joi, 2 mai 2019

32. CĂLĂUZA (numită de noi, azi: BABA MARE)

I. IDEI PRINCIPALE
1. Călăuza este reprezentarea ajutătorilor planetari a căror activitate era printre altele aceea de a duce îndrumările Moșilor către oamenii din așezări, precum și de călăuze pentru drumețiile spirituale ale oamenilor.
2. Megalitul este amplasat într-un complex de canale eterice cu vibrații foarte diferite, dar împletite deosebit de armonios, la fel cum erau și energiile călăuzelor ooamenilor în drumurile lor spirituale. 
3. Se remarcă prezentarea fără accent de sexualitate a Călăuzei, pentru evidențierea echilibrului între energiile de tip yin-yang, dar și pentru că aceste călăuze au fost în mod egal, în timpurile din urmă, bărbați și femei, și tot așa vor fi și în viitor – cel puțin în primele perioade după revenirea la vremurile dintâi, pentru armonizarea obiceiurilor actuale ale oamenilor cu reluarea obiceiurilor echilibrante din vechime, pe un nivel asemănător. 

II. DETALII, DISCUŢII
Alături de ceilalţi megaliţi, Călăuza face parte dintr-un peisaj care poate fi luat uşor drept natural dacă nu ar fi cel numit Sfinxul, asemănător până la identic cu un craniu omenesc, asemănat în epoca contemporană cu cu Sfinxul din Egipt – dar care a fost văzut milenii de-a rândul drept Dacul sau Moşul. Legendele legate de megaliţi au rămas puţine azi, şi tocmai pentru că a fost o reţinere totală a oamenilor din regiune de a povesti ce venea din vechime, pentru a fi protejat, a determinat pierderea referinţelor mai vechi decât vremea lui Decebal. Pe Baba Mare – megalitul care se află vis-a-vis de Sfinx, dincolo de vale – nu se suie lumea (este abrupt, nu te îndeamnă piatra să te sui pe ea), altfel ar sesiza că grupul pe găuri reprezentând grupări de plexuri specifice omului sunt şi acolo, ca pe Babe şi pe cei din jurul Babelor. Puţini au avut curaj să se suie măcar până la jumătate, dar cu multă grijă se poate urca chiar până în creştet, cu atenţie şi mai ales cu deosebit respect, aşa cum ar trebui să se procedeze şi cu ceilalţi megaliţi: cu mult respect. 

Călăuza (să nu-i mai spunem acum Baba Mare) priveşte drept spre Dac (sau Văzător), spre cel pe care îl călăuzeşte, îl însoţeşte de-a lungul destinului său: omul din aşezare, Dacul sau Getul, care trebuie să ajungă din nou la fel ca şi Moşul Îndrumător al tuturor şi în toate timpurile omenirii, spre contemporan. Călăuzele vor intra din nou, în viitorul privit din momentele din vechime când a fost creat megalitul, în viaţa curentă a poporului, definitiv, sub orice formă până la sfârşitul vremurilor grele şi rele: sihaştri, meseriaşi itineranţi, învăţători, înainte-însoţitori în toate treburile de calitate înaltă în societate. Şi toate îşi vor aduce aportul alături de Moşi la echilibrările vibraţionale de toate felurile, vor reveni la chemarea Moşilor, din momentul schimbării vremurilor. Schimbarea vremurilor este de fapt schimbarea sensului general de vibraţie, pe care azi îl numim schimbarea sensului vibraţiei medii planetare: de pe diminuare – pe creştere. 
Schimbarea vremurilor a venit – venirea Moşilor şi Călătorilor lor va veni şi ea în curând. 
Poporul a ştiut întotdeauna, şi a purtat mereu tot respectul cuvenit, iar amintirea i-a fost întotdeauna aproape prin transmitere orală din generaţie în generaţie, iar cei din preajma platoului au ştiut că aceşti Călăuzitori aşteaptă răbdători revenirea Moşilor în mijlocul poporului: îndrumând lumea exact la fel cum făceau în vremuri de mult apuse. 

Ar fi bine să facem o scurtă prezentare a sarcinilor acestor ajutători planetari – căci nu sunt numai ai oamenilor, ci a tuturor vieţuitoarelor planetei şi Pământului ca planetă în sistemul de planete al Soarelui: 
1. În vremea Moşilor: 
– erau Călătorii Moşilor, purtători ai îndrumărilor transmise de Moşi către populaţiile aşezărilor din raza puterii de radiaţie energetică a Moşilor; această sarcină era fixată pe cunoaşterea lor universală şi studiile proprii realizate pentru ţară, pentru ţinutul aflat sub puterea radiaţiei Moşilor, cu direcţionare şi adaptare pentru aşezările pe care şi le stabileau Călătorii din ţinut pentru fiecare în parte dintre ei, în funcţie de bioritmul propriu;
– erau călăuze în drumurile spirituale pe care toţi oamenii, din toate aşezările, le realizau anual sau periodic pentru adaptarea manifestărilor lor generale la momentul trăirilor proprii pe Pământ. Sub atenţia călăuzei oamenii îşi păstrau, foloseau şi împleteau armonios capacităţile multisenzoriale şi activităţi prin călătorii astrale: pentru cercetarea Pământului în întreaga lui complexitate şi cercetarea cosmosului înconjurător, la fel pentru întreaga galaxie.
2. După retragerea Moşilor din viaţa populaţiilor din aşezări:
– o parte au rămas în aşezări, devenind locuitori permanenţi cu rol de: sfătuitori, vindecători, creatori, îndrumători pentru toate aspectele din aşezare, atât pentru oameni, cât şi pentru Învăţătorii şi Măiaştrii pe meserii care şi ei au rămas în aşezare, adaptând sarcinile lor de destin la necesităţile aşezării;
– o parte s-au retras la marginea aşezărilor sau în codrii din apropiere, devenind ceea ce azi numim sihaştri; ei au ţinut legătura cu alţii de acelaşi fel din lume şi cu Moşii – în funcţie de sarcinile lor de destin;
– o altă parte au format ceea ce se numeşte meserii itinerante, care s-au perpetuat până în preajma primului război mondial (de exemplu: bunicul meu era constructor itinerant de coşuri de fabrică, născut în Ventimilio – Italia).


Călăuza (cunoscută local sub numele Baba Mare)

Cu voalurile ei de energii puternice, folosite cu o încărcătură de cunoaştere profundă pe multiple linii de trăire umană, dar şi pentru protecţie pentru întreaga planetă, Călăuza străjuieşte maiestuos drumul către Cerdac. Salvamontişti o numesc Baba Mare, cu un respect care se simte încă mult mai mult decât pentru alţi megaliţi. În preajma megalitului aerul este altfel decât oriunde în altă parte – oricum locul nu este foarte des vizitat de turişti şi astfel nu este atât de puternic amprentat de oameni, aşa cum este spaţiul Sfinxului sau al Babelor sau din preajma Mamei şi Copilului, unde este trasă şi o ţeavă de la un izvor apropiat – cu apa deosebit de echilibrată vibraţional. Lumea mai mult la ţeava izvorului se duce, fără să ştie despre comoara de lângă ea... comoara de megaliţi din jur, tăinuitori de mesaje spirituale pătrunzătoare. Nu am vizitat toţi munţii din ţară, dar pot spune, cu tot fluxul uriaş de vizitatori, că un asemenea “aer”, ca acela din jurul Călăuzei (Babei Mari) nu am mai întâlnit decât în două locuri: pe Ceahlău, mai ales între Panaghia şi Dochia, poate chiar şi dincolo de Dochia, pe drumul care se îndreaptă către Cascada Duruitoarea, precum și la Boziorul Buzăului, acolo unde șoseaua se apropie cel mai mult de apa curgătoare care străbate când lin, când tumultos, peisajul cu energii extrem de puternice. 
Călăuza te conduce către gândul la Colindători – nu ca urători, căci ei nu erau în acest fel pe vremuri, ci ca purtători de cunoaştere, primind de peste vale mesajele Moşilor cu privire la viitor, pentru viitorime: 
“Când Orbul va vedea ceea ce vede Văzătorul, iar Văzătorul va înţelege cele pătrunse ale Orbului văzător, soarta poporului va merge către bunăstare şi virtute”. 
Şi iată că cele ce se potrivesc pentru fiecare om avea să se potrivească astfel întregului popor, căci fiecare om este asemenea poporului său. Iar oamenii atunci ştiau bine acest lucru de mult timp. 
Megalitul se află pe un loc special, acolo unde un canal eteric foarte gros face un cot larg ieșind din pământ și reîntorcându-se în pământ pe altă direcție, în unghi. Cotul iese din pământ imediat în stânga megalitului, parcă într-o îmbrățișare eternă… de asemenea, el îmbrățișează un snop de canale eterice matriceale mult mai subțiri, aproape verticale în planul megalitului, care i-au susținut existența de-a lungul timpului, în vreme ce canalul gros care îmbrățișează canalele subțiri verticale și megalitul asigură și stabilitatea, și vibrația foarte înaltă a locului: care uneori poate să dezorienteze omul neobișnuit sau aflat în bioritm cu vibrație mai joasă, în mod natural. Tocmai de aceea este necesar să nu ne suim pe megalit – oricum, nu atât de multă lume este atrasă de el, cât de ceilalți de pe culmea din față (Sfinxul și Babele fiind cele mai cunoscute). 

Legendă:
(1) = canalul eteric matriceal gros care îmbrățișează și susține vibrația înaltă a locului;
(2) = grup de canale eterice matriceale subțiri, apropape verticale, care asigură stabilitatea vibrațională și fizică a megalitului;
(3) = megalitul numit azi Baba Mare, care reprezintă Călăuza drumeților în drumurile lor spirituale din vechime (în același timp și Călător al Moșilor);
(4) = linia solului, pământului. 

Cotul eteric face ca energia radiantă în anumite momente să fie foarte puternică, de aceea cei ce sunt mai perceptivi simt multe – mai ales o liniște sufletească cu totul deosebită, o regăsire a lumii interioare cu totul specială. Vibrațiile împletite aduc intuiții legate de altceva decât informațiile oficiale care spun că ne tragem direct din animale – simțim că avem în noi mult mai mult decât amintiri de prin raiul copacilor din care se spune că am coborât cândva…
Trebuie să fii singur prin aceste locuri sau cu oameni care simt asemănător ca să poți simți cât mai multe din aceste simțiri speciale. Nu se simte de fapt numai în jurul megalitului, ci din preajma sa până departe, iar pe vale în jos se îmbină puterea Dacul Văzător (Sfinxului) și al Orbului. Iar în trecut se mai îmbina și cu puterea radiantă a statuilor care erau răspândite pe drumurile care urcau și coborau lin, urmând linia culmilor…

Călăuza te conduce cu gândul la colindătorii de altădată - nu ca urători, ca azi, căci nu existau în vremurile antice, ci ca purtători de cunoaștere ducând de peste munți și văi mesajele Moșilor cu privire la viitor…

