Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...



Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

marți, 29 mai 2018

DESPRE TRANSFERUL ALTOR BLOGURI PERSONALE PE ACEST BLOG

Întrucât am informaţia că în viitoarea perioadă se vor modifica drastic politicile de taxare a blogurilor, voi transfera pe acest blog cele prezentate pe blogurile “Călătorii Astrale” şi “Drumuri Spirituale. Aceste bloguri vor rămâne deschise până la noi modificări, dar după preluarea articolelor lor, le voi continua aici.
Cei care au citit articolele celor două bloguri vor avea aşadar o perioadă de “odihnă” !!! Dar voi mai intercala câteva subiecte între preluări, după care voi continua cu cele care sunt în pregătire acum.
Să sperăm că toate vor fi bune în continuare !!! Doamne ajută !!!



Niciun comentariu: