Mergeţi cu bine şi cu sănătate în vremurile care vor veni !!!
(Urare getică străveche, primită prin comunicare astrală la Şinca Veche în anul 2001)

...Este blogul unui om care a ascultat mai degrabă de păsările care i-au cântat la ferestre... de florile care i-au crescut în fața ochilor, dimineață după dimineață, de norii care i-au vorbit despre libertate necuprinsă, de îngerii care i-au vorbit întotdeauna despre Moșii pământurilor străvechi și despre tainele ascunse ale omului mereu căutător în trecuturile sale, în prezentul său și în viitorul către care se îndreaptă cu încredere, străbătând valurile eternităților...Roagă-te, mulțumește și taci.
Ajută și taci.
Dăruiește și taci.
Taci și taci.

(adaptare din articolul prezentat de

joi, 25 august 2011

Din bucuriile de zi cu zi...

...Din nou vedem oameni citind pe stradă !!...
5 comentarii:

ioana m spunea...

...DIN CE IN CE MAI MULTI(OAMENI,CITIND PE STRADA,IN PARCURI....)NIMIC NU SE COMPARA CU ACEST REFUGIU IN CARE TE REGASESTI CA NICI INTR-O ALTA LUME PARALELA.LUMEA CARTILOR E...SFANTA.

Cristiana spunea...

Asa este , Ioana....
Şi eu am văzut mulţi oameni prin parcuri, la munte, in trenuri şi microbuze, citind... Acesta a fost un moment deosebit, să văd din nou, PE STRADĂ, pe cineva citind o carte în timp ce aştepta tramvaiul...
Mai mult, o prietenă (31 ani !! şi mulţi spun că tinerii nu ar fi în stare să citească o carte...) mi-a spus ceva foarte frumos: "Îmi iau cartea la mine chiar dacă nu ajung să citesc, să fie acolo, nu ştiu niciodată când mă blochez în trafic, pe drumurile mele, sau când găsesc pe undeva o piatră să mă aşez să citesc..."
Citea Rudolf Steiner...
Impresionant...

Ryanna Pop spunea...

Cristiana,
timpul ăsta ne devorează..cel puţin pe mine,şi mă simt vinovată că trec aşa rar pe aici...sper că poate iarna,când parcă timpul se dilată o să mai avem timp să mai schimbăm ceva cuvinte..îţi doresc numai bine şi frumos ptr.viaţa ta..te îmbrăţişez cu mare drag,
ryanna!

Laura spunea...

Chris,
citim :)... uite, zilele astea mi-au fost extrase cam 10 carti din biblioteca de catre persoane bucuroase ca au gasit ce cautau :)... le-am dat cu placere si cred ca si persoanele in cauza le citesc, acum, cu la fel de multa placere pe la semafoare, prin parcuri sau acasa in fotoliul propriu si personal... asa ca inca... citim :)
Te pup,
zi minunata sa ai!

Cristiana spunea...

Multumesc îngeraş !!! veşti bune de pretutindeni !!!