Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

sâmbătă, 18 aprilie 2009

PASTE FERICIT TUTUROR!!! LA MULTI ANI, PRIETENI DE PRETUTINDENI!!

Linistea Launtrica Luminata, Pacea si Claritatea sa va conduca mereu catre Puterea Interioara: ea insasi, cred eu, fiind singura putere care aduce
Serenitatea si Iubirea Eterna!!

LA MULTI ANI!! voua si tuturor celor dragi voua !!!
Cu mult-mult drag, Cristiana

12 comentarii:

IULIUS spunea...

HRISTOS, EL A INVIAT!
LUMINA SI ODIHNA!

MULTUMESC!

Elena spunea...

PASTE FERICIT SI TIE ,CRISTIANA PRIETENA DRAGA! DOMNUL FIE CU TINE IN TOATE ZILELE TALE1

Anonim spunea...

Nici o urare din lume nu are puterea Adevarului si nu elibereaza mai mult decat: Hristos a inviat !
Hristos a inviat !
Sa-L marturisim!
Mai ales Acum!

zarientis spunea...

Cand unii plang si altii rad, pe ochi si frunte geme dorul, vin florile si pomii in pridvorul cu cozonaci si oua rosii va imbie!
S-aveti un Paste plin de poezie, sa luati lumina si sa raspanditi la toti, sa fericiti pe frati, parinti, bunici , nepoti!
Sarbatori in iubire va doresc! Hristos a inviat!
~Maya~

zarientis spunea...

Cand unii plang si altii rad, pe ochi si frunte geme dorul, vin florile si pomii in pridvorul cu cozonaci si oua rosii va imbie!
S-aveti un Paste plin de poezie, sa luati lumina si sa raspanditi la toti, sa fericiti pe frati, parinti, bunici , nepoti!
Sarbatori in iubire va doresc! Hristos a inviat!

Cristiana spunea...

Multumesc tuturor, celor care mi-au scris si aici, si pe mail, si pe mobil. Viata lunga si plina de bucurii mici-mici(asa cum spunea atat de frumos Daniela si ne-a reamintit zilele acestea Elena) care ne fac fiecare clipa a vietii frumoasa, cand astfel viata devine bogata fara sa fi facut vreun efort sa castigam vreun ban!! Si cu bucurii mari, din cele care te lasa uluit sa te intrebi "Doamne, cu ce am meritat sa am asa ceva?!"... Sa va infierbantati pentru o idee, sa luptati pentru puritate sufleteasca, sa munciti pentru a va scoate la suprafata tot ceea ce vremurile din urma au acoperit fara sa fie insa pe vecie: puterea de a primi, si de a privi toate cele vazute si nevazute, de a descoperi fortele care duc catre drumurile universurilor nebanuite, caci le avem pe toate, si mai avem si puterea, si stiita de a le gestiona: cu drag, cu bucurie, cu sete... si cu toleranta, altruism.. cu iubire de tot si de toate...
LA MULTI ANI FRUMOSI SI VOIOSI TUTUROR!!

Anonim spunea...

Cristos a inviat!Sper ca ai petrecut Pastele asa cum ti-ai dorit,asa cum sper ca toata lumea s-a bucurat de sarbatoarea aceasta. Da ,vreau poze,mie imi plac foarte mult pozele. Multumesc!Gabriela.

Cristiana spunea...

