Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

sâmbătă, 16 august 2008

SIMPLE NOTE

Ce ne "facem" daca intr-o buna zi descoperim ca "civilizatia" foarte avansata din trecut am fost tot noi (normal ca pana nu vom crede "oficial" ca exista reincarnare nu vom putea crede acest lucru!) si tocmai de aceea ni s-a ascuns acest lucru??
Ca ne-am sacrificat prin diminuarea constienta a puterii noastre umane pentru binele planetei si a tuturor vietuitoarelor planetei... (??)
Si ca unii dintre noi au profitat de altii, bunatatea majoritatii oamenilor a acceptat asta - in anumite limite, normal - si de aceea azi doar asteapta ca vremurile sa le dea din nou constienta ca pot reveni la ceea ce au fost odata, fara probleme pentru nimeni... (??)
Asta da, zguduitor...

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu m-ar surprinde. De fapt, îmi imaginez civilizaţiile urmează un fel de sinusoidă temporală. Privită din lateral pare că se alungeşte, dar privită de sus pare un cerc complet.

Numai bine.