Să mai remarcăm câteva lucruri: pe de o parte marcarea echilibrului energiilor bărbătești/femeiești (azi noi le numim yin/yang) așa cum era el în acele vremuri și cum, din nou, va trebui să ajungă omenirea în viitor. Caracteristicile sexuale s-au accentuat și fixat pentru întreaga omenire odată cu scăderea vibrației planetare – la fel ca și cele ale raselor speciei umane: accente care nu existau înainte de ultima glaciațiune. Caracterele sexuale omenești erau accentuateîn străvechimi doar pe parcursul pregătirii cuplului familial pentru conceperea urmașului; apoi cu parcursul natural al procreării, nașterii și creșterii urmașului până la momentul preluării de către urmaș a corpurilor sale spirituale aflate deasupra corporalității mamei sale. Din acel moment, al preluării corpurilor spirituale de către urmaș, femeia-mamă revenea treptat, în mod natural, la caracterele sale sexuale neutre, de om echilibrat energetic, la fel ca și bărbatul: astfel încât caracterele care departajau sexele în cuplul familial se echilibrau treptat. De aceea imaginile lor – obținute azi pe cale mentală, în meditații active – oferă pe de o parte asemănare covârșitoare între sexe, doar trecător departajate și apoi revenite în scurt timp (comparativ cu viața lungă a oamenilor, în trecut), așa cum am discutat
Pe de altă parte trebuie să avem înțelegerea faptului că permanent lucrările executate erau asemănătoare – doar fiecare contribuia cu energiile specifice (yin/yang) la lucrările realizate în comun sau individual; iar acest lucru ne arată azi felul echilibrat al vieții oamenilor din străvechime (înainte de ultima glaciațiune) și din vechime (în primele milenii după ultima glaciațiune), conlucrarea lor într-o armonie care prea rar o vedem azi. Așadar, nu numai în etapa mentală a omenirii (înainte de ultima glaciațiune), dar și mult timp după glaciațiune lucrurile s-au petrecut în mod asemănător, în desfășurarea trăirilor fizice și a lucrărilor cu corpul fizic cam până spre sfârșitul mileniului V î.H. 
Megaliții ne atrag atenția și asupra acestui fapt, al echilibrului energetic între sexe care va marca puternic, în perioada cu vibrație planetară foarte joasă, aspectul general al omenirii: până când va crește din nou vibrația planetară suficient de mult ca să revină omenirea la manifestările echilibrante, metal-astrale din trecut, specifice întrutotul spiritelor umane pe Pământ. Doar la megaliții care reprezintă cuplul familial se percep aceste deosebiri: finețea mamei și copilului, puterea corporală, masivă, a tatălui care trebuie să preia toate atribuțiile muncilor umane. Babele – le numim noi femeiește, dar la începuturi Învățătorii au avut asemenea prerogative și au lăsat o parte din lucrările lor moștenire femeilor care, prin gama vibrațională mult mai amplă a energiilor vehiculate de corporalitatea lor, pot crește și pregăti copii – urmași – de orice sex. În consecință, și Sfătuitoarele,Tămăduitoarele (după munca lor principală în vremurile agresive care aveau să vină) își împărțeau cunoașterile în mod egal și femeilor, și bărbaților; de aceea finețea lor întrevăzută în grupul lor megalitic sugerează femei la noi. În alte popoare, în Africa, în extremul Orient, Tămăduitorii erau bărbați, se numeau Vraci, așa cum la noi s-au numit Moși, Bătrâni; iar lucrările acestora au fost preluate după retragerea lor de către bărbați, direct de la Vraci. Să ne oprim aici, dar vom mai dezbate aceste specificități la momentul oportun. 
Pe meleagurile noastre (în Europa și Asia, în America de Sud și de Nord) organizările au fost mai ample datorită necesității amestecării populațiilor prin migrații. Echilibrul între corporalitatea oamenilor s-a menținut mult timp, dar Călăuzele au învățat treptat oamenii din așezări, chiar de prin mileniile VI-VII î.H., cum să-și diferențieze muncile specifice bărbaților și femeilor în familie și în așezare, chiar dacă mult timp și aspectul general, și lucrările s-au desfășurat într-un echilibru perfect. 
De aceea observăm cum restul megaliților nu au caractere sexuale evidente: Dacul Văzător și Orbul, Călăuza și megalitul de pe vf. Omul care au caractere specifice omenești, dar generale. Să nu uităm însă statuile care străjuiau drumurile spirituale ale oamenilor și tocmai pentru că erau folosite în egală măsură și de bărbați și de femei, aproape întotdeauna, doar cu mici excepții, ele era prezentate în cuplu bărbat-femeie. Pe platoul munților Bucegi o singură statuie era solitară, pe drumul dinspre Babele spre vf. Omul, acolo unde era deja pregătit megalitul Omul: statuia reprezenta o formă generală de stâlp/viețuitoare (deci ajuta toate viețuitoarele locului) cu excrescențele de la cap (coarnele), drepte, plecate spre pământ, cu rol de echilibrare vibrațională a locului care, dincolo de megalitul din vârf, este un loc cu o complexitate planetară deosebită, așa cum vom vedea. 

7 comentarii:

  1. Cum poti sa accesezi trei campuri deodata ? Adica cum poti sa fii atat in astral cat si-n cauzal ,dar si in zona fizica ?
    Cum iti dai seama care-i astralul si care-i cauzalul sau mentalul ?
    Ti s-a intamplat sa mergi in unele locuri si desi nu era nimeni care sa te conturbe totusi aveai o stare anxioasa care sa duca chiar pana la enervare ?
    In ultima vreme am incercat sa fiu atenta la gandurile mele ,pt ca uneori sunt foarte slaba si ma las atrasa in valtoarea gandurilor neplacute mai ales daca ma supara careva ,ca sa nu ma mai gandesc la asta ,sau ca sa pot gandi cat mai pozitiv fug in gradina la flori .Acum intrebarea mea ar fi :florile au influienta asupra psihicului ,terenul sau de fapt mintea mea a gasit ca-i foarte recreativ in gradina si poate automat sa se scuture de ganduri sau vibratia lor ?
    Deci pana la urma suntem influientati de vibratia Pamantului ,locului in care ne aflam ,de ceilalti oameni din jur ,de plante ,animale ,soare ,atmosfera ,eter si normal ar fi sa stim sa gasim o cale in a avea o vibratie neutra fata de mediul inconjurator .Ma tot gandesc ce ocupatii va avea omul intr-un viitor in care vibratia e mult crescuta fata de azi ?

