă... Aici Daniken rămâne viabil: trecutul cu viitorul sunt cele două capete ale unui omega care se ating doar o clipă, pentru a se despărţi indicând direcţiile noi de expansiune a conştiinţei spiritului creator în alte noi sfere universice... Fiecare omega deschide mereu, la infinit, un omega şi mai mare, exponenţial crescut, sau poate chiar încă într-o proporţie mult mai mare, pentru care încă nu avem exprimare pe Pământ...

PS: Buuuun de tot orezul !!!

Anonim spunea...

Buna. frumos blog. si eu abia am inceput.. http://extraterestral.blogmagic.net/Primul-blog-b1/Extraterrestral-b1-p1.htm ce parere aveti?

Cristiana spunea...

Chiar mi-a plăcut, am scris un comentariu, dar nu s-a înregistrat !!! S-ar putea să te uiţi un pic la setările blogului?
Scriu aici răspunsul meu:

"Bună, echilibrat punct de vedere !!! Te voi adăuga şi eu în blogroll-ul meu.
În ceea ce priveşte publicitatea pentru bloguri şi site-uri, twitter şi facebook sunt de asemenea foarte bune. Pe facebook poţi să lansezi şi idei, poţi să te inspiri din comentariile pe care le schimbi cu amicii, să te înscrii pe grupuri, unde frecvenţa este mare. Te orientezi. Dacă poţi adăuga aici bannere, înscrie-te pe http://universul-cunoasterii.blogspot.ro/, este un portal foarte bun la fel ca şi http://www.toateblogurile.ro/ .
Foarte bun (şi eu am folosit la început) este înscrierea blogului la sfarşitul mesajelor trimise prin mail, la Setări, Semnatură; poţi dezactiva oricând sau poţi schimba textul. Este foarte avantajos, caci mail-urile circulă în toată lumea.
Succes în continuare !!"

Anonim spunea...

This is my first time pay a quick visit at here and i am truly impressed to read everthing at single place.


Here is my homepage - spiele spielen kostenlos
My web page :: kostenlos spielen ohne anmeldung

Anonim spunea...

Hello cοlleaguеs, its fantаstіc
article regardіng tutorіngаnd entirely defined, keep it up аll the time.


My web-sіte ... klicken Sie einfach auf das n�chste Dokument

Anonim spunea...

That is a very good tip especially to those fresh to the
blogosphere. Simple but very precise info… Thank you for sharing this one.
A must read article!

Here is my web site spiele spielen kostenlos

Anonim spunea...

Thanks for one's marvelous posting! I seriously enjoyed reading it, you are a great author.I will ensure that I bookmark your blog and will often come back later in life. I want to encourage you continue your great writing, have a nice afternoon!

Here is my blog post :: youtube videos downloaden

Anonim spunea...

Incredible! This blog looks just like my old one!
It's on a completely different topic but it has pretty much the same page layout and design. Excellent choice of colors!

Look into my webpage: spiele spielen

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.