Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

joi, 24 ianuarie 2019

20. CONFUZII LEGATE DE IEŞIREA ÎN CĂLĂTORIE ASTRALĂ

Într-unul dintre studiile anterioare discutam despre plexurile corpurilor fluidice cu canalele lor interioare: 
– alăturate: numite de orientali “petalele lotusului”;
– concentrice, în mijlocul celor alăturate, în miezul plexului; acestea creează de cele mai multe ori, confuzii cu privire la rolul lor, căci sunt crezute a fi, atunci când ies mai mult din plaja corpului (în exteriorul structurii plexului), locuri de ieşire ale corpului astral în călătoria sa; lucru care, să reţinem, nu este adevărat. 
Să vedem câteva exemple de confuzii legate de locul de ieşire a corpului astral în călătorie astrală. 



Poziţia nr.1: Confuzii privind desprinderea corpului astral prin plexul central (manipura chakra);
În continuare, altă confuzie:
Poziţia nr.2: Confuzii privind desprinderea corpului astral prin plexul frunţii (ajna chakra);
Şi această ultimă prezentare se referă tot de la plexul frunţii – dar fără ca corespondentul în corpul astral să fie tot în aceeaşi poziţie (ci undeva la “ceafa” corpului astral): ceea ce denotă faptul că nu se cunoaşte diferenţa de vibraţie între plexuri, importanţa deosebită a acestui aspect. 
Pe internet putem vedea foarte multe descrieri - am ales aceste poziţii întrucât ele sunt majoritare. Oricât am căutat, nu am întâlnit decât o singură dată o reprezentare corectă - dar pe vremea aceea nu păstram fotografii pentru această temă şi nu am preluat-o. Dacă găseşte cineva o reprezentare în care legătura se face corect, deasupra capului, vă rog să-mi trimiteţi pe pagina mea de facebook. 

De ce este important să se cunoască acest aspect al ieşirii PRIN ZONA PLEXULUI COROANEI (sahasrara chakra): nu numai pentru tema cunoaşterii corecte a celor care ţin de viaţa noastră. De multe ori însă apar şi idei legate de “murdăria” cordonului astral – confundându-se cu corzile galactice, pe care deseori apar amprente din mediul cosmic, despre care este bine să discutăm pe larg în viitor. Ceea ce sperie un om neobişnuit cu călătoriile astrale – dar doritor de a folosi conştient călătoriile astrale: tocmai de aceea este bine să ne dezvoltăm cunoaşterile legate de călătorii astrale. Oricum nu este cazul să discutăm despre “murdărire”, amprentare în acest caz, întrucât canalul de destin al corpului astral nu se amprentează niciodată – el este o creaţie din energie fundamentală şi nici un fel de creaţie din energie fundamentală nu se poate amprenta: se amprentează numai corzile galactice, care sunt de matură materială, şi nu o creaţie din energie fundamentală. În primul rând structura de “ancorare” a corpului astral în restul sistemului corporal nu este cordon – aşa cum se crede la o primă vedere, ci este canalul protector al corpului astral, o parte a canalului energetic general de destin al întrupatului, care protejează întreg sistemul nostru corporal: fiecare corp în parte este protejat de o substructură a canalului general, aşa cum am discutat cu multe detalii în articolele despre sistemele spirituale. Canalul de destin este o creaţie din energie fundamentală compactizată puternic, realizată de către entităţile coordonatoare ale evoluţiilor noastre. Nu numai că o asemenea creaţie este curată prin ea însăşi, nu se pot “lipi” nici un fel de fluxuri energo-materiale de canalele şi structurile de protecţie de destin, aşa cum am mai menţionat; dar în plus, zona pe unde iese corpul astral pentru călătorie astrală este un câmp cu cea mai înaltă vibraţie din sistemul nostru corporal. Este “spălat” energetic de plexul coroanei (sahasrara), care astfel asigură funcţionări superioare şi canalului de universalizare, şi corpului astral ieşit pentru călătorie de autostabilizare vibraţională şi libertate de mişcare, de cercetare în afara manifestărilor prin corpul fizic pentru spiritele evoluate, aşa cum sunt spiritele umane. În general zona aceasta poate fi amprentată sau chiar blocată – dar este cea dintâi care se poate debloca tocmai datorită vibraţiei foarte înaltă: nu numai prin eforturile omului, ci chiar prin impulsuri vibraţionale foarte puternice din mediul de trai, în special în perioadele solstiţiilor şi echinocţiilor şi nu numai. 
Iată aşadar cât de important este acest lucru.
Dacă voi mai găsi şi alte fotografii mai elocvente, voi reveni. 
Oricum vom discuta pe parcursul studiilor despre multe alte confuzii, acum să mai variem puţin prezentările!!!... 

Niciun comentariu: