Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

duminică, 23 iunie 2024

LA SĂRBĂTOAREA RUSALIILOR ANULUI 2024


În aceste zile primim energii binefăcătoare, întăritoare la maximul fizic al fiecărui an. Dar ce facem noi cu ele, cum folosim aceste energii - este alegerea noastră... De felul în care folosim cele primite în aceste zile depinde ce vom face până la solstițiul viitor de vară, adică:

- sau vom lupta să îndreptăm cele simțite, gândite, făcute ca obișnuințe necorectate până acum, făcând alte greșeli inerente mai departe, pentru că nu ne-am ocupat de ele la vremea cuvenită; le vom amesteca pe toate și ne vom mira că multe aspecte ale vieții noastre merg pe dos și nu mai știm cum să le sucim ca să meargă și ele bine...

 - sau pentru că ne-am ocupat, oricât de greu a fost, acum energiile acestea puternice, vibrațiile lor de fapt, le-am folosit cât putem noi de bine și tot așa vom continua, urcând pas cu pas treptele înaintării noastre spirituale.

Avem așadar în față un an în care să ne obișnuim să ne recunoaștem greșelile și să ne străduim să le îndreptăm. Pe loc, fără șovăire, dându-ne mai mult circumstanțe atenuante decât studiind rădăcinile, desfășurările și efectele lor.

Sigur că sunt și circumstanțe atenuante, dar le punem în prim-plan și nu e corect, iar în sinea noastră chiar știm bine asta...

Acum 2000 de ani omenirea trăia alte condiții energo-vibraționale, pentru care primirea lor era primul pas pe linia conștientizării lor. Atunci - atenție!!! - nu primeau numai apostolii asemenea energii, ci toată lumea, dar fiecare după destinul și puterile lui. Și nu erau doar iudeii în mijlocul cărora se născuse Iisus, ci absolut toate viețuitoarele Pământului, și Pământul însuși, iar de atunci nu există zi să nu crească acest dar cu câte un bob. La fiecare solstițiu primim un impuls foarte puternic, care ne va obișnui cu creșterea zilnică a vibrației în continuare, până la solstițiul următor. Toți - nu numai unii. Dar depinde de fiecare cum folosește acest dar dumnezeiesc - în fiecare zi primim ceva și trebuie să facem ceva cu ceea ce primim. În fiecare zi primim moștenire tot ceea ce am făcu sau nu am făcut în zilele trecute, iar datoriile scad sau cresc după cum noi hotărâm. Nu altcineva. Nu este despre faptul că ne amintim ce a fost acum 2000 de ani, ci despre CE FACEM ZI DE ZI CU CEEA CE PRIMIM FĂRĂ OPRIRE DE 2000 DE ANI. Și care nu se oprește niciodată, indiferent unde am fi în univers, căci fiecare spațiu de oriunde este supus acelorași reguli de a da / a folosi ca și pe Pământ. Cu cât pornim mai repede la remodelarea noastră în vibrațiile universale - cu atât mai ușor ne va fi oriunde, oricând, căci evoluțiile sunt eterne și lucrări minunate ne așteaptă să le îmbrățișăm și să ni le dezvoltăm !!!

Niciun comentariu: