Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 18 ianuarie 2016

VORBIND DESPRE PERICOLUL ISLAMIZĂRII EUROPEI

Vorbind despre pericolul islamizării Europei, să-mi spun şi eu foarte-pe-scurt părerea.

La noi este o chestiune care de-a lungul timpului nu a fost corect înţeleasă, dar acum se conturează din ce în ce mai puternic: multe voci au prorocit că că România va fi locul unde se va păstra spiritualitatea Europei. Vom înţelege acum că acest popor român, deosebit de credincios nu va permite islamizări de felul celor din vest. Credinţa românului este foarte puternică : puşcăriile comuniste nu au făcut decât să întărească credinţa în Dumnezeu - iar acum tot ceea ce trăim trebuie să ne întărească încă şi mai mult în felul nostru de a crede într-o divinitate absolut iubitoare, suverană, care respectă libertatea şi viaţa sub orice formă. 
De reflectat...

Mai este ceva în plus, foarte important : dacă bătrânii cred în Dumnezeu în forma lor veche, binecuvântată să le fie! majoritatea celor care s-au depărtat de religia practicată în biserici NU AU FĂCUT-O PENTRU CĂ NU SUNT CREDINCIOŞI, CI PENTRU CĂ EXTIND MULT MAI MULT IUBIREA DECÂT CEEA CE AU GĂSIT ÎN BISERICI... Ceea ce reliefează foarte mult moştenirea de credinţă pe care o lăsăm mai departe.
De reflectat...

Încă şi mai mult: observ cu foarte multă bucurie faptul că din ce în ce mai mulţi oameni înţeleg că moştenirea pe care o primim prin arte (literatură specifică, pictură, sculptură, arhitectură) din perioadele anterioare, se referă şi la o formă de percepţie umană care era rară înainte - dar care este din ce în ce mai extinsă în zilele noastre: percepţia mentală (bisericeşte spus: în duh) şi astrală (arătarea dumnezeirii în vis); iar arta de acest fel ne sprijină puternic în deschiderile spirituale ale noastre de acum şi din viitor. 
De reflectat...

Voi deschide drum evidenţierii ideilor de acest fel, iar cândva voi avea din nou prilejul unor călătorii spirituale prin care voi dezvolta cele despre care voi scrie în curând. 
Să ne vedem de drumul nostru cu bine şi cu sănătate în vremurile pe care le trăim!!!


Un comentariu:

Ryanna Pop spunea...

La multi ani Cristina!:)
E mult timp de cand nu am mai lasat vreo amprenta pe aici.Sigur este mult timp si de cand ne adunam mai multi pe blogurile noastre si ne impartaseam ideile.Desigur lipsa timpului este si nu este o motivatie.Dar destul de scuzabila totusi daca ne gandim ca preocuparile cotidiene s-au inmultit la toti,deschiderea spre noi retele de socializare cel mai popular fiind facebookul,acapareaza tot interesul acolo fiind concentrata si viata politica si cea sociala,blogul devenind un solitar confident personal pt.fiecare din cei care si l-au mai pastrat.
Ca sa nu fac o postare deja din comentariu,am sa intru direct in subiect.legat de ceea ce spui,consider ca esti foarte optimista.Si e bine asa.Suntem crestini,e drept dar cel putin prin partea mea credinta nu mai are de mult conotatia din trecut.Batranii merg la biserica ptr.ca trebuie sa-si ocupe cu ceva timpul,la iesirea de la slujba se posteaza la poarta bisericii comentand diferite stiri politice si evident persoane care lipsesc,pomenile se fac si se comenteaza a carei persoane este coliva mai buna sau in functie de ce da de pomana cuantizeaza iubirea fata de raposat.Boschetarii vin prilej de a capata ceva ca iei nu au ce manca pt.ei dap sa mai faca ei pomana pt.raposatii pe care i-au si uitat intre timp.
Si ca sa inchei,legat de ce ai spus.Toata lumea comenteaza cu un fel de mandrie ca Romania este ocrotita si ca ea va fi...noul Israel al lumii.Ce poate sa insemne acest lucru,nu o islamizare viitoare a tarii noastre urmare fiind probabil cea europeana?Pe mine astfel de viitor presupus al tarii noastre ma nelinisteste nicidecum nu imi da siguranta.
Zile senine si liniste in suflet iti doresc
Ryana!