Cu adevarat a inviat, Gabriela!!
Doamne, intr-adevar am avut asa niste momente de pace, liniste sufleteasca (am fost inafara Bucurestiului, la bunii mei prieteni care imi ofera un strop de liniste, de pace sufleteasca, prin care imi refac in doar cateva ore fortele si pot merge mai usor, mai departe). Sa stii chiar ca sunt un om foarte cuminte!! Imi place in mod deosebit solitudinea in mijlocul naturii, pe care o privesc cu deosebita seriozitate si dragoste! Am o viata extrem de simpla, chiar daca plina de oameni foarte complicati, poate tocmai de aceea imi place sa-mi traiesc clipele de odihna calugareste.. sihastreste... fara sa ma rusinez catusi de putin de asta, dar si fara sa infierez cumva cei care prefera petrecerea.. Poate mi-ar place sa existe si un pic de bun-simt.. dar daca nu se poate.. na!asta e!! mergem mai departe.
Acum, cu forte proaspte... la drum!! muncesc din greu sa fac niste capitole noi pe aici, pentru ca imi dau seama ca este material mult, pentru care nici nu credeam ca vor intra atat de multi oameni si vor fi atat de mult interesati de ele, inafara de prietenii mei!! Este o foarte mare bucurie pentru mine. Domnul care mi-a spus ca sunt multi oameni dornici de cunoastere m-a impulsionat sa fac ceea ce de mult timp planuiam... dar taraganam.. Un capitol de Sinteze, altul de Anexe (generalitati) si un fel de dictionar de definitii. Toate - ca sa fie mult mai usor celor cu care nu sunt in contact direct. Este adevarat ca blogul nu ofera multe disponibiitati, dar in limita acestor posibilitati o sa facem tot ce se poate ca sa fie cat de cat comod. Asadar... foarte mult de munca. Nu ma plang insa, sunt ajutata mult si multumesc lui Dumnezeu pentru toate.
Multumesc si tie, Gabriela, pentru toate gandurile frumoase!!
Multumesc tuturor celor care imi trimit in fiecare zi pps-uri cu flori, cu vederi splendide, sa ne bucuram cu totii de tot ceea ce este mai frumos si mai pur pe lumea asta!!

Anonim spunea...

"Domnul care mi-a spus ca sunt multi oameni dornici de cunoastere m-a impulsionat sa fac ceea ce de mult timp planuiam..."

"Domnul"? Dar daca e o "Doamna"?

Cristiana spunea...

Aaaaaaa... indiferent, considerati emoticon imbratiseaza cu drag !!!!!! Si cu multumire pentru ca mi+ati deschis ochii asupra unui lucru pe care trebuia sa+l fac chiar de la bun inceput!! Dar... invatam cat traim!!
P.S. cei din jurul meu stiu ca nu ma amestec in energiile nimanui pentru a simti, vedea, etc. cine imi scrie si cum... Am vreo 5 Gabriele - de exemplu - printre prietenle mele, dar nu mi-am permis nici o clipa sa "vad" daca este vorba despre cineva cunoscut sau nu!! Toate doamnele Gabriela din lume sunt binevenite cu tot dragul din lume in viata mea !!!

Oricum, interventia dvs. mi-a adus un zambet cald in suflet si pe fata, acum, cand sunt foarte obosita. Voi adormi destinsa complet !! Multumesc din tot sufletul!!!

Anonim spunea...

Multumesc cu drag pentru imbratisare... e reciproca...
Dar, daca "Doamna" nu e o "Gabriela" ?

Sunt doar o Anonima intr-o lume plina de Anonimi...
Uneori este mai simplu de trait in anonimat... Nu neaparat mai usor.

Va doresc o noapte cu vise frumoase!

Cristiana spunea...

Multumesc frumos!!
Povestioara cu Gabriela a fost un exemplu!! Poate vine si ea pe aici si rade cu noi!! Chiar vorbeam cu cineva zilele trecut cum ca ar trebui ca toti clarvazatorii sa aiba o deontologie speciala.. Poate ca omenirea este la inceput de drum pe calea aceasta si nu s+au creat inca regulile morale.. Invatam... Mie mi s+a reprosat uneori ca nu ma "uit" in profilul spiritual al celor cu care discut, dar eu stiu bine ca orice lucru facut fara stirea omului este ca si cum as i-as fura ceva (chiar daca, energetic, ii dau ceva..)Adica exact ceea ce spuneati acum: ii fur din anonimatul pe care si l-a hotarat, care este de respectat. Chiar daca (si eu am simtit asta!) nu e de loc usor, intr-adevar!!

Somn usor si zile minunate in continuare!!