Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

miercuri, 13 august 2008

INCREDINTARI DESPRE VIITOR

N-as putea spune aici de ce (dar asta nu inseamna ca nu stiu bine de ce - am sa detaliez candva, undeva...), dar sunt incredintata - in pofida aparentelor - ca viitorul nu este catusi de putin al oamenilor cinici, agresivi… Poate nici al celor ca mine, de multe ori toleranti cu altii (pentru care unii prieteni ai mei devin vehementi !) - dar foarte severi cu ei insisi, atenti la felul de exprimare, ca nici macar sa nu creeze iluzia unei astfel de imbratisari… Poate ceva complementar ar putea ramane, ca nota de evolutie naturala pentru noi, in viitor… Nu sunt de loc naiva, doar ca nu as incuraja astfel de manifestari, daca ma pot intalni cu ele, chiar daca le tolerez ca fiind experiente de care trebuie sa tinem cont bine de tot. Imaginea lumii astfel e chiar reala, dar este formata din manifestari personale care fac sau nu fac parte din patrimoniul CURENT al fiecarui om in parte…
Cred ca evolutiile noastre nu ne aduc in stadiul de naivitate (asa cum religia ortodoxa cam stipuleaza pe alocuri / de ex. ca ingerii ar fi entitati naive - ceea ce eu cred ca este depaaaarte de realitate), ci in stadiul de a avea un volum de experiente negative si pozitive totodata, din care SA PUTEM ALEGE in trairile noastre pe cele care nu dauneaza altora, ci ajuta simultan unor segmente din ce in ce mai largi de semeni.
Am o parere personala despre putere care s-ar exprima cam asa: invatam la inceput puterea pumnului, apoi puterea armelor, apoi a armei-cuvant, a pietrei-cutit-gand, a creatiei perverse, a socialului expert, a linistii launtrice luminate, a constiintei extinse si a celei universalizate.
Dar pentru asta eu mai cred in nivele profund specializate de reintrupare… De aceea cred ca putem da ORICUI o sansa de indumnezeire… Pe toate meleagurile universurilor, fie ele de reprezentare, fie de directa conlucrare…

2 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine... Se dovedeşte pe zi ce trece. Viitorul nu poate fi al celor cinici, agresivi, altfel nu va mai fi niciun viitor.

Mulţumesc.

Cristiana spunea...

Vom avea un astfel de viitor, Adrei, pentru mine este cert. Si cei care au facut experimentul in urma caruia au decretat ca nu mai este nimic dupa 2012 cred ca, de fapt, nu au mai vazut nimic pt. ca nu au avut puterea sa se armonizeze cu vibratia pe care o are viitorul imediat chiar, si nu au perceput nimic acolo.
Se poate sa fi perceput deja, la ora actuala, "miscarea" si sa stie deja ca schimbarea se va petrece, nu fulminant, dar oricum ireversibil, si nici un om nu va mai avea putere asupra altuia.. Nici macar de jignire.. Vor trebui sa munceasca si asta nu suporta ei: considera ca este degradant sa munceasca.. Acum nu suporta, mai bine ucid si distrug - caci oricum mai departe castiga din gros cu reconstructia - dar vor suporta totul, cu rusine, in viitor..
Mi-e mila de ei, si acum (dura frica din sufletele lor, sa nu cumva sa piarda ceva, fie bani, fie privilegiul de a avea putere asupra altora..) si pentru viitor...
Eu voi prinde aceasta vreme spre sfarsitul vietii mele, dar tu si cei de varsta ta veti trai din plin schimbarea.
Asta este incredintarea mea.