Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degraba de pasarile care i-au cantat la ferestre... de florile care i-au crescut in fata ochilor, dimineata dupa dimineata, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsa, de ingerii care i-au vorbit intotdeauna despre mosii pamanturilor stravechi si despre tainele ascunse ale omului mereu cautator in trecuturile sale, in prezentul sau si in viitorul catre care se indreapta cu incredere, strabatand valurile eternitatilor...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

Gândul zilei.......

GÂNDUL ZILEI

Din comunicările astrale...

Sunt două principii fundamentale pe care le moştenim de la începutul evoluţiilor spiritelor umane pe Pământ.

1. De la entităţile transcedentale, care ne-au creat condiţii de întrupare şi de trăire pe Pământ:

SĂ NU PIERDEM NICIODATĂ LEGĂTURA CU ENTITĂŢILE NOASTRE AJUTĂTOARE (astrale, interdimensionale şi dimensionale, precum şi întreaga verticală spirituală coordonatoare a evoluţiilor noastre: adică cu toţi cei pe care, la un loc, formează sintetic pe Dumnezeu).

2. După ultima glaciaţiune, când vibraţia naturală a planetei a scăzut foarte mult, de la Moşii popoarelor (conducătorii spirituali întrupaţi pe Pământ: care ne-au născut noul neam şi astfel ne-au creat noi condiţii de întrupare şi de trăire, cei care ne ajută concret pentru restrângerea timpului de manifestare grea pe Pământ şi restrângerea relelor pe care le-am putea face fără ajutorul lor):

SĂ PROTEJĂM ÎNTREAGA VIAŢĂ DE PE PĂMÂNT, ÎN LIMITA PUTERILOR ŞI CONDIŢIILOR PE CARE NI LE POATE OFERI PLANETA, ÎN PERIOADA CU VIBRAŢIA EI CEA MAI JOASĂ.

(Voi relua din când în când aici această comunicare şi voi detalia prin tot ceea ce voi scrie pe blog, la eticheta Tradiţii.)

Gândurile anterioare le regăsiţi pe Chatango, pe partea dreaptă. http://discutiispirituale.chatango.com/


sâmbătă, 5 martie 2011

ANUNT

PENTRU CEI CARE L-AU CUNOSCUT PE PĂRINTELE MARIN VLĂDUŢ DE LA BISERICUŢA SATULUI VADU LAT, CU DURERE - DAR SI CU MULTA DRAGOSTE IN SUFLET ANUNŢ CĂ A DECEDAT .
OBOSEALA MUNCII NEINTRERUPTE PENTRU BINELE FIECARUI OM IN PARTE CU CARE S-A INTALNIT L-A RĂPUS...

INMORMANTAREA VA AVEA LOC IN CURSUL ZILEI DE MÂINE, DUMINICA 6 MARTIE, LA CÂNDEŞTI, ACOLO UNDE DÂNSUL PREGĂTISE UN LĂCAŞ DE SFĂTUIRE DUHOVNICEASCĂ CU OAMENII IUBITORI DE DUMNEZEU...


CHIAR DACĂ ŞTIU BINE DE TOT CĂ SUFLETUL LUI MEREU TÂNĂR ESTE CU NOI, ŞI RĂMÂNE ÎN CONTINUARE CU NOI SPRE A NE FI SPRIJIN ŞI COORDONATOR IN MUNCA NOASTRĂ SPIRITUALĂ, OMUL DIN MINE PLÂNGE......

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ceremonia a fost extraordinara. Durerea este imensa. Ridic o provocare pentru toti cei care l-au cunoscut pe acest OM: A plecat inainte de a termina ctitoria inceputa acum doi ani. Hai sa ne organizam si sa terminat ce incepuse Dansul. Astept propuneri. Emil-C

Cristiana spunea...

Da, ambele ceremonii, si de la bisericuta dânsului, si de la biserica satului, au fost frumoase.
Ma bucur ca ati fost acolo....
Pe de alta parte, atunci cand se va discuta despre ajutorul in privinta continuarii lucrărilor, se va anunţa de catre familie, probabil chiar pe internet. Daca vom afla ceva, am sa public si eu aici si pe Facebook.
Ma bucur din tot sufletul ca am cititori care doresc sa ajute!!
Dumnezeu sa ne ajute si pe noi, care dorim sa ajutam. si familia !!
Cu mult drag,
Cristiana