Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

sâmbătă, 16 august 2008

CÂTE CEVA DIN PĂRERILE MELE

Se tot spune că Piramida lui Keops este un "vortex" - "cel mai mare vortex" pământean...

Chiar se obişnuieşte să se folosească expresii de felul: cel mai mare se afla in cutare loc, indiferent daca este vorba despre Piramida lui Keops sau Kogaion sau Groapa Marianelor sau orice altceva. Conform cercetărilor mele, după tot felul de informaţii privind felul în care un cercetător sau altul îşi spune părerea, la bază afirmaţiilor fiecăruia în parte se află vibratia pe care a avut-o de regula acel cercetător care a discutat prima data acest lucru, care a influentat astfel ceea ce aveau sa cercetateze sau doar sa informeze altii, dupa dansul...

Dar numai acel cercetator care are o vibratie ce sa cuprinda toate segmentele planetare, care se poate conecta la diverse vibratii planetare fara ca acest lucru sa-l influenteze personal, poate sa spuna ca un astfel de "vortex" este cel mai mare sau cel mai altfel, particularizat din mai multe sau numai dintr-un punct de vedere, in functie de segmentul de cunoastere pe care il abordeaza. Altfel, fiecare spune despre ceea ce poate vedea dintre cele pe care le poate percepe cu puterile sale, si ele nu cuprind toate cele care se pot cuprinde cu simţirile umane. Vremurile care vor veni vor demonstra ca multi oameni ar fi putut cerceta asemenea lucruri în vremurile noastre, dar s-au marginit la a se preocupa de sanatatea sau diagnoza sanatatii oamenilor bolnavi (de care insa se pot ei insisi ocupa, ajutati numai de către acei cercetatori care au realmente in sarcinile destinului lor acest lucru...); din nefericire, acesta este unul dintre cele mai profitabile domenii din zilele noastre... Cercetarile clarvazatorilor ar trebui sa mearga mai mult pe directiile personale de cercetare (pe care majoritatea chiar nu şi le cunosc de loc) si atunci vor putea fi cu adevarat de folos societatii: se va descoperi astfel cândva ca "vortexurile" nu sunt chiar vortexuri, ci sunt structuri solide, pe nivelul lor de vibratie, care permit vehicularea unor fluxuri energetice si materiale specifice unor structuri corporale cu particularitati in functie de rase (la oameni) de specii, soiuri, şi chiar de structuri planetare. Structurile planetare fac parte din retele fixe de structuri galactice, legate intre ele prin corzi (tot solide, pe segmentul lor de vibratie) care permit tot vehicularea de energii (si alte elemente, de altfel) care determina tot felul de evenimente planetare (stelare, galactice, zonal-universice), ce influenteaza INTOTDEAUNA POZITIV VIATA OAMENILOR, INDIFERENT DE PLACEREA SI DE NEPLACEREA LOR... Care fac parte din evolutii si de care avem intotdeauna nevoie pentru a merge mai departe... Si care fac parte CHIAR DIN LUMEA REALA !!! Cu cat vor fi mai multi cercetatori, cu atat mai credibile vor fi astfel de cercetari, care trebuie sa le detalieze pe cele vechi, căci cele vechi eraua adresate unor populatii care nu-si puteau permite, la vremea primei lor apariţii, intelegeri foarte detaliate: nu pentru ca nu ar fi putut, ci pentru ca aveau in planul existential alte lucruri de cunoscut si de consolidat, decat acele informaţii, de acest fel, din vremurile lor...

De aceea avem datoria spirituală de a aprofunda astfel de cercetări vechi, permanent, sprijinindu-ne pe munca predecesorilor noştrii, preţuindu-le această muncă, amintindu-ne cu drag de ei şi cercetându-le vorbele -căci poate că nici noi nu am fost foarte răbdători să înţelegem că au avut şi ei, cu siguranţă, destule alte profunzimi pe care timpul nostru nu ne-a permis, la începuturi, peceperea rapidă a lor...

4 comentarii:

Anonim spunea...

" Structurile planetare fac parte din retele fixe de structuri galactice, legate intre ele prin corzi (tot solide, pe segmentul lor de vibratie) care permit tot vehicularea de energii (si alte elemente, de altfel) care determina tot felul de evenimente planetare (stelare, galactice, zonal-universice), ce influenteaza INTOTDEAUNA POZITIV VIATA OAMENILOR, INDIFERENT DE PLACEREA SI DE NEPLACEREA LOR... Care fac parte din evolutii si de care avem intotdeauna nevoie pentru a merge mai departe... Si care fac parte CHIAR DIN LUMEA REALA !!! "

De unde ştii tu, exact, lucrurile astea? Nu pun în discuţie veridicitatea lor, dar de unde le cunoşti? Cum au ajuns la tine astfel de informaţii?
Dacă nu sunt prea intruziv... :)

Numai bine.

Cristiana spunea...

Este bine ca intrebi, Andrei, sa fie foarte bine lamurit, pentru toata lumea.
Prin clarviziune si clarauz. Le vad si le studiez de foarte multi ani, sub indrumarea in studiu a entitatilor mele ajutatoare astrale.
Doar ca nu m-am aruncat sa scriu carti sau sa merg la TV de cum am inceput sa fac studii: am stiut clar ca trebuie sa astept, sa aprofundez studiile, sa descopar ceva in spatele luminilor si umbrelor. Si nu a fost degeaba, ma bucur sincer si eu acum de acea hotarare.
Acum stiu ca nu trebuie sa fac niciodata asa ceva, ci sa ofer tuturor celor care doresc rezultatele studiilor mele.

Anonim spunea...

Asta a fost prima presupunere. Dar trebuia să fiu sigur. Probabil mintea mea, cealaltă decît cea adevărată, mă tot înghiontea... "De unde ştii tu că lucrurile astea sunt adevărate?" (pe mine mă întreba).

Mulţumesc pentru lămurire. :)

Numai bine.

Cristiana spunea...

Detractorii mei au impresia ca eu nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare... Daca ar incepe prin a se intreba...
Dar este drept ca multi nu-si pun aceasta intrebare.
Aprofundez cat pot eu de mult fiecare problema si celor care privesc la suprafata le explic cu rabdare confuzia lor, intelegand ca nu s-au orientat in aprofundari pt. ca au prea multa incredere in orice lucru. Cum vedem ceva... gata .. aia e??!! Nu e chiar asa...Axplic acest lucru in multe parti, explic istoria straveche cu toate confuziile pe care le+am intalnit...
Experienta noastra este la inceput, este normal...
Se va intelege pana la urma...
Mottto ul lucrarilor mele, chiar expus pe unul dintre bloguri, este sa nu aveti incredere in ceea ce va spun si sa cercetati cu puterile voastre, pe care le aveti cu siguranta...
Numai cercetand cu totii vom ajunge la cunoastere multa. Ca in orice domeniu.
Despre infinitatea lucrurilor si faţetelor lor spun intotdeauna ca este minunat faptul ca nu ajungem niciodata in fundul sacului de "cadouri" de descoperit.
Si traim epoca in care parintii ne fac cadouri si noi ne smulgem cadourile unul altuia, fara sa stim ca toate sunt pentru toti.
Dar trebuie sa intindem mâna si pe vertticala, nu numai pe orizontala...
O zi buna Andrei!! Si tuturor!!