Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 1 iunie 2009

LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPIII DE SUB SOARE!!!

Eu sunt Cristinel. Eu sunt un copil care rade, plange, se bucura si se necajeste… copilareste!! Si candva, pe un drum cu pietricele multe, am hotarat sa nu ma ma intereseze daca altii ma cearta in fel in chip. Imi tot spun asa: daca vreau sa stiu - la ce ne trebuie atata stiinta?! Daca imi vine sa rad - nu stiu ca sunt si oameni necajiti pe lume?! Daca plang - manipulez lumea!!!!!!!!! Nu prea stiu eu cum vine aia... da' cred ca nu e de bine.......
Asa caaaa… fac ce vreau eu!! Cant! Tip! Bat toba in masa! Ies afara din bloc cu o gargarita sa o pun la soare, sa vad cum zboara ea sus.. sus de tot!!
Si invat.. C’asa vreau eu! Daca voiam - nu invatam ...pentru ca asa as fi vrut eu..
Nu vreau sa fac rau lumii.. Pentru ca asa vreau eu……

P.S. Azi am voie sa latru cu un catelus… asa am vazut eu pe domnu’Mel ca a facut odata si mi-a placut bine de tot! Si sa va zambesc cu soare la toti, pentru ca asa am vazut eu intr-un vis de-al meu, cand eram chiar mica si voiam muuuult sa fiu mare! ...mmm... acum nu mai stiu daca atunci visam ca vreau sa fiu mare sau daca azi visez ca sunt un copil care vrea sa fie o gargarita sub soare..........

2 comentarii:

Diana Elena spunea...

LA MULTI ANI CRISTIANA>:D<
SA NU UITI NICIODATA SA FII COPIL.

Cristiana spunea...

Elena... JUR ca nu o sa uit niciodata!!
Si JUR ca nu o sa uit niciodata ca mi-am impletit zilele cu tine, Copilas Zeiesc !!!
Si mai sunt fericita ca azi m-am jucat cu tine, m-am plimbat printre stele cu tine... Aaah! ce frumos! Ce frumos!!! Ce zi a noastra frumoasa a fost!!!
Te imbratisez cu muult-muult drag!!!.. Si... inca o data LA MULTI ANI !!!