Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

luni, 22 aprilie 2024

RADIAŢIA DE CULOARE A UNUI LOC PLANETAR

Spuneam pe undeva, scriind despre percepţiile mele pe drumurile străbătute în mod special pentru studii, cum se percepe - iar aparatul digital de fotografiat chiar surprinde acest amănunt, pentru cei care sunt atenţi - o anumită culoare specifică fiecărui loc astfel cercetat.

În munţii Bucegi percep culoarea predominantă violet, în munţii Orăştiei (în preajma cetăţilor Costeşti, Blidaru şi Sarmisegetuza) - culoarea verde (verde crud, nu verde smarald, atât de puternic, încât de multe ori percepeam chiar cu ochii, cu structurile oculare nuanţa aceasta de verde-viu); în munţii Rarău - Giumalău culoarea percepută este albastru.

Ceea ce ar fi de spus în plus, din acest punct de vedere, ar fi următoarele:

Culoarea predominantă a locului este oferită de către structurile planetare şi incidenţa radiaţiilor locale, care se împletesc în fiecare loc planetar. Iată câteva doar dintre astfel de elemente care se împletesc în plan local, pentru a oferi o radiaţie generală, percepută mental şi, în situaţii de vârfuri energetice corporale, chiar cu ochii trupului (corpului nostru fizic: cu structurile oculare):

- structura fizică a pământului: structură comună şi pământoasă, şi matriceal-eterică interioară şi exterioară a locului (acea matrice fluidică care susţine constituirea, dezvoltarea şi întreţinerea vitalităţii generale a planetei, cu structuri proprii care conferă fiecărui loc planetar particularităţile fluidice proprii). O astfel de structură este influenţată concret de existenţa şi particularităţile apelor, de compoziţia aerului în funcţie de densitatea biosistemului vegetal şi animal local, dar şi de gradul de poluare în aceste vremuri;

- incidenţa radiaţiei cosmice generale asupra locului, care la rândul său este influenţată de densitatea structurilor matriceale planetare exterioare părţii pământoase a planetei;- elementul istoric-uman: circulaţia umană în timp, nu numai în contemporanul nostru, ci de la creaţia prin transcendenţă a lumii omeneşti până în zilele noastre. acesta este un element foarte important care, în necunoaştere, poate să ofere spaţiu de manifestare multor confuzii cu privire la unicitatea energeticii locale. Astfel unele locuri par a fi mai importante decât altele - însă de fapt lucrurile nu stau de loc în acest fel: nu există locuri unice nicăieri, chiar dacă fiecare palmă de pământ este unică în felul său, ceea ce este cu totul altceva. Fiecare loc are importanţa sa pe planetă, exact aşa cum este el, iar omul nu trebuie să îşi aroge diverse drepturi privind unicitatea unui loc sau al altuia.

Nu în ultimul rând este de discutat aici factorul de scoatere la suprafaţă a minereurilor, metalelor, cristalelor, lichidelor şi gazelor din interiorul pământului: adică ceea ce numim sărăcirea pământurilor de radiaţia interioară oferită de toate elementele scoase la suprafaţa planetei; iar realizarea la suprafață a unor largi construcții reflectorizante respinge radiația cosmic care nu mai pătrunde în pământ, 

- modul de interacţiune între factorul biologic-spiritual cu lumea înconjurătoare: căci toate vieţuitoarele locale interacţionează în mod specific cu energia locală, cu energia spaţiului în care se naşte, trăieşte fiecare în parte şi trăiesc toate la un loc. Este deosebit de important să se cunoască aceşti factori, căci claritatea în percepţia locului conduce la înţelegerea vieţii care se dezvoltă în plan local: iar acest lucru ţine cel puţin de aceşti factori. Pe măsura trecerii timpului şi dezvoltării percepţiilor noastre dincolo de cele văzute cu ochii trupului, vom descoperi mereu alţi factori care vin să completeze peisajul cunoaşterilor noastre planetare.

Pentru cei care doresc să înţeleagă asemenea desfăşurări, cunoaşterea structurilor devine înţelegerea necesităţilor lor de evoluţie.

Cei care nu doresc - nu trebuiesc dispreţuiţi de ceilalţi, ci înţeleşi în treapta şi momentul lor evolutiv: este drept că fiecare dintre noi are cunoaşterea aceasta din vremuri îndepărtate, dar este necesară înţelegerea faptului că în fiecare etapă planetară ne trebuie să privim lucrurile din perspectiva: corpurilor omeneşti pe care le avem din naştere, din perspectiva cunoaşterii generale a societăţii în care ne naştem, a felului în care se modifică cunoaşterea ei generală în fiecare moment.

Iar momentul pe care îl trăim în prezent este unul deosebit de important: momentul trecerii planetei (stelei care ne guvernează, galaxiei în mijlocul căreia ne aflăm) de la vibraţie de joasă frecvenţă în creştere către o vibraţie înaltă. Urmând faze care se derulează cu rapiditate, dar pentru a căror trăire suntem puternici în prezent.


GÂNDUL ZILEI

Jimm Caviezel, într-un interviu de prin 2015:

"...Libertatea nu este ca sa faci ce iti place, ci este dreptul de a face ceea ce trebuie.”

Niciun comentariu: