Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

marți, 19 august 2008

VISUL

Sufletul nostru zboara... se deschide clepsidra timpurilor... acolo unde neantul se strange intr-un varf de ac... si totusi se rasfrange luminos si pur peste marginile lui insusi intr-o uluitoare miscare de fiintari in orizonturi explozive de sunet si lumina... spatiile se umplu de liniile dulci ale puterilor de patrundere... si zboara ele insele cu tine pe aripile spiralate ale multului...

Si multul, si esenta coexista astfel in pace acolo unde simultaneitatea insasi devine unda...

5 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt chiar curios să aflu ce părere ai despre vise. Am câteva, încă neelucidate complet... şi mi-ar face plăcere dacă mi-ai putea da o mînă de ajutor...

Numai bine.

Anonim spunea...

Unul dintre vise este acesta:

http://cellarium.blogspot.com/2009/09/incursiune-in-oniric.html

Cristiana spunea...

Andrei, am citit, astept sa se "aseze" si iti trimit raspunsul meu pe mail.
Din respect fata de cititorii mei, voi scrie chiar un articol referitor la parerea mea despre vise, ca parte din seria studiilor despre Calatoria Astrala.

Anonim spunea...

Între timp, deși nu am deocamdată cunoștință despre lucrările scrise de tine pe subiectul vis-călătorie astrală (ajung și acolo, în curând), am reușit să mă lămuresc și eu despre cum stau lucrurile. :)

Numai bine.

Cristiana spunea...

Inseamna ca totul va veni pe un fundal sanatos...
Insa eu nu am apucat sa ajung la finalul capitolului de Calatorii astrale, au fost multe discutii de care imi pare foarte bine, au lamurit foarte multe lucruri.
Uitasem de subiectul acesta, chiar daca am atins eu un picut pe undeva.
Si eu am avut cateva vise cu totul deosebite, inainte de a intra pe activitate de vedere mentala si calatorie astrala. Fiecare om trebuie sa aiba rabdare sa ajunga in mod natural acolo, caci de ele nu scapa nimeni !!!