Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

CU ADEVĂRAT HRISTOS A ÎNVIAT !

Post scriptum: "Gândurile" anterioare le regăsiţi pe partea dreaptă, în Chatango.


duminică, 15 ianuarie 2012

EMINESCU..........

Cu adâncă aplecare în faţa unui asemenea titan... pun aici, astăzi, tabloul realizat de prietena mea şi a blogului meu, Mariana Hera, în urmă cu 35 de ani !! De undeva, din sferele sale îngereşti, Mihail al nostru ne citeşte, ne ascultă sufletele vibrând înalt, cu pioşenie şi adânc respect pentru tot ceea ce a fost, este şi întotdeauna va fi pentru noi arta şi patriotismul său uriaş !!!

Toată dragostea, respectul şi înalta noastră considerare în zilele de 15 ianuarie ale fiecărui an al vieţii noastre !!!

2 comentarii:

De vorba cu mine... spunea...

Tot respectul meu!

Cristiana spunea...

....este o mare nedreptate faptul că nu se învaţă la şcoală despre activitatea sa pe tărâmul istoric-social-politic... Poate este o frică de exemple pozitive pentru popoare, în sufletul guvernanţilor lumii... căci nu numai la noi se petrec astfel de lucruri...
Să-l respectăm noi pentru a compensa lipsa lor de considerare, de respect profund (nu aşa... a scris poezii de dragoste... frumos, sigur că da...)
Cu certitudine vor învăţa de la noi, şi de la cei asemenea nouă, cum se respectă adânc, din tot sufletul un asemenea om...
Mulţumesc frumos ţie personal, acum !!