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. În trecut era posibil să percepem toate câmpurile simultan – acum deocamdată nu se poate decât prin călătorie astrală, dar astfel nu se percepe și câmpul prin senzorii corpului fizic. În străvechimi, la vibrație planetară foarte înaltă și cu corporalitate complet dezvoltată și funcțională, toate se percepeau ca și câmp universal, iar prin clar-intuiție se percepeau toate cele transmise de câmpurile spirituale: spiritual (budhic), dumnezeiesc (atmic), enesic, supraenesic și, pentru ajutătorii planetari, alte elemente necesare destinului lor privind alte câmpuri superioare, prin intermediul cărora se ținea legătura cu entitățile dimensionale și interdimensionale. Acum, în condițiile în care trăim, se pot percepe doar prin amintire, din călătorie astrală, prin mentalizare nu se surprind chiar toate amănuntele, dar se pot înțelege, căci senzorii corpului mental realizează și sinteze care se împletesc cu cele individuale. Dar uneori apar fleșuri cu o asemenea perspectivă, dar m-am lămurit în timp că sunt tot amintiri. Desigur, imaginile prin senzorii corpului mental sunt foarte frumoase și strălucitoare, dar comparativ cu cele care se percep din amintiri prin vizualizarea vieților anterioare, diferența este clară.
    Dar mental pot accesa toate câmpurile, de la fizic la cauzal, dar consecutiv, după necesitatea studiilor. Așa cum le percep eu, fiecare câmp are specificul său de percepție:
    – câmpul eteric se percepe cu senzorii corpurilor astral și mental, corpul dublu eteric nu are senzori de percepție;
    – câmpul perceput astral – cu senzorii corpului astral tot ceea ce este în câmpul de aceeași vibrație și câmpurile cu vibrații mai joase, fizic și eteric: arată la fel cu câmpul fizic pe care îl vedem cu ochii trupului, dar are în lumină o luminozitate aparte, foarte albă, cu o strălucire și o complexitate a nuanțelor de culori cu totul deosebită. Nu există umbră, există lumina Soarelui dar în același timp și luminiscența (aura) tuturor celor existente, de la planetă la toate cele existente pe planetă. Pe partea neluminată de Soare totul apare într-un violet - deci nu întunericul pe care îl știm fizic, și aura celor existente pe planetă. În călătorie astrală totul este mult mai luminos, chiar și violetul acesta, întrucât nu sunt influențe de vibrație de la corpul fizic; este mult mai complex și accesul este din orice loc și spațial, și temporal (trecut, prezent și viitor, trecutul trăit și viitorul planificat plus rezultantele acțiunilor prezente care sunt corectate vibrațional de către entitățile ajutătoare astrale și dimensionale).

    RăspundețiȘtergere
  3. – câmpul mental are același aspect, el ajută și percepțiile cu senzorii corpului astral, doar că lumina ca atare este mult mai puternică, strălucitoare și nuanțată și ca acuratețe a albului, și ca intensitate, care se schimbă permanent, iar lumina foarte înaltă este nuanțată spre auriu, spre exemplu a gândurilor în stare liniștită, cel puțin așa le percep eu.
    – câmpul cauzal este total diferit: totul este colorat în galben-auriu și nuanțe verzui strălucitoare, iar viețuitoarele cu corp puternic dezvoltat (cele mărunte au doar o coajă de corp cauzal sau doar celule din materii cauzale în suprafața corpului mental care și el este o coajă) – adică mamiferele și oamenii se văd în conturul corpurilor lor totale: ovoidale sau sferice, doar la dorință se văd clar doar contururile corpurilor cauzale. Toate sunt galben în galben cu diferite nuanțe și ceea ce este caracteristic – se văd vibrațiile împrăștiate de ele, la dorință, cum sunt valurile făcute de o pietricică aruncată în apă. Foarte rar am avut nevoie să intru acolo, când făceam profile spirituale pe care nu le mai fac acum. Dar dacă doresc să fac un studiu, corpul mental îmi poate oferi o complexitate de structuri și funcționări așa cum privim o fotografie sau un desen tehnic, uneori în alb/negru, alteori color.
    Desigur am făcut o schemă sumară, studiile le fac cu senzorii corpului mental și rareori din călătorie astrală, căci nu am mare nevoie, călătoria astrală îmi arată peisajele din trecut prezent și viitor, în plus față de studiul mental, pentru simțirile directe mai clare, este ”aerul” acela inconfundabil al simțirii umane.

    RăspundețiȘtergere
  4. 2. Stări anxioase nu am avut în multe locuri, pentru că am înțeles imediat că acolo au fost amprentări de vibrație foarte joasă și eu scriu că oamenii care simt asta să vorbească cu preoți să facă sfeștanie pe locul respectiv, mai ales dacă au avut loc și accidente acolo, sau copiii se sperie de acele locuri. Sunt locuri în care s/au spart sfere – spații concentrate, compacte, făcute de oameni sau mamifere cu sau fără intenție: pe cale emoțională sau mentală. Radiesteziștii știu. Noi cunoaștem sferele acelea albe pe care le fotografiem, sunt cu vibrație înaltă, dar sunt și sfere negre sau maron cu vibrație foarte joasă. Când se sparg în anumite locuri, energiile se ”lipesc” de locurile acelea, determinând oamenii să/și piardă atenția – așa se petrec în anumite locuri accidente. Radiesteziștii știu să facă spații care să echilibreze vibrația locului, operatorii reiki, șamani, etc., folosesc simboluri puternice de ”purificare” (echilibrare și înălțarea vibrațională a locurilor). La noi, preoții pot face asta, dar nu prea vor… Dacă știi asemenea locuri, iată că există speranțe de schimbare… Este bine altfel să se aprindă lumânări, să se pună cruci care radiază de mai multe direcții (cruci cu aplicație pe cruce cu crucea sf. Andrei, în X).

    RăspundețiȘtergere
  5. 3. Toți suntem influențați de mediul înconjurător, dar trebuie să avem ”rețetele” proprii pentru a scăpa de ele, din care așa cum spui frumos, minunea naturii poate avea o influență deosebită asupra noastră. și eu fug în parc sau dacă nu pot, mă pierd pe fereastră. Dar încerc să accept că oamenii aceia atât pot ei deocamdată și eu nu-i pot schimba. De fapt așa cum mediul agresiv ne influențează, și mediul liniștit, natural întotdeauna, ne influențează pozitiv. Influenețele sunt în noi, pentru că perioada asta agresivă este foarte scurtă, perioada de înălțare spirituală este foarte lungă, cam 1% față de 99% în frumusețea naturii, în respect și împletire armonioasă a noastră cu cerul și cu pământul întreg… Este o căutare de evadare din mediul agresiv prin împletirea subconștientului cu conștientul care caută natura care îl liniștește. De aceea fugim în natură, oricare ar fi ea.

    RăspundețiȘtergere
  6. 4. Ocupația de bază în viitor – am scris eu pe undeva – va fi:
    – revenirea la viața în natură, la liniște și armonie interioară și exterioară;
    – începutul dematerializării tuturor celor construite în epoca fizică, cu împământarea materiilor, pentru regenerarea planetei; înainte de dematerializare, se mentalizează absolut toate cele făcute de om până la terminarea obiectelor de uz curent și obiectivelor (clădiri, spații industriale, drumuri, poduri, platforme etc.), de la extragerea minereurilor la creația finală; este o școală uriașă pentru toți evoluanții, sub îndrumarea tuturor entităților eterice, astrale și dimensionale/interdimensionale;
    – verificarea locurilor prin călătorie la fața locului după o vreme, pentru urmărirea modului în care se petrec în continuare lucrurile în locurile astfel eliberate.
    – viața se va derula la fel cum a fost în vechime, deci revenire (de aceea scriu despre viața de acum 8-10000 ani) doar că este o revenire la mental-astral, deci invers decât cele de atunci. Treptat materializarea/dematerializarea și remodelarea mentală va deveni din nou cele mai importante elemente ale vieții curente. Viața va redeveni o școală permanentă - lucru pe care azi oamenii nu-l acceptă încă. Vom mai discuta oricum.

    RăspundețiȘtergere
  7. Oricum destul de mulți știu acum că din viața viitoare nu va mai exista religie, politică, școală publică, serviciu, etc. Cele văzute de mine le-au auzit oamenii și de la preoți luminați, mulți au văzut dar familia și serviciul nu le permite încă să vorbească decât retrași, cu oameni care pot atesta cele percepute de ei. Asta este deocamdată lumea în care trăim...

    RăspundețiȘtergere

Mulţumesc pentru comentariu, imediat ce termin treburile răspund cu tot dragul!