Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

vineri, 8 decembrie 2017

ALIMENTAŢIA NOASTRĂ ÎN PRAG DE SĂRBĂTORI ...

Voi scrie foarte-pe-scurt, doar câteva idei, ca să nu ating în mod neplăcut sentimentele voastre: dar am să precizez că eu sunt foarte serioasă când scriu aceste lucruri. Oricum mai vorbim şi cu alte prilejuri. 
Alimentaţia poate regla nivelul de vibraţie al omului într-o măsură suficient de consistentă pentru a menţine spiritul în ceaunul încins al agresivităţii, sau a-l ridica din acest fel de stare. 
Alimentaţia naturală (care nu evită neapărat produsele animale, ci doar prelucrările industriale cu produse de sinteză chimică pentru orice fel de produse pentru alimentaţie) are darul de a dezvălui treptat firea obişnuită a omului, de la care el îşi poate da seama ce îi aparţine personal – şi ce vine din super-excitări ale sistemului nervos. Şi astfel poate acţiona asupra lui însuşi cu răbdare, cu înţelegere, ajungând să-şi ajute propria sa dezvoltare spirituală. Dacă omul se preocupă de el însuşi fără să ţină cont de mediul exterior care îl influenţează puternic (toate celelalte, pe lângă alimentaţie: vestimentaţia, mobilierul, alte obiecte/obiective sociale pe care le foloseşte, locul unde trăieşte, aerul pe care îl respiră, comunicările şi natura discuţiilor pe care le poartă), nu are loc propriu-zis o dezvoltare personală, ci o zbatere de a reveni la natura sa personală, de a suporta influenţele exterioare eliminând efectele ei: este un început, după care pasul următor este de a porni la eliberarea sa de influenţele exterioare agresive – pentru a scăpa el însuşi de propria agresivitate, manifestată mai mult sau mai puţin, mai conştient sau cu evidente neconştientizări proprii. Şi abia din momentul revenirii la normalitate, la manifestările personale, se poate merge mai departe, aşa cum spuneam, spre adevărata şi profunda dezvoltare personală, urmărindu-şi permanent manifestările şi corectându-se ori de câte ori omul îşi observă, conştientizează greşelile. 
"Mergeţi cu bine, cu sănătate, în vremurile care vor veni!" 
(urare getică straveche: primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

Niciun comentariu: